Search
Close this search box.

GewoonIdee

Het onstaan van GewoonIdee Verzekeringen?

GewoonIdee is ontstaan in 2009 als een initiatief van de Rabobank. De verzekeraar richtte zich vooral op jongeren die op zoek waren naar een betaalbare en eenvoudige verzekering. Inmiddels is GewoonIdee een volwaardig verzekeringsbedrijf dat verzekeringen aanbiedt aan zowel particulieren als bedrijven. GewoonIdee is een dochteronderneming van de Aegon Groep.

GewoonIdeeΓÇÖs aanbod bestaat uit een compleet verzekeringspakket, waaronder autoverzekeringen, reisverzekeringen, inboedelverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen, woonhuisverzekeringen, levensverzekeringen en meer. De verzekeringen voldoen aan de wettelijke eisen en de verzekeringsvoorwaarden zijn transparant. Daarnaast bieden ze een leuke korting aan voor klanten die meerdere verzekeringen bij hen afsluiten.

GewoonIdee heeft een eenvoudig en toegankelijk platform, waarmee klanten alle informatie kunnen vinden die zij nodig hebben om een verzekering af te sluiten. GewoonIdee biedt ook een online adviesdienst aan waarmee klanten hun verzekeringskeuze kunnen toelichten en advies kunnen krijgen over welke verzekering het beste bij hun behoeften past.

Wat zijn de contactgegevens van GewoonIdee Verzekeringen?

GewoonIdee heeft een kantoor in Amsterdam waar klanten terecht kunnen voor al hun vragen en klachten. Daarnaast is er een klantenservice telefoonnummer waar klanten terecht kunnen voor al hun vragen. Klanten kunnen ook een e-mail sturen naar de klantenservice.

GewoonIdee heeft ook een website waar klanten alle informatie kunnen vinden die zij nodig hebben om een verzekering af te sluiten. De website heeft ook een uitgebreide FAQ-sectie met antwoorden op veelgestelde vragen. Daarnaast heeft GewoonIdee een blog waar klanten informatie kunnen vinden over verzekeringen en andere financiële zaken.

Welke verzekeringen,in lijstvorm,hanteerd GewoonIdee allemaal?

GewoonIdee biedt een breed scala aan verzekeringen aan, waaronder autoverzekeringen, inboedelverzekeringen, reisverzekeringen, woonhuisverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen, levensverzekeringen en meer. Hieronder een lijst met alle verzekeringen die GewoonIdee aanbiedt:

– Autoverzekeringen
– Inboedelverzekeringen
– Reisverzekeringen
– Woonhuisverzekeringen
– Aansprakelijkheidsverzekeringen
– Levensverzekeringen
– Rechtsbijstandverzekeringen
– Motorverzekeringen
– Vakantieverzekeringen
– Schadeverzekeringen
– Werkloosheidsverzekeringen
– Reisverzekeringen
– Uitvaartverzekeringen
– Rechtsbijstandverzekeringen

Waarom je GewoonIdee moet vergelijken in premie?

GewoonIdee biedt betaalbare en eenvoudige verzekeringen. GewoonIdee biedt kortingen aan klanten die meerdere verzekeringen bij hen afsluiten. Daarnaast biedt GewoonIdee ook een aantal andere voordelen, zoals een uitgebreide FAQ-sectie op hun website waar klanten antwoorden op veelgestelde vragen kunnen vinden.

GewoonIdee biedt ook een online adviesdienst waar klanten hun verzekeringskeuze kunnen toelichten en advies kunnen krijgen over welke verzekering het beste bij hun behoeften past. GewoonIdee biedt ook een vergelijkingsdienst waar klanten kunnen zien welke verzekering het meest geschikt is voor hun behoeften en wat de kosten zijn.

Al deze voordelen maken GewoonIdee een uitstekende verzekeringsmaatschappij. Het is belangrijk om de verzekeringen van GewoonIdee te vergelijken met andere verzekeringsmaatschappijen. Je kunt de premies vergelijken om te zien welke verzekering het beste bij je behoeften past. Als je meerdere verzekeringen bij GewoonIdee afsluit, kun je ook profijt hebben van de kortingen die zij aanbieden.

Wat zijn de meest gestelden vragen over GewoonIdee Verzekeringen en de antwoorden daarop?

GewoonIdee heeft een uitgebreide FAQ-sectie op hun website waar klanten antwoorden op veelgestelde vragen kunnen vinden. Hieronder een lijst met de meestgestelde vragen:

– Hoe sluit ik een verzekering af bij GewoonIdee?

Je kunt een verzekering afsluiten bij GewoonIdee via hun website. Voer je gegevens in en kies de verzekering die je wilt afsluiten. Volg de aanwijzingen om de verzekering af te sluiten.

– Wat zijn de betalingsvoorwaarden van GewoonIdee?

GewoonIdee accepteert betalingen via creditcard, PayPal of bankoverschrijving. Als je een verzekering afsluit, wordt je eerste betaling bij aanvang gedaan. Daarna worden de betalingen maandelijks automatisch geïncasseerd.

– Wat is de looptijd van een verzekering bij GewoonIdee?

De looptijd van een verzekering bij GewoonIdee is 1 jaar. Je kunt de verzekering verlengen door een maandelijkse betaling te doen. Als je de verzekering niet verlengt, wordt deze automatisch geannuleerd.

– Wat zijn de kosten van een verzekering bij GewoonIdee?

De prijs van een verzekering bij GewoonIdee is afhankelijk van de dekking die je kiest. Je kunt de prijzen vergelijken op hun website om te zien welke verzekering het meest geschikt is voor je behoeften.Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek