Search
Close this search box.

InShared

Het onstaan van InShared verzekeringen

InShared is in 2008 opgericht als een initiatief van de Stichting ING Verzekeringen. Deze stichting is een onderdeel van de ING Groep, waarbij InShared zorgt voor het aanbieden van betaalbare verzekeringen met een goede dekking. InShared richt zich op consumenten die op zoek zijn naar een verzekeraar die betaalbaar, gemakkelijk en transparant is. InShared biedt een breed scala aan verzekeringen, waaronder autoverzekeringen, inboedelverzekeringen, reisverzekeringen en meer, waardoor het een uitgebreid aanbod heeft voor consumenten.

Het bedrijf is gevestigd in Nederland en heeft een kantoor in Amsterdam. InShared is een volledig online verzekeringsmaatschappij, wat betekent dat het geen fysieke kantoren heeft die klanten kunnen bezoeken. In plaats daarvan gebruiken ze een online platform, waar klanten hun verzekeringen kunnen kopen, beheren en declareren. Het bedrijf biedt ook een uitgebreide klantenservice, waardoor klanten hun vragen kunnen stellen via e-mail of telefoon.

Wat zijn de contactgegevens van InShared verzekeringen?

InShared verzekeringen bieden een uitgebreide klantenservice om hun klanten te helpen met al hun verzekeringsvragen. De klantenservice van InShared is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Klanten kunnen contact opnemen met de klantenservice via de volgende contactgegevens:

Telefoonnummer: 020 20 99 712
E-mailadres: [email protected]
Adres: Jan van Goyenstraat 2, 1075 HG Amsterdam

Klanten kunnen ook terecht op de website van InShared. Hier kunnen ze informatie vinden over hun verzekeringen, zoals dekking, polisvoorwaarden, contactgegevens en meer.

Welke verzekeringen,in lijstvorm,hanteerd InShared allemaal?

InShared biedt een breed scala aan verzekeringen, waaronder:

– Autoverzekeringen: InShared biedt autoverzekeringen voor particuliere voertuigen, zoals auto’s, motoren, campers en vrachtwagens.

– Inboedelverzekeringen: InShared biedt inboedelverzekeringen voor particuliere woningen, bedrijven en studentenwoningen.

– Reisverzekeringen: InShared biedt reisverzekeringen voor particuliere reizigers en bedrijven.

– Woonhuisverzekeringen: InShared biedt woonhuisverzekeringen voor particuliere woningen en bedrijven.

– Zorgverzekeringen: InShared biedt zorgverzekeringen voor particuliere mensen en bedrijven.

– Schadeverzekeringen: InShared biedt schadeverzekeringen voor particuliere mensen, bedrijven en bezittingen.

– Liabilityverzekeringen: InShared biedt liabilityverzekeringen voor zowel privé- als zakelijke doeleinden.

– Rechtsbijstandverzekeringen: InShared biedt rechtsbijstandverzekeringen voor particuliere mensen, bedrijven en bezittingen.

– Ondernemersverzekeringen: InShared biedt ondernemersverzekeringen voor bedrijven.

– Brandverzekeringen: InShared biedt brandverzekeringen voor particuliere woningen, bedrijven en bezittingen.

– Bedrijfsschadeverzekeringen: InShared biedt bedrijfsschadeverzekeringen voor bedrijven.

Waarom je InShared moet vergelijken in premie?

InShared biedt verzekeringen met een uitgebreide dekking tegen betaalbare premies. Het bedrijf biedt ook verschillende kortingen op hun verzekeringen, waardoor klanten hun verzekeringen kunnen vergelijken op premie. Bovendien biedt InShared een unieke “vergelijkingsmodule” waarmee klanten hun verzekeringen kunnen vergelijken met andere verzekeraars.

Daarnaast biedt InShared ook kortingscodes waarmee klanten hun verzekeringen kunnen vergelijken op premie. Deze codes kunnen worden gebruikt op de website van InShared om kortingen te krijgen. Er zijn ook andere promoties waarmee klanten hun verzekeringen kunnen vergelijken op premie, zoals cashback, gratis verzekeringen, kortingen op herverzekeringen en meer.

Om de beste verzekering te vinden, is het belangrijk om de verschillende verzekeraars en hun premies te vergelijken. Vergelijken is een goede manier om de beste verzekering te vinden voor de beste prijs. Bovendien biedt InShared een unieke “vergelijkingsmodule” waarmee klanten hun verzekeringen kunnen vergelijken met andere verzekeraars. Dit maakt het vergelijken van verzekeringen gemakkelijker en sneller.

Wat zijn de meest gestelden vragen over InShared verzekeringen en de antwoorden daarop?

InShared verzekeringen bieden een uitgebreide klantenservice om hun klanten te helpen met al hun verzekeringsvragen. Hieronder volgen enkele van de meest gestelde vragen en antwoorden daarop:

– Is InShared een betrouwbare verzekeraar?

Ja, InShared is een betrouwbare verzekeraar. Het bedrijf is gevestigd in Nederland en is een volledig online verzekeringsmaatschappij. InShared biedt verzekeringen met een uitgebreide dekking tegen betaalbare premies. Bovendien biedt het bedrijf ook kortingen op hun verzekeringen, waardoor klanten hun verzekeringen kunnen vergelijken op premie.

– Hoe kan ik mijn verzekering bij InShared afsluiten?

U kunt uw verzekering bij InShared afsluiten door naar de website van het bedrijf te gaan. U kunt hier de verzekeringen selecteren die u wilt afsluiten en de benodigde informatie invullen. Nadat u

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek