Search
Close this search box.

DELA

Het onstaan van DELA verzekeringen

DELA is een Nederlandse verzekeraar die al meer dan 100 jaar bestaat. DELA is opgericht in 1919 door de Nederlandse arbeidersbeweging. In het begin richtte DELA zich vooral op het verzekeren van arbeiders. DELA is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste verzekeraars in Nederland. DELA heeft nu meer dan 1 miljoen klanten, die deel uitmaken van een van de meest betrouwbare en betrouwbare verzekeringsmaatschappijen in Nederland.

DELA heeft een lange geschiedenis van innovatie en verbetering. DELA was één van de eerste verzekeraars die een online klantenservice introduceerde, wat het makkelijker maakte voor klanten om met hun verzekeringen om te gaan. DELA was ook de eerste verzekeraar die een mobiele app lanceerde, waarmee klanten hun verzekeringen gemakkelijk kunnen beheren en bijwerken.

DELA heeft ook een lange geschiedenis van het verzekeren van mensen in nood. DELA is een van de weinige verzekeraars die aanbiedingen hebben voor mensen die bijvoorbeeld geen andere verzekering kunnen krijgen, zoals kwetsbare groepen of mensen met een lage inkomens.

DELA staat voor ΓÇÿDe Eerste Liefdadige AssurantiemaatschappijΓÇÖ, wat duidelijk maakt dat DELA meer doet dan alleen verzekeren. DELA heeft vele liefdadigheidsprojecten gestart, zoals het steunen van de lokale gemeenschap, het helpen van mensen in nood en het verbeteren van het milieu.

Wat zijn de contactgegevens van DELA verzekeringen?

De contactgegevens van DELA verzekeringen zijn als volgt:

Klantenservice: 0800-DELA-00 (0800-335200)

Postadres: Dela Verzekeringen, Postbus 12000, 1100 AA Amsterdam

Website: https://www.dela.nl/

Sociale media:

Facebook: https://www.facebook.com/DELAverzekeringen

Twitter: https://twitter.com/DELA_nl

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/dela-verzekeringen

DELA heeft ook een klantenservice via WhatsApp (06-3084-6788), waar klanten vragen kunnen stellen of hun verzekeringen kunnen beheren.

Welke verzekeringen, in lijstvorm, hanteerd DELA allemaal?

DELA biedt een breed scala aan verzekeringen, waaronder:

1. Autoverzekeringen

2. Reisverzekeringen

3. Inboedelverzekeringen

4. Aansprakelijkheidsverzekeringen

5. Woonhuisverzekeringen

6. Zorgverzekeringen

7. Rechtsbijstandverzekeringen

8. Uitvaartverzekeringen

9. Bedrijfsverzekeringen

10. Brandverzekeringen

11. Rechtsbijstandverzekeringen

12. Levensverzekeringen

13. Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen

14. Ongevallenverzekeringen

15. Pensioenverzekeringen

16. Hypotheekverzekeringen

17. Schadeverzekeringen

Waarom je DELA moet vergelijken in premie?

DELA is een van de grootste verzekeraars in Nederland, dus het is belangrijk dat je de premie die je betaalt vergelijkt met andere verzekeraars. Dit is belangrijk omdat je zo kunt zien of je een goede deal krijgt bij DELA of dat je beter af bent met een andere verzekeraar.

Het vergelijken van premies bij DELA is eenvoudig. Je kunt eenvoudig naar de website van DELA gaan en de verzekeringen vergelijken die je nodig hebt. Je kan ook de premies van andere verzekeraars vergelijken, zodat je precies kunt zien wat je krijgt voor je geld.

Het vergelijken van premies bij DELA is ook belangrijk als je de beste verzekering voor je behoeften wilt kiezen. Afhankelijk van je behoeften, kan het voordelig zijn om een andere verzekeraar te kiezen. Als je bijvoorbeeld een autoverzekering zoekt, kan het voordelig zijn om te kiezen voor een verzekeraar die specialist is in autoverzekeringen.

Wat zijn de meest gestelde vragen over DELA verzekeringen en de antwoorden daarop?

1. Waar kan ik meer informatie over DELA verzekeringen vinden?

Je kunt meer informatie over DELA verzekeringen vinden op de website van DELA: https://www.dela.nl/. Je kunt ook contact opnemen met de klantenservice van DELA via 0800-DELA-00 (0800-335200) of via de sociale media-accounts.

2. Kan ik mijn verzekering bij DELA wijzigen?

Ja, je kunt je verzekering bij DELA wijzigen. Je kunt contact opnemen met de klantenservice van DELA via 0800-DELA-00 (0800-335200) of via de sociale media-accounts om je verzekering te wijzigen.

3. Kan ik mijn verzekering bij DELA annuleren?

Ja, je kunt je verzekering bij DELA annuleren. Je kunt contact opnemen met de klantenservice van DELA via 0800-DELA-00 (0800-335200) of via de sociale media-accounts om je verzekering te annuleren.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek