Search
Close this search box.

DELU

Het onstaan van DELU Verzekeringen?

DELU Verzekeringen is opgericht in 2014 door CEO Iwan van der Zande. DELU is een klein, maar snelgroeiend verzekeringskantoor met als specialisme particuliere verzekeringen zoals autoverzekeringen, reisverzekeringen, opstalverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen, etc. Het bedrijf is in 2010 opgericht door Iwan van der Zande en heeft sindsdien een aanzienlijke groei doorgemaakt. DELU Verzekeringen is een jong en dynamisch verzekeringskantoor dat streeft naar het beste van het beste.

DELU Verzekeringen werkt met alle grote verzekeringsmaatschappijen, waardoor ze altijd de beste verzekeringen kunnen aanbieden voor de beste prijs. DELU Verzekeringen is gevestigd in Leiden, maar werkt ook met klanten in heel Nederland. DELU Verzekeringen staat garant voor een professionele service, een persoonlijke benadering en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Wat zijn de contactgegevens van DELU Verzekeringen?

DELU Verzekeringen is gevestigd in Leiden en heeft een kantoor in het centrum van de stad. U kunt DELU Verzekeringen bereiken door te bellen naar 071-543-4300 of door een e-mail te sturen naar [email protected]. DELU Verzekeringen heeft ook een website waar u alle informatie over de aangeboden verzekeringen kunt vinden.

Daarnaast heeft DELU Verzekeringen ook een Facebook-pagina waar u alle informatie over de verzekeringen kunt vinden. Ook kunt u hier vragen stellen en contact opnemen met DELU Verzekeringen. DELU Verzekeringen staat altijd klaar om u te helpen bij het afsluiten van een verzekering en bij al uw vragen.

Welke verzekeringen, in lijstvorm, hanteerd DELU allemaal?

DELU Verzekeringen biedt een breed scala aan verzekeringen aan, waaronder:

– Autoverzekeringen
– Reisverzekeringen
– Opstalverzekeringen
– Aansprakelijkheidsverzekeringen
– Inboedelverzekeringen
– Woonverzekeringen
– Verhuren- en bedrijfsverzekeringen
– Motorrijtuigenverzekeringen
– Schadeverzekeringen
– Rechtsbijstandverzekeringen

DELU Verzekeringen biedt ook verschillende aanvullende verzekeringen aan, zoals bijvoorbeeld een reisverzekering, een pechhulpverzekering, een dagverzekering, een autoverzekering met no-claimkorting, een inboedelverzekering met een hoge korting, een zorgverzekering met een lage premie en nog veel meer.

Waarom je DELU moet vergelijken in premie?

DELU Verzekeringen biedt een breed scala aan verzekeringen aan, waarbij de premie altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding biedt. DELU Verzekeringen biedt ook veel verschillende aanvullende verzekeringen, waardoor u altijd de beste verzekering kunt kiezen voor uw situatie.

DELU Verzekeringen biedt ook een uniek vergelijkingssysteem. U kunt eenvoudig de verschillende verzekeringen vergelijken door de verschillende opties te selecteren. U krijgt dan direct een overzicht van de verschillende premies die u kunt krijgen. Op deze manier kunt u eenvoudig de beste verzekering kiezen voor uw situatie en de laagste premie krijgen.

Wat zijn de meest gestelde vragen over DELU verzekeringen en de antwoorden daarop?

Veel mensen hebben vragen over DELU Verzekeringen. Hieronder staan de meestgestelde vragen met de bijbehorende antwoorden:

– Wat zijn de contactgegevens van DELU Verzekeringen?
DELU Verzekeringen is gevestigd in Leiden en heeft een kantoor in het centrum van de stad. U kunt DELU Verzekeringen bereiken door te bellen naar 071-543-4300 of door een e-mail te sturen naar [email protected]. DELU Verzekeringen heeft ook een website waar u alle informatie over de aangeboden verzekeringen kunt vinden.

– Wat voor verzekeringen biedt DELU Verzekeringen aan?
DELU Verzekeringen biedt een breed scala aan verzekeringen aan, waaronder autoverzekeringen, reisverzekeringen, opstalverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen, inboedelverzekeringen, woonverzekeringen, verhuren- en bedrijfsverzekeringen, motorrijtuigenverzekeringen, schadeverzekeringen en rechtsbijstandverzekeringen. DELU Verzekeringen biedt ook verschillende aanvullende verzekeringen aan, zoals bijvoorbeeld een reisverzekering, een pechhulpverzekering, een dagverzekering, een autoverzekering met no-claimkorting, een inboedelverzekering met een hoge korting, een zorgverzekering met een lage premie en nog veel meer.

– Waarom is het belangrijk om DELU Verzekeringen te vergelijken?
DELU Verzekeringen biedt een breed scala aan verzekeringen aan, waarbij de premie altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding biedt. DELU Verzekeringen biedt ook veel verschillende aanvullende verzekeringen waardoor u altijd de beste verzekering kunt kiezen voor uw situatie. Daarnaast biedt DELU Verzekeringen ook een uniek vergelijkingssysteem waarmee u eenvoudig de verschillende verzekeringen kunt vergelijken. Op deze manier kunt u de beste verzekering kiezen voor uw situatie en de laagste premie krijgen.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek