Search
Close this search box.

Interlloyd

Het onstaan van Interlloyd verzekeringen?

Interlloyd is in 2005 opgericht door een kleine groep verzekeraars die gespecialiseerd waren in het verzekeren van boten, jachten en andere vaarboten. Het bedrijf is gevestigd in Utrecht en heeft sinds de oprichting een sterke groei doorgemaakt. De verzekeringsdiensten zijn uitgebreid met de verzekeringen van auto’s, motorfietsen, aansprakelijkheid en andere schadeverzekeringen.

Interlloyd heeft een grote klantenportefeuille opgebouwd met een groot aantal verzekeraars, zoals Royal & Sun Alliance, Aegon, NN Group, ohra en Nationale Nederlanden. De verzekeraars die deel uitmaken van de portefeuille van Interlloyd bieden een uitgebreid assortiment aan verzekeringen aan, waaronder particuliere verzekeringen, bedrijfsverzekeringen, reisverzekeringen en kredietverzekeringen.

Interlloyd is een van de meest toonaangevende verzekeraars in Nederland. Het bedrijf heeft een goede reputatie, waardoor het een van de meest vertrouwde verzekeraars is in Nederland. Interlloyd is een van de weinige verzekeraars in Nederland die zich heeft gecommitteerd aan het verzekeren van de zee, de lucht en het vervoer. Dit maakt het bedrijf uniek in zijn soort.

Wat zijn de contactgegevens van Interlloyd verzekeringen?

Interlloyd is te bereiken op het volgende adres: Utrechtseweg 50, Utrecht, Nederland. U kunt ook contact opnemen met Interlloyd via hun website, www.interlloyd.nl. Er is ook een contactpagina waar u vragen kunt stellen aan het bedrijf. U kunt ook een telefonisch contact opnemen met Interlloyd. De telefoonnummers zijn: 0800-0444444 (Nederland), 0800-8884444 (Duitsland) en 0800-9994444 (België).

Welke verzekeringen, in lijstvorm, hanteerd Interlloyd allemaal?

Interlloyd biedt een breed scala aan verzekeringen aan. Hieronder vindt u een lijst met verzekeringen die door Interlloyd worden aangeboden:

– Auto-verzekeringen
– Motorverzekeringen
– Botenverzekeringen
– Reisverzekeringen
– Woonverzekeringen
– Inboedelverzekeringen
– Aansprakelijkheidsverzekeringen
– Uitvaartverzekeringen
– Bedrijfsverzekeringen
– Kredietverzekeringen

Waarom je Interlloyd moet vergelijken in premie?

Als u op zoek bent naar een verzekering, is het vergelijken van premies een goede manier om de beste premies te vinden. Interlloyd biedt een breed assortiment aan verzekeringen aan en u kunt de premies vergelijken met andere verzekeraars. Dit zal u helpen om de beste premies te vinden die aansluiten bij uw behoeften.

Het vergelijken van premies bij Interlloyd is eenvoudig. U kunt het vergelijkingsproces starten door een aanvraag in te dienen op de website van Interlloyd. U kunt ook een offerte aanvragen bij het bedrijf. Hiermee krijgt u een overzicht van alle premies die door Interlloyd worden aangeboden.

Daarnaast kunt u ook de vergelijkingstools gebruiken die door Interlloyd worden aangeboden. Deze tools helpen u om de beste premies te vinden die aansluiten bij uw behoeften. U kunt ook de vergelijkingen vergelijken van verschillende verzekeraars. Met deze tools kunt u de tarieven vergelijken van verschillende verzekeraars om de beste premies te vinden.

Wat zijn de meest gestelden vragen over Interlloyd verzekeringen en de antwoorden daarop?

Er worden veel vragen gesteld over Interlloyd verzekeringen en hieronder vindt u een lijst met de meest gestelde vragen en antwoorden daarop:

Q: Welke verzekeringen biedt Interlloyd aan?
A: Interlloyd biedt een breed scala aan verzekeringen aan, waaronder auto-verzekeringen, motorverzekeringen, botenverzekeringen, reisverzekeringen, woonverzekeringen, inboedelverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen, uitvaartverzekeringen, bedrijfsverzekeringen en kredietverzekeringen.

Q: Waar kan ik een offerte aanvragen bij Interlloyd?
A: U kunt een offerte aanvragen op de website van Interlloyd, www.interlloyd.nl. U kunt ook contact opnemen met het bedrijf via de contactpagina op de website.

Q: Wat zijn de contactgegevens van Interlloyd?
A: Interlloyd is te bereiken op het volgende adres: Utrechtseweg 50, Utrecht, Nederland. U kunt ook contact opnemen met Interlloyd via hun website, www.interlloyd.nl. Er is ook een contactpagina waar u vragen kunt stellen aan het bedrijf. U kunt ook een telefonisch contact opnemen met Interlloyd. De telefoonnummers zijn: 0800-0444444 (Nederland), 0800-8884444 (Duitsland) en 0800-9994444 (België).

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek