Search
Close this search box.

DSW

Het onstaan van DSW verzekeringen?

DSW verzekeringen is een Nederlandse verzekeringsmaatschappij die in 1997 werd opgericht. De naam staat voor Direct Schadeverzekeringen Winterswijk, omdat de verzekeraar oorspronkelijk voortkwam uit de plaatselijke schadeverzekeringen van de gemeente Winterswijk. In de jaren na de oprichting groeide de verzekeraar verder, waardoor het ook verzekeringen in andere regio’s kon aanbieden. In 2007 werd de verzekeraar overgenomen door de Nederlandse Achmea Groep, die zelf onderdeel is van de Eureko Groep.

De verzekeraar is gespecialiseerd in schadeverzekeringen voor particulieren, bedrijven en agrarische bedrijven. Daarnaast biedt DSW ook rechtsbijstandsverzekeringen, levensverzekeringen, woonverzekeringen en autoverzekeringen aan. DSW is een van de grotere verzekeraars in Nederland, met een marktaandeel van ongeveer 7%.

Wat zijn de contactgegevens van DSW verzekeringen?

De contactgegevens van DSW verzekeringen zijn als volgt:

Telefoonnummer: 0800 – 0800 1100
E-mailadres: [email protected]
Website: www.dsw.nl

U kunt ook een bezoek brengen aan de klantenservice in Winterswijk:

Winterswijkseweg 11
7102 KC Winterswijk

Welke verzekeringen,in lijstvorm,hanteerd DSW allemaal?

DSW biedt een breed scala aan verzekeringen aan voor particulieren, bedrijven en agrarische bedrijven. Hieronder volgt een lijst met de verschillende verzekeringen die DSW aanbiedt:

-Autoverzekering
-Inboedelverzekering
-Rechtsbijstandverzekering
-Aansprakelijkheidsverzekering
-Woonverzekering
-Agrarische verzekeringen
-Brandverzekering
-Schadeverzekering
-Levensverzekering
-Reisverzekering

Waarom je DSW moet vergelijken in premie?

Het is belangrijk om de premies van verschillende verzekeraars te vergelijken als je op zoek bent naar een geschikte verzekering. Alleen op deze manier kun je de verzekering krijgen die het beste bij je past en die de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft. DSW is geen uitzondering en het is daarom aan te raden om de premies van DSW te vergelijken met andere verzekeraars.

Om de premies van DSW te vergelijken met andere verzekeraars, kun je gebruik maken van een vergelijkingssite. Op een dergelijke site kun je de verschillende premies van de verzekeraars als DSW zien en vergelijken. Op deze manier kun je een goed beeld krijgen van de prijs-kwaliteitverhouding van de verschillende verzekeringen en kun je een weloverwogen beslissing maken als het gaat om het afsluiten van een verzekering.

Wat zijn de meest gestelden vragen over DSW verzekeringen en de antwoorden daarop.

Er worden veel vragen gesteld over DSW verzekeringen, vooral over de verschillende verzekeringen, de premies en hoe je een verzekering kunt afsluiten. Hieronder volgt een lijst met de meestgestelde vragen over DSW verzekeringen en de antwoorden daarop.

-Hoe kan ik een DSW verzekering afsluiten?
U kunt een DSW verzekering afsluiten door contact op te nemen met de klantenservice van DSW of door een vergelijkingssite te bezoeken. Op een vergelijkingssite kunt u verschillende verzekeringen vergelijken en de beste prijs-kwaliteitverhouding vinden. U kunt de verzekering dan direct online afsluiten.

-Hoeveel kost een DSW verzekering?
Het bedrag dat u betaalt voor een DSW verzekering hangt af van verschillende factoren, zoals het type verzekering, de looptijd en de dekking. Om de exacte premies te weten te komen, kunt u contact opnemen met de klantenservice van DSW of een vergelijkingssite bezoeken.

-Heb ik een rechtsbijstandsverzekering nodig?
Het is aan te raden om een rechtsbijstandsverzekering af te sluiten als u juridisch advies en bijstand nodig heeft. DSW biedt rechtsbijstandsverzekeringen aan voor particulieren en bedrijven.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek