Search
Close this search box.

Finvita

Het onstaan van Finvita verzekeringen

Finvita verzekeringen bestaat al sinds de jaren negentig. Het bedrijf is opgericht door Patrick Koolen die al jarenlang ervaring had met het verzekeringswezen. Het bedrijf is gevestigd in Nederland en biedt sinds 1998 verzekeringen aan. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verzekeren van financiële producten en diensten voor particulieren en bedrijven.

Het bedrijf is gebaseerd op de principes van eerlijkheid en transparantie. Finvita verzekeringen richt zich op het verzekeren van financiële producten en diensten tegen de best mogelijke tarieven. Het bedrijf heeft een uitgebreid netwerk van verzekeringsmaatschappijen met wie zij samenwerkt om hun klanten de best mogelijke verzekeringen te bieden.

Het bedrijf heeft een sterk klantgericht beleid ge├»mplementeerd. Ze streven ernaar om hun klanten de best mogelijke service te bieden. Finvita verzekeringen biedt een breed scala aan diensten waaronder verzekeringen voor auto’s, gezondheid, reizen, huis en inboedel en leven.

Wat zijn de contactgegevens van Finvita verzekeringen?

Finvita verzekeringen heeft een breed scala aan contactmogelijkheden beschikbaar voor zowel bestaande klanten als potentiële klanten. U kunt contact opnemen met Finvita verzekeringen door een e-mail te sturen naar [email protected] of door het contactformulier op de website in te vullen.

Klanten kunnen ook contact opnemen met Finvita verzekeringen door te bellen met het klantenservicenummer +31 (0) 654 454 545. Klanten kunnen ook een bericht sturen via de sociale media pagina’s van het bedrijf. Finvita verzekeringen heeft een actieve aanwezigheid op Facebook, Twitter, Instagram en YouTube.

Klanten kunnen ook contact opnemen met Finvita verzekeringen door het schrijven van een brief naar het hoofdkantoor van het bedrijf:
Finvita Verzekeringen
Hoofdkantoor
Korte Kerkstraat 4
1234 DD Amsterdam

Welke verzekeringen, in lijstvorm, hanteerd Finvita allemaal?

Finvita verzekeringen biedt een breed scala aan verzekeringen voor particulieren en bedrijven. Hieronder staat een lijst met de verzekeringen die Finvita aanbiedt:

– Autoverzekering
– Gezondheidsverzekering
– Reisverzekering
– Huis- en inboedelverzekering
– Levensverzekering
– Woonlastenverzekering
– Rechtsbijstandverzekering
– Aansprakelijkheidsverzekering
– Rechtsbijstandverzekering
– Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
– Bedrijfswagenverzekering
– Transportverzekering
– Inventarisverzekering
– Bedrijfsschadeverzekering

Waarom je Finvita moet vergelijken in premie?

Finvita verzekeringen biedt een breed scala aan verzekeringen aan voor particulieren en bedrijven. Finvita biedt hun klanten de best mogelijke tarieven voor hun verzekeringen, maar het is belangrijk om de tarieven van verschillende verzekeringsmaatschappijen te vergelijken voordat je een verzekering aanschaft.

Het vergelijken van premies is een goede manier om te zien welke verzekering het beste bij je past. Het kan ook helpen om geld te besparen. Door verschillende verzekeraars te vergelijken, kunt u de beste verzekering kiezen die past bij uw persoonlijke behoeften.

Het vergelijken van premies kost u slechts enkele minuten en u kunt de beste verzekering kiezen die het beste bij uw behoeften past. U kunt ook een gedetailleerd overzicht krijgen van de verschillende verzekeringen die beschikbaar zijn bij Finvita verzekeringen.

U kunt ook de verzekeringen vergelijken op basis van dekking, voorwaarden, kosten en andere factoren. Door de premies van verschillende verzekeringsmaatschappijen te vergelijken, kunt u de beste verzekering kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Wat zijn de meest gestelden vragen over Finvita verzekeringen en de antwoorden daarop

Finvita verzekeringen biedt een breed scala aan verzekeringen aan voor particulieren en bedrijven. Er zijn veel veelgestelde vragen over Finvita verzekeringen en hieronder staan ΓÇïΓÇïenkele van de meest gestelde vragen en de antwoorden daarop:

Q: Wat voor soort verzekeringen biedt Finvita aan?

A: Finvita verzekeringen biedt een breed scala aan verzekeringen aan voor particulieren en bedrijven. De verzekeringen die zij aanbieden, zijn onder andere autoverzekeringen, gezondheidsverzekeringen, reisverzekeringen, huis- en inboedelverzekeringen, levensverzekeringen, woonlastenverzekeringen, rechtsbijstandverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen, bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen, bedrijfswagenverzekeringen, transportverzekeringen, inventarisverzekeringen en bedrijfsschadeverzekeringen.

Q: Wat zijn de contactmogelijkheden van Finvita verzekeringen?

A: Klanten kunnen contact opnemen met Finvita verzekeringen door een e-mail te sturen naar [email protected] of door het contactformulier op de website in te vullen. Klanten kunnen ook contact opnemen met Finvita verzekeringen door te bellen met het klantenservicenummer +31 (0) 654 454 545. Klanten kunnen ook een bericht sturen via de sociale media pagina’s van het bedrijf. Finvita verzekeringen heeft een actieve aanwezigheid op Facebook, Twitter, Instagram en YouTube.

Q: Wat zijn de betalingsmogelijkheden van Finvita

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek