Search
Close this search box.

Eigen Huis

Het onstaan van Eigen Huis verzekeringen?

Eigen Huis is een Nederlandse verzekeringsmaatschappij. Het bedrijf werd in het jaar 1987 opgericht door Jan van der Linden. Hij had een visie en richtte Eigen Huis op met als doel om klanten een goede service te bieden met betrouwbare en betaalbare verzekeringen. Eigen Huis is gevestigd in Eindhoven en biedt verzekeringen aan voor particulieren, ondernemers en bedrijven. Het is een specialist op het gebied van woningverzekeringen, maar heeft ook aanvullende verzekeringen voor andere gebieden.

Het bedrijf heeft een stevige reputatie opgebouwd door de jaren heen en is een betrouwbare verzekeringsmaatschappij die klanten de beste service biedt. Het bedrijf is lid van de Nederlandse Vereniging van Verzekeraars (NVV) en heeft een sterke financiële basis. Eigen Huis heeft een sterke focus op het bieden van goede service en heeft een klanttevredenheidsgarantie. Ze bieden ook een 24/7 telefonische klantenservice zodat klanten altijd bij hen terecht kunnen met hun vragen.

Wat zijn de contactgegevens van Eigen Huis verzekeringen?

Eigen Huis biedt verschillende manieren waarop klanten contact met hen op kunnen nemen. De eerste manier is door het invullen van een contactformulier op hun website. Op de website vind je ook een telefoonnummer dat je kunt gebruiken om direct contact op te nemen met hun klantenservice. Je kunt ook een e-mail sturen naar [email protected]. Als je liever een brief stuurt, dan kun je dit doen naar het volgende adres:

Eigen Huis Verzekeringen
Postbus 851
5600 AV Eindhoven

Welke verzekeringen, in lijstvorm, hanteerd Eigen Huis allemaal?

Eigen Huis biedt een breed scala aan verzekeringen aan voor particulieren, bedrijven en ondernemers. Hieronder volgt een lijst met de verzekeringen die zij aanbieden:

– Woningverzekering
– Inboedelverzekering
– Opstalverzekering
– Brandverzekering
– Aansprakelijkheidsverzekering
– Rechtsbijstandverzekering
– Uitvaartverzekering
– Reisverzekering
– Autoverzekering
– Motorverzekering
– Recreatieverzekering
– Zorgverzekering
– Levensverzekering
– Ongevallenverzekering
– Inventarisverzekering
– Bedrijfsschadeverzekering
– Bedrijfsongevallenverzekering
– Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Waarom je Eigen Huis moet vergelijken in premie?

Eigen Huis biedt een breed scala aan verzekeringen tegen betaalbare premies. Door het vergelijken van premies kunnen klanten de beste verzekering voor hun behoeften vinden. Eigen Huis biedt ook verschillende soorten kortingen, zoals kortingen op de premie als je meerdere verzekeringen afsluit bij hen.

Daarnaast bieden ze ook een klanttevredenheidsgarantie, waardoor je er zeker van kunt zijn dat je altijd tevreden bent met de service die je krijgt. Je kunt ook gebruikmaken van hun online vergelijkingstool om de premies van verschillende verzekeringen te vergelijken en zo de beste verzekering te vinden voor jouw behoeften.

Wat zijn de meest gestelden vragen over Eigen Huis verzekeringen en de antwoorden daarop?

Eigen Huis heeft een pagina op hun website waarop ze vaak gestelde vragen en antwoorden beantwoorden. Hieronder volgen de meestgestelde vragen over Eigen Huis verzekeringen en de antwoorden daarop:

Q: Wat zijn de contactgegevens van Eigen Huis?
A: Je kunt contact opnemen met Eigen Huis door het invullen van een contactformulier op hun website, door een e-mail te sturen naar [email protected] of door te bellen naar 0800 ΓÇô 020 3151.

Q: Wat zijn de verzekeringen die Eigen Huis aanbiedt?
A: Eigen Huis biedt een breed scala aan verzekeringen aan, waaronder woningverzekeringen, inboedelverzekeringen, opstalverzekeringen, brandverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen, rechtsbijstandverzekeringen, uitvaartverzekeringen, reisverzekeringen, autoverzekeringen, motorverzekeringen, recreatieverzekeringen, zorgverzekeringen, levensverzekeringen, ongevallenverzekeringen, inventarisverzekeringen, bedrijfsschadeverzekeringen, bedrijfsongevallenverzekeringen en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Q: Hoe kan ik de premies vergelijken?
A: Eigen Huis biedt een online vergelijkingstool waarmee je de premies van verschillende verzekeringen kunt vergelijken en zo de beste verzekering kunt vinden voor jouw behoeften.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek