Search
Close this search box.

Ditzo

Het onstaan van Ditzo verzekeringen

Ditzo is opgericht in 2010 door een aantal Nederlandse verzekeraars. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Utrecht. Het bedrijf biedt een breed scala aan verzekeringen. De verzekeringen van Ditzo zijn afgestemd op de behoeften van de particuliere markt, maar ook op de zakelijke markt. Ditzo heeft als doel klanten te voorzien van kwalitatief goede en betaalbare verzekeringen.

Ditzo is een dochteronderneming van ASR Nederland. ASR Nederland is een onderdeel van de ASR Groep, die is opgericht in 1845. De ASR Groep is een toonaangevende speler in de Nederlandse verzekeringsmarkt. De ASR Groep heeft meer dan vier miljoen klanten in Nederland en biedt verzekeringen aan voor een breed scala aan risicoklassen.

Ditzo is opgericht met als doel om klanten te voorzien van kwalitatief goede en betaalbare verzekeringen. Ditzo heeft als doel een eerlijke verzekeringsmarkt te creëren door de kosten laag te houden en de kwaliteit van de verzekeringen te verhogen. Ditzo is gespecialiseerd in het verstrekken van autoverzekeringen, reisverzekeringen, inboedelverzekeringen en aansprakelijkheidsverzekeringen.

Wat zijn de contactgegevens van Ditzo verzekeringen?

Als je vragen hebt over een verzekering van Ditzo, kun je contact opnemen met de klantenservice. De klantenservice is bereikbaar op het volgende telefoonnummer: 088-822 33 33. Daarnaast is er ook een klantenservice-chat beschikbaar op de website van Ditzo.

Verder heeft Ditzo ook een klantenservice via sociale media, waar je vragen kunt stellen. Ditzo is actief op Twitter, Facebook en YouTube. Daarnaast is er ook een klantenservice via e-mail. Je kunt je vragen stellen via [email protected]

Daarnaast heeft Ditzo ook een klantenservice-app. Deze app is beschikbaar voor Android en iOS. Met deze app kun je je vragen stellen en contact opnemen met de klantenservice.

Welke verzekeringen, in lijstvorm, hanteerd Ditzo allemaal?

Ditzo biedt een breed scala aan verzekeringen. Hieronder volgt een lijst van de verzekeringen die Ditzo aanbiedt:

Autoverzekeringen:

– All Risk Autoverzekering
– WA Autoverzekering
– WA + Beperkt Casco Autoverzekering
– WA + Volledig Casco Autoverzekering
– Bestelwagenverzekering
– Motorverzekering
– Caravanverzekering
– Schadeherstelverzekering

Reisverzekeringen:

– Reisverzekering
– Annuleringsverzekering
– Reisbijstandverzekering
– Rechtsbijstandverzekering
– Motorrijtuigverzekering

Inboedelverzekeringen:

– Inboedelverzekering
– Zorgverzekering
– Glasverzekering
– Rechtsbijstandverzekering
– Woonhuisverzekering
– Bedrijfsinboedelverzekering

Aansprakelijkheidsverzekeringen:

– Aansprakelijkheidsverzekering
– Woonhuisverzekering
– Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Waarom je Ditzo moet vergelijken in premie?

Als je op zoek bent naar een goede en betaalbare verzekering, is het verstandig om te vergelijken in premies. Het vergelijken van premies is de beste manier om de beste verzekering te vinden die bij je past.

Het vergelijken van premies bij Ditzo kan je helpen om de verzekering te vinden die het beste bij je past. Je kunt je premies vergelijken op basis van dekking, eigen risico, premie en voorwaarden. Daarnaast kun je ook kijken naar de kwaliteit van de verzekering.

Ditzo heeft een uitgebreide verzekeringslijn en biedt een breed scala aan verzekeringen aan. Als je deze verzekeringen vergelijkt, kun je een goede keuze maken. Bij Ditzo kun je ook kiezen uit verschillende aanvullende verzekeringen, zoals rechtsbijstandverzekeringen en reisverzekeringen. Als je een verzekering afsluit, kun je ook kiezen voor een aanvullende verzekering.

Wat zijn de meest gestelde vragen over Ditzo verzekeringen en de antwoorden daarop?

Er zijn veel vragen over Ditzo verzekeringen. Hieronder volgt een lijst met de meest gestelde vragen over Ditzo verzekeringen, met de bijbehorende antwoorden:

1. Hoe vergelijk ik premies bij Ditzo?

Je kunt je premies vergelijken op basis van dekking, eigen risico, premie en voorwaarden. Je kunt ook kijken naar de kwaliteit van de verzekering. Ditzo biedt een vergelijkingservice aan, waarmee je de verzekeringen kunt vergelijken.

2. Wat is het verschil tussen een WA-verzekering en een All Risk-verzekering?

Een WA-verzekering (Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering) dekt alleen schade die je met je auto veroorzaakt bij anderen. Een All Risk-verzekering (All Risk Autoverzekering) dekt ook schade aan je eigen auto.

3. Wat is de klantenservice telefoonnummer van Ditzo?

Het klantenservice telefoonnummer van Ditzo is 088-822 33 33.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek