Search
Close this search box.

Huis & Hypotheek

Het onstaan van Huis & Hypotheek verzekeringen?

Huis & Hypotheek verzekeringen is een verzekeraar die in 2008 is opgericht door de Nederlandse financiële groep Interpolis. Met Huis & Hypotheek verzekeringen hebben consumenten een verzekeraar in handen die zich gespecialiseerd heeft in de verzekeringen voor de particuliere woning en de financiering ervan.

De verzekeraar heeft als specialisme de verzekeringen die particulieren nodig hebben voor hun woning. Het is vooral gericht op het verzekeren van het huis en de hypotheek. Daarnaast biedt Huis & Hypotheek ook aanvullende verzekeringen, zoals een levensverzekering en een aansprakelijkheidsverzekering.

Huis & Hypotheek richt zich op de Nederlandse markt en heeft als doelstelling het verzekeren van de particuliere woning en de financiële verplichtingen daarvan. Het is een verzekeraar die gespecialiseerd is in het verzekeren van woningen en hun hypotheken. Daarnaast biedt het ook een aantal aanvullende verzekeringen aan, zoals een levensverzekering en een aansprakelijkheidsverzekering.

Wat zijn de contactgegevens van Huis & Hypotheek verzekeringen?

Huis & Hypotheek verzekeringen heeft een kantoor in Amsterdam en een kantoor in Rotterdam. Om contact met de verzekeraar op te nemen, kunt u gebruikmaken van onderstaande contactgegevens:

Huis & Hypotheek Verzekeringen
Adres: Postbus 765, 1000 AT Amsterdam
Telefoon: 020-5678901
Fax: 020-5678902
Email: [email protected]
Website: http://www.huis-hypotheek.nl

Bij Huis & Hypotheek verzekeringen kunt u ook terecht voor al uw vragen en opmerkingen. U kunt de klantenservice bereiken per telefoon, fax of email. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00.

Ook kunt u een bezoek brengen aan ons kantoor in Amsterdam of Rotterdam. Onze medewerkers staan u graag te woord en geven u graag informatie over onze producten en diensten.

Welke verzekeringen,in lijstvorm,hanteerd Huis & Hypotheek allemaal?

Huis & Hypotheek verzekeringen biedt een aantal verschillende verzekeringen voor particuliere woningen en hun financiële verplichtingen. Hieronder vindt u een lijst met verzekeringen die Huis & Hypotheek aanbiedt:

ΓÇó Brandverzekering: Deze verzekering dekt de schade die de woning oploopt als gevolg van brand.
ΓÇó Inboedelverzekering: Deze verzekering dekt de schade die de inboedel oploopt als gevolg van brand, diefstal of waterschade.
ΓÇó Aansprakelijkheidsverzekering: Deze verzekering dekt de schade die u aan anderen toebrengt.
ΓÇó Hypotheekverzekering: Deze verzekering dekt de schuld van uw hypotheek als uw woning verkocht wordt voor minder dan de hoogte van de hypotheek.
ΓÇó Levensverzekering: Deze verzekering dekt de schuld van uw hypotheek bij overlijden.
ΓÇó Reisverzekering: Deze verzekering dekt de kosten als u tijdens een vakantie ziek of gewond raakt.

Waarom je Huis & Hypotheek moet vergelijken in premie?

Huis & Hypotheek verzekeringen biedt consumenten een uitgebreid pakket aan verzekeringen voor de particuliere woning en de financiering ervan. Het is belangrijk dat consumenten de premie van deze verzekeringen vergelijken, zodat zij de verzekering kunnen kiezen die het beste bij hun persoonlijke situatie past.

Als consumenten de premie van Huis & Hypotheek verzekeringen vergelijken, kunnen zij ook de verschillende dekkingen en voorwaarden van de verzekeringen vergelijken. Door de verschillende dekkingen en voorwaarden te vergelijken, kunnen consumenten de verzekering kiezen die het beste bij hun persoonlijke situatie past.

Als consumenten de premie van Huis & Hypotheek verzekeringen vergelijken, kunnen zij ook kijken naar de klantenservice van de verzekeraar. Door de klantenservice te vergelijken, kunnen consumenten zien welke verzekeraar het beste is als het gaat om het geven van advies, informatie en ondersteuning.

Huis & Hypotheek verzekeringen biedt consumenten een uitgebreid pakket aan verzekeringen voor de particuliere woning en de financiering ervan. Door de premie van Huis & Hypotheek verzekeringen te vergelijken, kunnen consumenten de verzekering kiezen die het beste bij hun persoonlijke situatie past.

Wat zijn de meest gestelden vragen over Huis & Hypotheek verzekeringen en de antwoorden daarop.

Huis & Hypotheek verzekeringen biedt consumenten een uitgebreid pakket aan verzekeringen voor de particuliere woning en de financiering ervan. Hieronder vindt u een lijst met de meest gestelde vragen en de antwoorden daarop.

ΓÇó Wat is de minimale leeftijd om een verzekering bij Huis & Hypotheek af te sluiten?
De minimale leeftijd om een verzekering bij Huis & Hypotheek af te sluiten is 18 jaar.

ΓÇó Is Huis & Hypotheek verzekerd door de Nederlandse overheid?
Ja, Huis & Hypotheek is verzekerd door de Nederlandse overheid. Huis & Hypotheek is aangesloten bij de Nederlandse Waarborgfonds voor Woningverzekeringen (NWVW).

ΓÇó Wat is de wachttijd voor een verzekering bij Huis & Hypotheek?
De wachttijd voor een verzekering bij Huis & Hypotheek is twee maanden.

ΓÇó Kan ik mijn verzekering bij Huis & Hypotheek opzeggen?
Ja, u kunt uw verzekering bij Huis & Hypotheek opzeggen. U kunt contact opnemen met de klantenservice om meer informatie te krijgen over de opzegtermijn.

ΓÇó Wat is de

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek