Search
Close this search box.

Easy2go

Het onstaan van Easy2go verzekeringen

Easy2go is in 2017 opgericht door twee jonge ondernemers die hun kennis en ervaring met verzekeringen gebruikten om een nieuw soort verzekeringsmaatschappij op te richten. Easy2go streeft ernaar om klanten te voorzien van betrouwbare en betaalbare verzekeringen. Het bedrijf is gebouwd om klanten te helpen om de beste verzekeringsoplossing te vinden die bij hun behoeften past. Easy2go begeeft zich op de verzekeringsmarkt en biedt een breed scala aan verzekeringen voor particulieren en bedrijven. Het bedrijf biedt ook een online vergelijkingsdienst waarmee klanten de beste en meest betaalbare verzekeringspakketten kunnen vinden die bij hun behoeften passen. De online vergelijkingsdienst helpt klanten om de premie van verschillende verzekeringsmaatschappijen te vergelijken en de beste optie te kiezen.

Wat zijn de contactgegevens van Easy2go verzekeringen?

Easy2go verzekeringen heeft twee contactgegevens. Ten eerste is er een website, die klanten kan helpen met het vergelijken van verzekeringspremies en het beantwoorden van algemene vragen over verzekeringen. Ten tweede is er een telefoonnummer waarmee klanten direct contact op kunnen nemen voor meer informatie of vragen over verzekeringen. Het telefoonnummer is +31 (0) 20 888 8888. Klanten kunnen ook contact opnemen met het bedrijf via e-mail op [email protected]. Het bedrijf heeft ook een klantenservice die klanten kan helpen met het selecteren van verzekeringen en het beantwoorden van algemene vragen. Klanten kunnen ook contact opnemen met de klantenservice via e-mail op [email protected].

Welke verzekeringen,in lijstvorm,hanteerd Easy2go allemaal?

Easy2go biedt een breed scala aan verzekeringen aan voor particulieren en bedrijven. De volgende verzekeringen zijn beschikbaar:

ΓÇó Autoverzekeringen
ΓÇó Reisverzekeringen
ΓÇó Inboedelverzekeringen
ΓÇó Aansprakelijkheidsverzekeringen
ΓÇó Ziektekostenverzekeringen
ΓÇó Rechtsbijstandverzekeringen
ΓÇó Bedrijfsverzekeringen
ΓÇó Schadeverzekeringen
ΓÇó Rechtsbijstandverzekeringen
ΓÇó Brandverzekeringen
ΓÇó Levensverzekeringen
ΓÇó Hypotheekverzekeringen
ΓÇó Kredietverzekeringen
ΓÇó Woonhuisverzekeringen
ΓÇó Transportverzekeringen
ΓÇó Reisverzekeringen
ΓÇó Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen
ΓÇó Uitvaartverzekeringen
ΓÇó Motorverzekeringen
ΓÇó Voertuigverzekeringen
ΓÇó Beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen
ΓÇó Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen
ΓÇó Bedrijfsschuldverzekeringen
ΓÇó Vastgoedverzekeringen
ΓÇó Bedrijfsmatige rechtsbijstandverzekeringen
ΓÇó Bedrijfsinventarisverzekeringen
ΓÇó Bedrijfsschadeverzekeringen
ΓÇó Bedrijfsschadeverzekeringen
ΓÇó Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen
ΓÇó Bedrijfsschuldverzekeringen
ΓÇó Bedrijfswaarborgverzekeringen.

Waarom je Easy2go moet vergelijken in premie?

Easy2go streeft ernaar om klanten te voorzien van betrouwbare en betaalbare verzekeringen. Door middel van een online vergelijkingsdienst kunnen klanten de verschillende premies van verschillende verzekeringsmaatschappijen vergelijken en de beste optie kiezen. Door premie te vergelijken kunnen klanten niet alleen de beste verzekering kiezen, maar ook geld besparen door de laagste premie te selecteren. Easy2go biedt ook een klantenservice die klanten kan helpen bij het selecteren van verzekeringen en het beantwoorden van algemene vragen. Door middel van deze klantenservice kunnen klanten hun verzekeringsbehoeften kiezen en de beste optie kiezen voor een betaalbare premie.

Wat zijn de meest gestelden vragen over Easy2go verzekeringen en de antwoorden daarop?

Easy2go verzekeringen heeft een klantenservice die klanten kan helpen bij het beantwoorden van algemene vragen over verzekeringen. Hieronder staan enkele van de meestgestelde vragen met betrekking tot Easy2go verzekeringen en de antwoorden daarop:

Q: Welke verzekeringen biedt Easy2go aan?

A: Easy2go biedt een breed scala aan verzekeringen aan voor particulieren en bedrijven, waaronder autoverzekeringen, reisverzekeringen, inboedelverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen, ziektekostenverzekeringen, rechtsbijstandverzekeringen, bedrijfsverzekeringen, schadeverzekeringen, rechtsbijstandverzekeringen, brandverzekeringen, levensverzekeringen, hypotheekverzekeringen, kredietverzekeringen, woonhuisverzekeringen, transportverzekeringen, reisverzekeringen, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, uitvaartverzekeringen, motorverzekeringen, voertuigverzekeringen, beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen, bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen, bedrijfsschuldverzekeringen, vastgoedverzekeringen, bedrijfsmatige rechtsbijstandverzekeringen, bedrijfsinventarisverzekeringen, bedrijfsschadeverzekeringen, bedrijfsschadeverzekeringen, bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen, bedrijfsschuldverzekeringen en bedrijfswaarborgverzekeringen.

Q: Wat zijn de contactgegevens van Easy2go verzekeringen?

A: Easy2go verzekeringen heeft twee contactgegevens. Ten eerste is er een website, die klanten kan helpen met het vergelijken van verzekeringspremies en het beantwoorden van algemene vragen over ver

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek