Search
Close this search box.

De Hypotheekshop

Het onstaan van De Hypotheekshop verzekeringen

De Hypotheekshop verzekeringen is een Nederlandse verzekeringsmaatschappij die in 1996 opgericht werd door Marco van der Kooij. Een aantal jaar later in 2000 werd De Hypotheekshop verzekeringen overgenomen door De Hypotheek Groep. De Hypotheek Groep is een Nederlandse financiële dienstverlener die gespecialiseerd is in hypotheken. In 2010 werd De Hypotheek Groep overgenomen door de Nederlandse verzekeringsmaatschappij Nationale Nederlanden. Naast verzekeringen verzorgt De Hypotheekshop ook hypotheken, financiële producten en pensioenen.

Wat zijn de contactgegevens van De Hypotheekshop verzekeringen?

De Hypotheekshop verzekeringen is te bereiken via het volgende adres:

De Hypotheekshop Verzekeringen

Adres: Zuiderinslag 2, 1012 LH Amsterdam

Telefoon: 020-5678910

Email: [email protected]

Website: www.dehypotheekshop.nl

Welke verzekeringen, in lijstvorm, hanteerd De Hypotheekshop allemaal?

De Hypotheekshop verzekeringen biedt een breed scala aan verzekeringen voor particulieren, zakelijke klanten en bedrijven. Hieronder volgt een lijst met de verzekeringen die De Hypotheekshop biedt:

-Reisverzekering
-Inboedelverzekering
-Aansprakelijkheidsverzekering
-Autoverzekering
-Rechtsbijstandverzekering
-Zorgverzekering
-Overlijdensrisicoverzekering
-Woonhuisverzekering
-Bedrijfspandverzekering
-Schadeverzekering bedrijf
-Werknemersverzekeringen

Waarom je De Hypotheekshop moet vergelijken in premie?

De Hypotheekshop verzekeringen biedt diverse verzekeringen tegen scherpe premies. Door te vergelijken kun je profiteren van een goede prijs-kwaliteitverhouding. De Hypotheekshop biedt producten van goede kwaliteit tegen een goede prijs. Door een vergelijking te maken kun je de beste deal vinden die het beste bij jouw behoeften past. Je kunt de premies van De Hypotheekshop vergelijken met andere verzekeraars om zo de beste deal te vinden.

Wat zijn de meest gestelde vragen over De Hypotheekshop verzekeringen en de antwoorden daarop?

De meest gestelde vragen over De Hypotheekshop verzekeringen zijn:

-Is De Hypotheekshop een betrouwbare verzekeraar?
De Hypotheekshop is een betrouwbare verzekeraar die al meer dan 20 jaar ervaring heeft in het verzekeren van particulieren, zakelijke klanten en bedrijven.

-Kan ik mijn verzekering bij De Hypotheekshop verlengen?
Ja, je kunt je verzekering bij De Hypotheekshop verlengen. Als je je verzekering verlengt, krijg je vaak een korting op je premie.

-Hoe kan ik mijn premies voor mijn verzekering bij De Hypotheekshop verlagen?
Je kunt de premies voor je verzekering bij De Hypotheekshop verlagen door de verzekering te vergelijken met andere verzekeraars. Zo kun je de beste deal vinden die het beste bij je behoeften past.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek