Search
Close this search box.

Delta Lloyd

Het onstaan van Delta Lloyd verzekeringen

Delta Lloyd is een Nederlandse verzekeraar, die in 1807 werd opgericht als de ‘Maatschappij tot Verzekering tegen de Gevolgen van Brand’. Het is ontstaan uit een samenvoeging van twee verzekeringsmaatschappijen, Delta en Lloyd. In 1817 werd Delta Lloyd opgericht als een levensverzekeraar. De eerste verzekeringen werden aangeboden aan particulieren en bedrijven, waaronder de eerste reisverzekering. In de jaren die volgden groeide Delta Lloyd uit tot een van de grootste verzekeraars van Nederland.

In de jaren vijftig werd Delta Lloyd uitgebreid met een aantal andere verzekeringsproducten. Ook begon het bedrijf met het aanbieden van financiële diensten, zoals beleggen, hypotheken en pensioenen. In de jaren zeventig werd Delta Lloyd omgevormd tot een naamloze vennootschap, waardoor het bedrijf gemakkelijker kon groeien. In de jaren tachtig werd Delta Lloyd uitgebreid met de verzekeringen voor auto’s, reisverzekeringen, levensverzekeringen en andere verzekeringen.

In de jaren negentig kreeg Delta Lloyd een nieuwe identiteit met een modern logo en een strakke, eigentijdse website. In de loop der jaren heeft Delta Lloyd zich verder ontwikkeld en is het uitgegroeid tot een van de grootste verzekeraars van Nederland. In 2009 nam Delta Lloyd de Nederlandse verzekeraar ASR over, waardoor de verzekeraar nog groter werd. In 2018 fuseerde Delta Lloyd met de Nederlandse verzekeraar NN. Door de fusie is Delta Lloyd uitgegroeid tot een van de grootste verzekeraars van Nederland.

Wat zijn de contactgegevens van Delta Lloyd verzekeringen?

Delta Lloyd biedt klanten verschillende manieren om contact op te nemen. Klanten kunnen bijvoorbeeld contact opnemen via de website, telefonisch of via de e-mail. Als klant kun je ook bij een van de vestigingen van Delta Lloyd langsgaan voor persoonlijk contact.

Klanten kunnen contact opnemen met Delta Lloyd op het volgende adres:
Delta Lloyd Verzekeringen N.V.
Postbus 25025
5600 AE Eindhoven

Klanten kunnen ook contact opnemen met Delta Lloyd via de telefoon op het volgende nummer: 0900 – 0400 400. Deze lijn is 24 uur per dag bereikbaar.

Klanten kunnen ook contact opnemen met Delta Lloyd via de website. Op de website kunnen klanten een vraag stellen of een klacht indienen. Delta Lloyd heeft ook een klantenservice die klanten kan helpen met al hun vragen of problemen.

Welke verzekeringen, in lijstvorm, hanteerd Delta Lloyd allemaal?

Delta Lloyd biedt een breed scala aan verzekeringen aan. Hieronder volgt een lijst met de verschillende verzekeringen die Delta Lloyd aanbiedt:

– Aansprakelijkheidsverzekering
– Autoverzekering
– Reisverzekering
– Inboedelverzekering
– Woonhuisverzekering
– Opstalverzekering
– Rechtsbijstandverzekering
– Ongevallenverzekering
– Zorgverzekering
– Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
– Brandverzekering
– Arbeidsongeschiktheidsverzekering
– Overlijdensrisicoverzekering
– Schadeverzekeringen

Klanten kunnen kiezen uit een verscheidenheid aan verzekeringen, afhankelijk van hun behoeften. Zo kunnen klanten bijvoorbeeld een autoverzekering afsluiten als ze een auto hebben, of een reisverzekering afsluiten als ze veel reizen. Ook kunnen klanten een combinatie van verzekeringen afsluiten, afhankelijk van wat ze nodig hebben.

Waarom je Delta Lloyd moet vergelijken in premie?

Delta Lloyd biedt klanten verschillende verzekeringen aan, waarmee klanten hun persoonlijke of professionele risicoΓÇÖs kunnen beperken. Echter, voordat je een verzekering bij Delta Lloyd afsluit, is het belangrijk om de premies van Delta Lloyd te vergelijken met andere verzekeraars. Door de premie van Delta Lloyd te vergelijken met andere verzekeraars, kun je er zeker van zijn dat je de beste verzekering voor de beste prijs krijgt.

Het is belangrijk om de verschillende verzekeraars met elkaar te vergelijken voordat je een verzekering afsluit. Door de premies van Delta Lloyd te vergelijken, kun je er zeker van zijn dat je de beste verzekering voor de beste prijs krijgt. Door de premies te vergelijken kun je ook zien welke verzekeraar de meeste dekking biedt voor de laagste premie.

Het vergelijken van de premies van Delta Lloyd met andere verzekeraars is eenvoudig. Er zijn veel vergelijkingssites waarmee je de premies van verschillende verzekeraars kunt vergelijken. Deze sites bieden ook informatie over de verschillende verzekeraars, zoals de dekking en de klantenservice. Op deze manier kun je de beste verzekering voor de beste prijs krijgen.

Wat zijn de meest gestelde vragen over Delta Lloyd verzekeringen en de antwoorden daarop

Delta Lloyd verzekeringen zijn een van de grootste verzekeraars van Nederland. Veel klanten hebben vragen over de verzekeringen van Delta Lloyd. Hieronder volgen enkele veelgestelde vragen met antwoorden over Delta Lloyd verzekeringen:

Q: Welke verzekeringen biedt Delta Lloyd aan?
A: Delta Lloyd biedt een breed scala aan verzekeringen aan, zoals aansprakelijkheidsverzekering, autoverzekering, reisverzekering, inboedelverzekering, woonhuisverzekering, opstalverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, zorgverzekering, bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, brandverzekering, arbeidsongeschiktheidsverzekering, overlijdensrisicoverzekering en schadeverzekeringen.

Q: Is het mogelijk om een verzekering bij Delta Lloyd af te

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek