Search
Close this search box.

FBTO

Het onstaan van FBTO verzekeringen?

FBTO verzekeringen is een Nederlandse verzekeraar die in 1983 is opgericht door de familie Bouwman. De verzekeraar is in eerste instantie begonnen met het aanbieden van autoverzekeringen en is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige verzekeringsmaatschappij met een breed scala aan producten.

FBTO heeft in de loop der jaren een sterke groei doorgemaakt. Ze hebben hun productenportfolio uitgebreid met onder andere levensverzekeringen, reisverzekeringen en zorgverzekeringen.

FBTO is een verzekeraar die staat voor kwaliteit en service. Ze streven ernaar om hun klanten de beste verzekeringen en service te bieden voor een betaalbare prijs. FBTO heeft een goede reputatie opgebouwd als een betrouwbare verzekeraar waar klanten op kunnen vertrouwen.

Wat zijn de contactgegevens van FBTO verzekeringen?

De contactgegevens van FBTO verzekeringen zijn:

Telefoonnummer: 0900-2022000

E-mailadres: [email protected]

Postadres: FBTO Verzekeringen, Postbus 854, 5000 AW Tilburg

Website: https://www.fbto.nl

Welke verzekeringen, in lijstvorm,hanteerd FBTO allemaal?

FBTO biedt een breed scala aan verzekeringen voor particulieren, bedrijven en overheden. Hieronder vind je een lijst met de verzekeringen die FBTO aanbiedt:

ΓÇó Autoverzekeringen
ΓÇó Motorverzekeringen
ΓÇó Reis- en annuleringsverzekeringen
ΓÇó Opstal- en inboedelverzekeringen
ΓÇó Aansprakelijkheidsverzekeringen
ΓÇó Zorgverzekeringen
ΓÇó Woonverzekeringen
ΓÇó Levensverzekeringen
ΓÇó Overlijdensrisicoverzekeringen
ΓÇó Bedrijfsverzekeringen

Waarom je FBTO moet vergelijken in premie?

FBTO is een goede verzekeraar met een breed scala aan verzekeringen. Ze bieden kwaliteit en service tegen een betaalbare prijs. Het is echter belangrijk om FBTO te vergelijken met andere verzekeraars als je op zoek bent naar de beste verzekering voor je situatie en budget.

Het vergelijken van de premies van verzekeraars is essentieel als je op zoek bent naar de meest voordelige verzekering. Door de verschillende premies van verzekeraars te vergelijken, kun je erachter komen welke verzekering het meest geschikt is voor je situatie.

Er zijn verschillende websites die je kunnen helpen bij het vergelijken van premies. Deze websites vergelijken de premies van verschillende verzekeraars op basis van je persoonlijke situatie. Het is belangrijk om meerdere vergelijkingssites te gebruiken voordat je een verzekering afsluit.

Wat zijn de meest gestelde vragen over FBTO verzekeringen en de antwoorden daarop?

1. Wat voor verzekeringen biedt FBTO aan?

FBTO biedt een breed scala aan verzekeringen aan, waaronder autoverzekeringen, motorverzekeringen, reis- en annuleringsverzekeringen, opstal- en inboedelverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen, zorgverzekeringen, woonverzekeringen, levensverzekeringen, overlijdensrisicoverzekeringen en bedrijfsverzekeringen.

2. Wat is de klantenservice van FBTO?

FBTO biedt een uitstekende klantenservice. Je kunt ze bereiken per telefoon, via e-mail of via hun website. Klanten kunnen ook gebruik maken van de vele online hulpmiddelen die FBTO biedt, zoals een online klantenportaal, een online reisverzekeringen vergelijker en een online zorgverzekeringen vergelijker.

3. Wat is het adres van FBTO?

Het adres van FBTO is Postbus 854, 5000 AW Tilburg.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek