Search
Close this search box.

HDI

Het onstaan van HDI verzekeringen

HDI Verzekeringen is een onderdeel van de Duitse verzekeringsmaatschappij Talanx AG (Talanx AG) en is opgericht in het jaar 1872. De verzekeraar heeft ondertussen meer dan 140 jaar ervaring in het bieden van financiële bescherming. HDI Verzekeringen is een internationale verzekeraar die meer dan 130 landen bedient, met kantoren in de meeste Europese landen. HDI Verzekeringen is actief in Nederland sinds het jaar 2002. HDI Verzekeringen biedt een breed scala aan producten en diensten die gericht zijn op het bieden van financiële bescherming aan consumenten. HDI Verzekeringen biedt onder andere aan particulieren, zakelijke klanten en bedrijven een breed scala aan verzekeringen, pensioenen en beleggingen.

Wat zijn de contactgegevens van HDI Verzekeringen?

De contactgegevens van HDI Verzekeringen zijn het volgende:

HDI Verzekeringen
Postbus 9001
9700 PA Groningen

Telefoon: 050 – 548 5300
Fax: 050 – 548 5301
E-mail: [email protected]
Website: www.hdi.nl

Welke verzekeringen,in lijstvorm,hanteerd HDI allemaal?

HDI Verzekeringen biedt een breed scala aan verzekeringen aan, waaronder:

– Autoverzekeringen
– Motorverzekeringen
– Reisverzekeringen
– Inboedelverzekeringen
– Woonhuisverzekeringen
– Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen
– Waarborgverzekeringen
– Rechtsbijstandverzekeringen
– Woonlastenverzekeringen
– Hypotheekverzekeringen
– Pensioenverzekeringen
– Ziektekostenverzekeringen

Waarom je HDI moet vergelijken in premie?

Het vergelijken van verzekeringen is belangrijk omdat het je de kans geeft om de beste dekking te vinden voor de laagste prijs. Door verzekeringen te vergelijken kun je ervoor zorgen dat je de juiste dekking krijgt voor je geld. HDI Verzekeringen biedt een breed scala aan verzekeringen, waaronder autoverzekeringen, inboedelverzekeringen, bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen en meer. Door de prijzen van HDI te vergelijken met andere verzekeraars, kun je er zeker van zijn dat je de beste prijs krijgt voor je verzekering.

Wat zijn de meest gestelden vragen over HDI verzekeringen en de antwoorden daarop.

Er worden veel vragen gesteld over HDI Verzekeringen. Hieronder staan de meestgestelde vragen en hun antwoorden:

– Wat is HDI Verzekeringen? HDI Verzekeringen is een onderdeel van de Duitse verzekeringsmaatschappij Talanx AG. HDI Verzekeringen is in 1872 opgericht en is actief in meer dan 130 landen.

– Wat biedt HDI Verzekeringen aan? HDI Verzekeringen biedt een breed scala aan verzekeringen, pensioenen en beleggingen aan particulieren, zakelijke klanten en bedrijven.

– Wat is de beste manier om de prijs van HDI te vergelijken? De beste manier om de prijs van HDI te vergelijken is door de prijzen van HDI te vergelijken met andere verzekeraars. Zo kun je er zeker van zijn dat je de beste prijs krijgt voor je verzekering.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek