Search
Close this search box.

Fairvie

Het onstaan van Fairvie verzekeringen

Fairvie is een verzekeringsmaatschappij die in 2014 is opgericht. Het doel van de verzekeringsmaatschappij is om de beste diensten en producten te bieden aan de verzekerden. Fairvie is een onafhankelijke verzekeraar en is gevestigd in Amsterdam. Het bedrijf biedt een breed scala aan verzekeringen aan voor zowel particulieren als bedrijven. Ze bieden een uitgebreide reeks producten aan, waaronder autoverzekeringen, reisverzekeringen, zorgverzekeringen en levensverzekeringen.

Fairvie is opgericht door een groep ervaren verzekeringsspecialisten. De oprichters hebben een jarenlange ervaring in de verzekeringssector en weten hoe het is om klanten goed te bedienen. Doordat ze al jaren actief zijn in de verzekeringssector en veel kennis hebben, hebben ze hun eigen verzekeringsmaatschappij opgericht. Fairvie heeft als missie om de beste verzekeringen aan te bieden tegen de beste prijs. Ze proberen hun verzekeringen zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen. Ze zijn altijd bezig met het verbeteren van hun producten en diensten om hun klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Wat zijn de contactgegevens van Fairvie verzekeringen?

De contactgegevens van Fairvie verzekeringen zijn als volgt:

Adres: Fairvie B.V., Postbus 1276, 1000 BG Amsterdam
Telefoonnummer: +31 (0)20 690 1450
E-mailadres: [email protected]
Website: www.fairvie.nl

Fairvie is ook actief op social media. Je kunt hen volgen op Twitter, Facebook, LinkedIn en Instagram voor het laatste nieuws en aanbiedingen.

Welke verzekeringen,in lijstvorm,hanteerd Fairvie allemaal?

Fairvie biedt een breed scala aan verzekeringen aan. Hieronder vind je een lijst met de verzekeringen die Fairvie aanbiedt:

– Autoverzekeringen
– Reisverzekeringen
– Zorgverzekeringen
– Levensverzekeringen
– Rechtsbijstandverzekeringen
– Aansprakelijkheidsverzekeringen
– Inboedelverzekeringen
– Woonhuisverzekeringen
– Motorverzekeringen
– Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen
– Bedrijfsongevallenverzekeringen

Waarom je Fairvie moet vergelijken in premie?

Fairvie biedt een breed scala aan verzekeringen tegen een scherpe prijs. Als je op zoek bent naar een goede verzekering tegen een betaalbare prijs, is Fairvie een goede optie. Fairvie biedt ook de mogelijkheid om de verzekeringen te vergelijken in premies. Hierdoor ben je in staat om de verschillende verzekeringen te vergelijken op prijs, dekking en voorwaarden. Je kunt ook bekijken of er een korting geldt bij het afsluiten van meerdere verzekeringen bij Fairvie. Hierdoor ben je in staat om de beste verzekering tegen de beste prijs te vinden.

Wat zijn de meest gestelden vragen over Fairvie verzekeringen en de antwoorden daarop.

Fairvie verzekeringen biedt een breed scala aan verzekeringen. Hieronder staan de meest gestelde vragen over Fairvie verzekeringen en de antwoorden daarop:

Q: Waar kan ik een verzekering bij Fairvie afsluiten?
A: Je kunt een verzekering afsluiten via de website van Fairvie. Je kunt ook contact opnemen met een van onze verzekeringsspecialisten om je te helpen bij het afsluiten van de verzekering.

Q: Wat is de acceptatiecriteria van Fairvie?
A: Fairvie streeft ernaar om iedereen te bedienen met een verzekering. De acceptatiecriteria zijn afhankelijk van het type verzekering dat je wilt afsluiten. Neem contact op met een van onze verzekeringsspecialisten om meer informatie te krijgen over de acceptatiecriteria.

Q: Wat zijn de betalingsvoorwaarden van Fairvie?
A: Fairvie biedt verschillende betaalopties aan. Je kunt betalen met creditcard, debitcard, bankoverschrijving of via een maandelijkse incasso. Neem contact op met een verzekeringsspecialist om de betalingsvoorwaarden te bespreken.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek