Search
Close this search box.

FietsNED

Het onstaan van FietsNED verzekeringen?

FietsNED is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in fietsspecialistische verzekeringen. Het bedrijf werd opgericht in 2017 door een aantal ervaren verzekeringsprofessionals met een liefde voor fietsen. Het bedrijf heeft de missie om fietsers in Nederland te helpen bij het verzekeren van hun fietsen.

FietsNED is een verzekeraar die zich richt op het verzekeren van fietsen, zowel bij particuliere als zakelijke rijders. Het bedrijf is opgericht vanuit de overtuiging dat iedereen die een fiets heeft recht heeft op een goede verzekering. Daarom biedt FietsNED een breed scala aan verzekeringen die gericht zijn op de specifieke behoeften van fietsers.

FietsNED is gevestigd in Amsterdam en heeft als doel om ervoor te zorgen dat fietsers overal in Nederland goed verzekerd zijn. Het bedrijf streeft ernaar om een eerlijke, betaalbare en toegankelijke manier van fietsverzekeringen aan te bieden. Het bedrijf heeft als missie om de markt voor fietsspecialistische verzekeringen te verbeteren en de kosten voor fietsers te verlagen.

Wat zijn de contactgegevens van FietsNED verzekeringen?

FietsNED is gevestigd in Amsterdam en is bereikbaar via de volgende contactgegevens:

Telefoonnummer: 020-7400400

Emailadres: [email protected]

Adres: Kruiskade 2, 1012 AA Amsterdam

Website: https://www.fietsned.nl/

Klantenservice: https://www.fietsned.nl/contact/

Facebook: https://www.facebook.com/fietsned

Welke verzekeringen, in lijstvorm hanteerd FietsNED allemaal?

FietsNED biedt een breed scala aan verzekeringen, waaronder:

– Verzekering tegen diefstal en schade: Met deze verzekering bent u verzekerd tegen diefstal en schade aan uw fiets.

– Wettelijke aansprakelijkheid: Met deze verzekering bent u verzekerd tegen schade aan anderen, veroorzaakt door uw fiets.

– Rechtsbijstandsverzekering: Met deze verzekering bent u verzekerd tegen juridische kosten als u betrokken bent bij een rechtszaak.

– Reisverzekering: Met deze verzekering bent u verzekerd tijdens reizen met de fiets.

– Verzekering tegen letselschade: Met deze verzekering bent u verzekerd tegen letselschade veroorzaakt door een ongeval met uw fiets.

– Verzekering tegen materiële schade: Met deze verzekering bent u verzekerd tegen schade aan uw fiets als gevolg van een ongeval.

– Verzekering tegen elektrische schade: Met deze verzekering bent u verzekerd tegen schade aan elektrische onderdelen van uw fiets.

– Verzekering tegen verkeersboetes: Met deze verzekering bent u verzekerd tegen verkeersboetes die u ontvangt als gevolg van het rijden met uw fiets.

– Verzekering tegen werkloosheid: Met deze verzekering bent u verzekerd tegen financiële schade als gevolg van werkloosheid.

Waarom je FietsNED moet vergelijken in premie?

FietsNED is een verzekeraar voor fietsen die gespecialiseerd is in fietsspecialistische verzekeringen. Het bedrijf biedt een breed scala aan verzekeringen, waaronder verzekeringen tegen diefstal, schade, wettelijke aansprakelijkheid, rechtsbijstand, reisverzekering, verkeersboetes en werkloosheid. Door de verzekeringen van FietsNED te vergelijken in premie, kunt u de beste verzekering vinden die bij uw specifieke behoeften past.

Bij het vergelijken van FietsNED in premie kunt u verschillende verzekeringen vergelijken op basis van verschillende criteria, zoals dekking, premie, voorwaarden en klantenservice. Door de verzekeringen van FietsNED te vergelijken in premie kunt u de verzekering kiezen die het beste bij uw specifieke behoeften past. Vergelijken in premie is een belangrijk onderdeel van het kiezen van de juiste verzekering, omdat u zo de beste verzekering kunt kiezen voor de beste prijs.

Wat zijn de meest gestelde vragen over FietsNED verzekeringen en de antwoorden daarop?

Er zijn verschillende veelgestelde vragen over FietsNED verzekeringen. Hieronder vindt u de meest gestelde vragen en de antwoorden daarop.

Q: Wat is de beste verzekering voor mij?

A: De beste verzekering voor u hangt af van uw specifieke behoeften. U kunt de verzekeringen van FietsNED vergelijken in premie om te kijken welke verzekering het beste bij uw behoeften past.

Q: Wat is de premie voor de verzekeringen van FietsNED?

A: De premie voor de verzekeringen van FietsNED is afhankelijk van de dekking die u kiest. U kunt de premies vergelijken om te kijken welke verzekering het beste bij uw behoeften past.

Q: Wat is de looptijd van een FietsNED verzekering?

A: De looptijd van de verzekeringen van FietsNED varieert afhankelijk van de verzekering die u kiest. Sommige verzekeringen hebben een jaarlijkse looptijd, terwijl andere verzekeringen een langere looptijd hebben.

Q: Kan ik mijn FietsNED-verzekering afsluiten zonder tussenkomst van een makelaar?

A: Ja, u kunt uw verzekering direct bij FietsNED afsluiten. U kunt de verzekeringen vergelijken in premie en direct bij FietsNED afsluiten.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek