Search
Close this search box.

IAK

Het onstaan van IAK verzekeringen

IAK verzekeringen komt oorspronkelijk uit het Noorden van Nederland en is in 1934 opgericht door J.G. Kalma. Kalma richtte toen de eerste verzekeringsmaatschappij in de stad Groningen op. In de jaren die volgden groeide IAK uit tot de grootste verzekeraar in het Noorden van Nederland. In de loop der jaren wist IAK ook haar marktaandeel in het hele land te vergroten. IAK is daarmee inmiddels een van de grootste verzekeraars in Nederland.

IAK heeft een grote focus op de klant. Zo streeft IAK er naar om de beste dienstverlening te bieden aan elke klant. IAK biedt bijvoorbeeld een 24/7 helpdesk, waar klanten met al hun vragen terecht kunnen. Ook is IAK steeds meer bezig met het digitaliseren van haar producten, waarmee klanten snel en eenvoudig hun verzekeringen kunnen afsluiten.

Wat zijn de contactgegevens van IAK verzekeringen?

Klanten van IAK kunnen op verschillende manieren contact opnemen met IAK. Zo is er een telefonisch klantenservice nummer, waarop klanten terecht kunnen met al hun vragen. Ook hebben klanten de mogelijkheid om via e-mail contact op te nemen met IAK. Daarnaast heeft IAK ook een aantal lokale kantoren, waar klanten terecht kunnen voor advies of voor het afsluiten van verzekeringen.

Het telefonische klantenservice nummer van IAK is 050 – 599 98 00. Dit nummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 en 20:00 uur. Voor het sturen van een e-mail kan contact opgenomen worden via het e-mailadres [email protected]. Daarnaast is er ook een contactformulier op de website van IAK te vinden.

Welke verzekeringen, in lijstvorm, hanteerd IAK allemaal?

IAK biedt een breed scala aan verzekeringen aan. Hieronder een lijst met de verzekeringen die IAK aanbiedt:

– Autoverzekering
– Motorverzekering
– Reisverzekering
– Inboedelverzekering
– Aansprakelijkheidsverzekering
– Woonhuisverzekering
– Rechtsbijstandverzekering
– Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
– Brandverzekering
– Reumaverzekering
– Zorgverzekering
– Uitvaartverzekering

Waarom je IAK moet vergelijken in premie?

Het vergelijken van IAK in premie is belangrijk omdat de prijzen van verzekeringen sterk kunnen verschillen. Door IAK te vergelijken met andere verzekeraars, kun je de beste deal vinden voor jouw verzekering. Het vergelijken van IAK in premie is niet moeilijk en kan veel tijd en geld besparen.

Het vergelijken van IAK in premie kan op verschillende manieren. Zo kun je een vergelijkingssite gebruiken, waar je verschillende verzekeraars met elkaar kunt vergelijken. Ook kun je verschillende aanbieders benaderen en de prijzen vergelijken. Het is belangrijk om goed op te letten bij het vergelijken van IAK in premie, omdat sommige verzekeraars extra kortingen aanbieden of extra dekking. Daarom is het belangrijk om de voorwaarden van de verzekeraar goed te lezen.

Wat zijn de meest gestelde vragen over IAK verzekeringen en de antwoorden daarop?

De meest gestelde vragen over IAK verzekeringen zijn:

– Kan ik mijn verzekering bij IAK wijzigen?

Ja, je kunt je verzekering bij IAK wijzigen. Je kunt contact opnemen met de klantenservice van IAK, waar je al je vragen over je verzekering kunt stellen.

– Kan ik mijn verzekering bij IAK opzeggen?

Ja, je kunt je verzekering bij IAK opzeggen. Hiervoor moet je een schriftelijk verzoek indienen. Hiervoor kun je contact opnemen met de klantenservice van IAK.

– Is er een leeftijdsgrens voor het afsluiten van een verzekering bij IAK?

Nee, er is geen leeftijdsgrens voor het afsluiten van een verzekering bij IAK. Iedereen boven de 18 jaar kan een verzekering bij IAK afsluiten.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek