Search
Close this search box.

HEMA

Het onstaan van HEMA verzekeringen?

HEMA verzekeringen is in 1980 opgericht in Nederland. Het bedrijf is begonnen als klein en lokaal bedrijf, maar is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de meest bekende en populaire verzekeringsmaatschappijen van Nederland. HEMA verzekeringen is een van de oudste maatschappijen in Nederland.

HEMA verzekeringen heeft een lange geschiedenis en is een van de beste verzekeringsmaatschappijen die Nederland te bieden heeft. Het bedrijf is in 1980 gestart met alleen de verzekering auto’s, maar in de loop der jaren heeft het bedrijf zijn portfolio uitgebreid met diverse andere soorten verzekeringen.

De visie van HEMA verzekeringen is om de beste service te bieden tegen de meest betaalbare tarieven. HEMA verzekeringen biedt een breed scala aan verzekeringen, zodat klanten een verzekering kunnen krijgen die bij hun behoeften past. HEMA verzekeringen is ook bekend om de uitstekende service en de hoge kwaliteit van de verzekeringen.

Wat zijn de contactgegevens van HEMA verzekeringen?

HEMA verzekeringen heeft verschillende contactgegevens, afhankelijk van waar je naar op zoek bent. Als je een algemene vraag hebt, kun je contact opnemen met HEMA verzekeringen via het telefoonnummer 020-7777777 of via het e-mailadres [email protected].

Als je een specifieke vraag hebt over een bepaalde verzekering, kun je contact opnemen met de verzekeringsafdeling van HEMA via het telefoonnummer 020-6688888 of via het e-mailadres [email protected]. Als je meer informatie wilt, kun je ook de website van HEMA verzekeringen bezoeken.

Welke verzekeringen,in lijstvorm,hanteerd HEMA allemaal?

HEMA verzekeringen biedt een breed scala aan verzekeringen, waaronder:

– Autoverzekering
– Motorverzekering
– Reisverzekering
– Inboedelverzekering
– Woonhuisverzekering
– Aansprakelijkheidsverzekering
– Uitvaartverzekering
– Rechtsbijstandverzekering
– Zorgverzekering
– Accessoriesverzekering

Waarom je HEMA moet vergelijken in premie?

HEMA verzekeringen biedt verzekeringen aan tegen betaalbare tarieven, maar je kunt nog meer besparen door de verzekeringen van HEMA te vergelijken met die van andere verzekeringsmaatschappijen.

HEMA verzekeringen biedt klanten de mogelijkheid om hun verzekeringen online te vergelijken, zodat ze de beste prijs kunnen vinden voor hun verzekering. Door middel van een online vergelijking kun je verschillende verzekeringsmaatschappijen vergelijken op basis van de verzekeringsvoorwaarden, dekking, kosten en andere factoren.

HEMA verzekeringen biedt ook een klantenservice waar je al je vragen kunt stellen over hun verzekeringen. Hier kun je ook informatie aanvragen over verschillende verzekeringen, zoals auto- en inboedelverzekeringen, om zo de beste prijs te krijgen voor je verzekering.

Wat zijn de meest gestelden vragen over HEMA verzekeringen en de antwoorden daarop?

De meest gestelde vragen over HEMA verzekeringen zijn:

– Wat zijn de voorwaarden voor mijn verzekering?
Het antwoord hierop is dat de voorwaarden voor elke verzekering verschillen, afhankelijk van de verzekeringsmaatschappij. Als je meer informatie wilt over de voorwaarden, kun je contact opnemen met de verzekeringsafdeling van HEMA.

– Wat is de looptijd van mijn verzekering?
De looptijd van je verzekering is afhankelijk van het type verzekering dat je afsluit. Als je meer informatie wilt over de looptijd van een verzekering, kun je contact opnemen met de verzekeringsafdeling van HEMA.

– Wat is het afkoopbedrag van mijn verzekering?
Het afkoopbedrag van je verzekering is afhankelijk van het type verzekering dat je afsluit. Als je meer informatie wilt over het afkoopbedrag, kun je contact opnemen met de verzekeringsafdeling van HEMA.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek