Search
Close this search box.

De Witte

Het onstaan van De Witte verzekeringen?

De Witte Verzekeringen is in 1934 opgericht door Willem Witte. Willem Witte was een gedreven en ambitieuze ondernemer. Hij zag de mogelijkheid om de bestaande verzekeringsbranche te verbeteren en veranderde deze volledig. Na een aantal jaren heeft Willem Witte de verzekeringen uitgebreid en De Witte Verzekeringen opgericht.

Het bedrijf is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende verzekeringsmaatschappijen van Nederland. De Witte Verzekeringen heeft een sterke focus op innovatie en klantgerichtheid. Door middel van deze kenmerken streeft het bedrijf ernaar om de beste verzekeringen en service te bieden aan de klant.

De Witte Verzekeringen is een onafhankelijk verzekeringsbedrijf. Dit betekent dat het bedrijf geen verbondenheid heeft met andere verzekeringsmaatschappijen. Het bedrijf staat volledig op eigen benen en is niet gebonden aan andere verzekeringsmaatschappijen.

De Witte Verzekeringen heeft sinds haar oprichting een sterke focus gehad op de klant. Ze staan bekend als een bedrijf dat streeft naar het bieden van de beste verzekeringen en service aan de klant. Door de jaren heen heeft De Witte Verzekeringen een sterke reputatie opgebouwd in de verzekeringsbranche.

Wat zijn de contactgegevens van De Witte verzekeringen?

De Witte Verzekeringen is een onafhankelijk verzekeringsbedrijf dat gevestigd is in Nederland. Het bedrijf heeft een hoofdkantoor in Amsterdam, dat te bereiken is via het volgende adres:

De Witte Verzekeringen
Hoofdkantoor:
Koningin Wilhelminalaan 50
1062 GG Amsterdam

Daarnaast heeft De Witte Verzekeringen een aantal kantoren in verschillende steden in Nederland. Klanten kunnen contact opnemen met het bedrijf via de volgende contactgegevens:

Telefoonnummer: 020 839 1356
Email: [email protected]
Website: www.dewitteverzekeringen.nl

Klanten kunnen ook contact opnemen met De Witte Verzekeringen via sociale media. De Witte Verzekeringen is actief op Instagram, Facebook, Twitter en LinkedIn.

Welke verzekeringen,in lijstvorm,hanteerd De Witte allemaal?

De Witte Verzekeringen biedt een breed scala aan verzekeringen aan. Hieronder staan de verzekeringen die De Witte Verzekeringen aanbiedt:

– Autoverzekering
– Motorverzekering
– Inboedelverzekering
– Rechtsbijstandverzekering
– Reisverzekering
– Zorgverzekering
– Aansprakelijkheidsverzekering
– Woonverzekering
– Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
– Ongevallenverzekering
– Reisverzekering
– Brandverzekering
– Huisdierenverzekering

Waarom je De Witte moet vergelijken in premie?

De Witte Verzekeringen is een van de grootste verzekeringsmaatschappijen in Nederland. Het bedrijf heeft een breed scala aan verzekeringen en biedt een hoge kwaliteit van service aan de klant.

De Witte Verzekeringen biedt klanten de mogelijkheid om hun verzekeringen te vergelijken. Door middel van vergelijkingen kunnen klanten de beste verzekeringen vinden voor de laagste prijzen. De Witte Verzekeringen staat klanten bij in het vergelijken van de verschillende verzekeringen.

Daarnaast biedt De Witte Verzekeringen klanten ook de mogelijkheid om hun premie te vergelijken. Door middel van deze vergelijkingen kunnen klanten de beste verzekeringen vinden voor de laagste premies. De Witte Verzekeringen staat klanten bij in het vergelijken van de verschillende premies.

Wat zijn de meest gestelden vragen over De Witte verzekeringen en de antwoorden daarop.

De Witte Verzekeringen heeft een breed scala aan verzekeringen en biedt een hoge kwaliteit van service aan de klant. Om klanten te helpen bij hun verzekeringen, heeft De Witte Verzekeringen een lijst met meest gestelde vragen samengesteld. Hieronder staan een aantal veelgestelde vragen met de antwoorden daarop:

Q: Wat is de minimale leeftijd om een verzekering af te sluiten bij De Witte Verzekeringen?
A: De minimale leeftijd om een verzekering af te sluiten bij De Witte Verzekeringen is 18 jaar.

Q: Is er een maximumleeftijd voor verzekeringen bij De Witte Verzekeringen?
A: Nee, er is geen maximumleeftijd voor verzekeringen bij De Witte Verzekeringen.

Q: Hoe neem ik contact op met De Witte Verzekeringen?
A: U kunt contact opnemen met De Witte Verzekeringen via het volgende telefoonnummer: 020 839 1356. U kunt ook contact opnemen met De Witte Verzekeringen via email: [email protected]

Q: Kan ik mijn verzekeringen online afsluiten bij De Witte Verzekeringen?
A: Ja, U kunt uw verzekeringen online afsluiten bij De Witte Verzekeringen. U kunt dit doen door in te loggen op de website van De Witte Verzekeringen.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek