Search
Close this search box.

Friesland Bank

Het onstaan van Friesland Bank verzekeringen?

Friesland Bank verzekeringen is een Nederlandse verzekeringsmaatschappij die gevestigd is in Leeuwarden. In 1871 is de basis gelegd voor deze verzekeringsmaatschappij, toen de firma Gebr. Van der Tuuk en Koning werd opgericht. Deze firma bood een zeer breed assortiment aan verzekeringen, met name verzekeringen voor de landbouw. In de jaren daarna groeide de verzekeringsmaatschappij en in 1937 fuseerde de firma met de Nederlandsche Landbouwbank. Aan het begin van de jaren ΓÇÖ50 kreeg de firma haar huidige naam, Friesland Bank verzekeringen. Friesland Bank verzekeringen is een van de grootste verzekeringsmaatschappijen in Nederland. De verzekeringsmaatschappij biedt een breed scala aan verzekeringen, zoals schadeverzekeringen, levensverzekeringen, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, reisverzekeringen, kredietverzekeringen en pensioenverzekeringen.

Wat zijn de contactgegevens van Friesland Bank verzekeringen?

Friesland Bank verzekeringen is gevestigd aan de Schrans 10, 8911 ter Leeuwarden. Wil je meer informatie over de verzekeringsmaatschappij of heb je een vraag? Dan kan je contact opnemen met de klantenservice van Friesland Bank. Je kan de klantenservice bereiken op het telefoonnummer 088-2005500. Je kan ook een mail sturen naar [email protected]. Wil je een persoonlijk advies van een adviseur? Dan kan je een afspraak maken bij een van de kantoren van Friesland Bank. Meer informatie over deze kantoren en over de openingstijden kan je vinden op de website van Friesland Bank.

Welke verzekeringen, in lijstvorm, hanteerd Friesland Bank allemaal?

Friesland Bank verzekeringen biedt een breed assortiment aan verzekeringen. Hieronder vind je een lijst met verzekeringen die Friesland Bank aanbiedt:

– Autoverzekering
– Motorverzekering
– Reisverzekering
– Woonhuisverzekering
– Aansprakelijkheidsverzekering
– Inboedelverzekering
– Arbeidsongeschiktheidsverzekering
– Levensverzekering
– Zorgverzekering
– Kredietverzekering
– Pensioenverzekering
– Waarborgverzekering
– Overlijdensrisicoverzekering

Waarom je Friesland Bank moet vergelijken in premie?

Het is belangrijk om Friesland Bank te vergelijken met andere verzekeraars als je op zoek bent naar een verzekering. Het is namelijk zo dat de premie per verzekeraar kan verschillen. Bij Friesland Bank is het mogelijk om de premie van een bepaalde verzekering te vergelijken met de premie van andere verzekeraars. Hierdoor kan je de juiste verzekering kiezen voor een scherpe prijs. Daarnaast is het ook mogelijk om de voorwaarden van de verzekering te vergelijken. Zo kan je er zeker van zijn dat je de juiste verzekering kiest die voldoet aan jouw persoonlijke behoeften.

Wat zijn de meest gestelde vragen over Friesland Bank verzekeringen en de antwoorden daarop?

Friesland Bank verzekeringen krijgt regelmatig vragen over de verzekeringen die zij aanbieden. Hieronder vind je een lijst met de meest gestelde vragen over Friesland Bank verzekeringen en de antwoorden daarop:

– Wat is de polisvoorwaarden van Friesland Bank?
Het antwoord is: De polisvoorwaarden van Friesland Bank kunnen verschillen per verzekering. Je kan de polisvoorwaarden van een verzekering op de website van Friesland Bank terugvinden.

– Wat is de afkoopwaarde van mijn levensverzekering?
Het antwoord is: De afkoopwaarde van je levensverzekering is afhankelijk van de datum waarop je de verzekering hebt afgesloten en de wijze waarop de verzekering is opgebouwd. Neem contact op met de klantenservice van Friesland Bank als je meer informatie wilt over de afkoopwaarde van je levensverzekering.

– Wat is de looptijd van een verzekering bij Friesland Bank?
Het antwoord is: De looptijd van een verzekering bij Friesland Bank is afhankelijk van de verzekering die je hebt afgesloten. Neem contact op met de klantenservice van Friesland Bank als je meer informatie wilt over de looptijd van je verzekering.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek