Search
Close this search box.

De Vereende

Het onstaan van De Vereende verzekeringen?

De Vereende is een Nederlands verzekeringsmaatschappij, die al meer dan 40 jaar actief is in de verzekeringsbranche. Het bedrijf is opgericht in 1975 en is gevestigd in Amstelveen. Het bedrijf is een van de grootste verzekeringsmaatschappijen in Nederland. De Vereende heeft als doel om de beste oplossing te bieden voor de verzekeringsbehoeften van haar klanten. Het bedrijf richt zich op het bieden van een breed scala aan verzekeringsdiensten, waaronder schadeverzekeringen, vermogensverzekeringen, pensioenen, levensverzekeringen, reisverzekeringen, autoverzekeringen en gezondheidsverzekeringen.

De Vereende biedt ook een uitgebreid aanbod van financiële producten, waaronder hypotheken, leningen, beleggings- en spaarproducten. Het bedrijf heeft een sterke focus op het adviseren van haar klanten over de meest gunstige verzekeringsoplossingen, waardoor zij kunnen profiteren van de beste verzekeringsvoorwaarden.

Wat zijn de contactgegevens van De Vereende verzekeringen?

De Vereende Verzekeringen is gevestigd op de Lulofsstraat 15, 1182 VX Amstelveen. Klanten kunnen contact opnemen met het bedrijf via hun klantenservice. Hier kunnen zij antwoord krijgen op al hun vragen over verzekeringen, producten en diensten. De klantenservice van De Vereende is bereikbaar op telefoonnummer 020-5550500. Klanten kunnen ook contact opnemen via e-mail op [email protected]. Daarnaast is De Vereende ook actief op verschillende sociale media kanalen, zoals Twitter, Facebook en LinkedIn.

Welke verzekeringen,in lijstvorm,hanteerd De Vereende allemaal?

De Vereende biedt een breed scala aan verzekeringsoplossingen aan voor particulieren en bedrijven. Hieronder volgt een lijst met de verzekeringen die De Vereende aanbiedt:

– Autoverzekering
– Inboedelverzekering
– Reisverzekering
– Woonhuisverzekering
– Aansprakelijkheidsverzekering
– Motorverzekering
– Opstalverzekering
– Brandverzekering
– Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
– Rechtsbijstandverzekering
– Arbeidsongeschiktheidsverzekering
– Inkomensverzekering
– Ziektekostenverzekering
– Overlijdensrisicoverzekering
– Schadeverzekering
– Rechtsbijstandverzekering
– Ongevallenverzekering

Waarom je De Vereende moet vergelijken in premie?

De Vereende biedt een breed scala aan verzekeringsoplossingen aan voor particulieren en bedrijven. Door het vergelijken van de premies van De Vereende met die van andere verzekeringsmaatschappijen, kun je de beste verzekering voor jouw behoeften vinden. Door de premies te vergelijken, kun je de verzekering kiezen die het beste bij je past en de meest voordelige optie biedt.

Daarnaast biedt De Vereende ook kortingen aan voor klanten die meerdere verzekeringen afsluiten. Zo krijgt een klant die meerdere verzekeringen afsluit bij De Vereende een korting van 10% op de totale premie. Hierdoor kun je flink wat geld besparen.

Wat zijn de meest gestelden vragen over De Vereende verzekeringen en de antwoorden daarop.

De Vereende verzekeringen biedt een breed scala aan verzekeringsoplossingen aan. Hieronder volgen enkele van de meestgestelde vragen over De Vereende verzekeringen en de antwoorden daarop.

– Wat is de minimumleeftijd om een verzekering bij De Vereende af te sluiten?
De minimumleeftijd om een verzekering bij De Vereende af te sluiten, is afhankelijk van de verzekering die je afsluit. Voor sommige verzekeringen is de minimumleeftijd 18 jaar en voor andere is het 21 jaar.

– Kan ik een verzekering afsluiten als ik in het buitenland woon?
Ja, dat is mogelijk. De Vereende heeft verzekeringen voor expats, zodat je goed verzekerd bent, ook als je in het buitenland woont.

– Wat is de looptijd van een verzekering bij De Vereende?
De looptijd van een verzekering bij De Vereende is afhankelijk van de verzekering die je afsluit. De looptijd varieert van 1 jaar tot 5 jaar.

– Kan ik mijn verzekering bij De Vereende opzeggen?
Ja, dat is mogelijk. Je kunt je verzekering opzeggen door een opzegbrief te sturen naar de klantenservice van De Vereende.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek