Search
Close this search box.

GUV

Het onstaan van GUV verzekeringen

GUV verzekeringen is een verzekeringsmaatschappij die al meer dan 100 jaar bestaat. Het is een Nederlandse verzekeraar die al sinds 1918 actief is. GUV staat voor gebouwen, unieke verzekeringen en vermogensvorming. De verzekeraar is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een van de grootste verzekeringsmaatschappijen in Nederland. GUV heeft meer dan 500.000 klanten die een GUV verzekering hebben afgesloten.

GUV biedt een breed scala aan verzekeringen. Van inboedel- en opstalverzekeringen tot aan autoverzekeringen en reisverzekeringen. GUV biedt ook verzekeringen voor bedrijven. GUV staat bekend om haar uitstekende service, betrouwbaarheid en kwaliteit. De verzekeraar is ook een van de eerste verzekeraars in Nederland die online verzekeringen aanbieden.

GUV is een verzekeraar die haar klanten goed belangrijk vindt en de klanten centraal stelt. GUV streeft naar het bieden van een goede service en het verstrekken van goede informatie. Daarnaast biedt GUV haar klanten ook de mogelijkheid om hun verzekeringen online te beheren, zoals het maken van een declaratie, het aanvragen van een verzekering, etc.

Wat zijn de contactgegevens van GUV verzekeringen?

GUV verzekeringen heeft meerdere manieren waarop je contact met de verzekeraar op kunt nemen. GUV heeft een klantenservice die je kan bereiken op het telefoonnummer 0800-0700. Ook kan je een mail sturen naar [email protected] of een bericht sturen via de website. Daarnaast heeft GUV ook een aantal kantoren in Nederland waar je langs kan gaan voor meer informatie of advies over je verzekeringen.

Welke verzekeringen,in lijstvorm, hanteerd GUV allemaal?

GUV biedt meerdere soorten verzekeringen aan. Hieronder een lijst met de door GUV aangeboden verzekeringen:

– Inboedelverzekering
– Opstalverzekering
– Reisverzekering
– Woonhuisverzekering
– Autoverzekering
– Motorverzekering
– Caravanverzekering
– Aansprakelijkheidsverzekering
– Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
– Rechtsbijstandverzekering
– Ziektekostenverzekering
– Uitvaartverzekering

Waarom je GUV moet vergelijken in premie?

GUV biedt een breed scala aan verzekeringsproducten aan. Daarom is het belangrijk om de premies van de verschillende verzekeringen te vergelijken. Door de premies te vergelijken kan je erachter komen welke verzekering het beste bij jouw behoeften past.

De premies die GUV biedt kunnen verschillen. Er zijn een aantal factoren die invloed hebben op de premie die je betaalt voor een verzekering. Deze factoren zijn onder andere de leeftijd van de verzekerde, de lengte van de verzekering, de dekking die je kiest, de locatie waar de verzekering wordt afgesloten en het type verzekering dat je kiest.

GUV biedt ook kortingen aan voor mensen die meerdere verzekeringen bij GUV afsluiten. Daarnaast biedt GUV ook kortingen aan voor mensen die al een aantal jaren bij de verzekeraar zijn.

Wat zijn de meest gestelden vragen over GUV verzekeringen en de antwoorden daarop?

GUV heeft een veelgestelde vragen pagina op haar website waar je antwoorden kunt vinden op veelgestelde vragen over GUV verzekeringen. Hieronder staan de meestgestelde vragen en antwoorden daarop:

– Waarom zou ik een GUV verzekering afsluiten? GUV biedt een breed scala aan verzekeringsproducten aan, waardoor er voor ieder wat wils is. Daarnaast biedt GUV ook goede service, betrouwbaarheid en kwaliteit.

– Wat is de looptijd van een GUV verzekering? De looptijd van een GUV verzekering is afhankelijk van het type verzekering. De meeste verzekeringen hebben een looptijd van 1 jaar.

– Wat te doen in geval van schade? Als er schade is ontstaan door een ongeval, dien je dit zo snel mogelijk te melden bij de klantenservice van GUV. GUV zal de schade dan zo snel mogelijk vergoeden.

– Wat is de informatie die ik moet verstrekken als ik een verzekering wil afsluiten? Als je een verzekering bij GUV wilt afsluiten, moet je onder andere je naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en e-mailadres verstrekken. Daarnaast moet je ook informatie verstrekken over de verzekerde auto, zoals het kenteken, merk, type, leeftijd en kilometerstand.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek