Search
Close this search box.

Interpolis

Het onstaan van Interpolis verzekeringen

Interpolis verzekeringen is een Nederlands verzekeringsmaatschappij, die in 1904 als eerste Nederlandse verzekeraar is opgericht. De verzekeraar werd in 1904 opgericht door de Nederlandse overheid. Toen de verzekeraar werd opgericht, was het bedrijf voornamelijk bedoeld om de Nederlandse burgers te beschermen tegen de gevolgen van brand. Het bedrijf was in eerste instantie gevestigd in Rotterdam en heeft sindsdien veel veranderingen ondergaan. In de loop der jaren is Interpolis uitgegroeid tot een van de toonaangevende verzekeraars in Nederland.

Interpolis verzekeringen heeft een lange geschiedenis. Toen de verzekeraar in 1904 werd opgericht, was het bedrijf voornamelijk bedoeld om de Nederlandse burgers te beschermen tegen de gevolgen van brand. In de loop der jaren is Interpolis uitgegroeid tot een van de toonaangevende verzekeraars in Nederland. In 2018 heeft Interpolis de Nederlandse verzekeringsmarkt versterkt door de overname van Delta Lloyd. Door de overname is Interpolis de grootste verzekeraar van Nederland geworden met meer dan 10 miljoen klanten.

Interpolis staat bekend als een innovatieve verzekeraar. Als eerste verzekeraar heeft Interpolis gebruik gemaakt van online verzekeringen. Ook was Interpolis de eerste verzekeraar die klanten de mogelijkheid bood om hun verzekeringspremie te betalen met een creditcard.

Wat zijn de contactgegevens van Interpolis verzekeringen?

Interpolis is eenvoudig te bereiken voor klanten. Het bedrijf heeft een klantenservice die 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar is. Klanten kunnen contact opnemen met Interpolis via de telefoon, e-mail, post of via de website.

Telefoonnummer: 020-7952000

E-mailadres: [email protected]

Postadres: Interpolis, Postbus 17000, 3500 HG Utrecht

Klanten kunnen ook contact opnemen met Interpolis via de website. Op de website kunnen klanten hun verzekeringen beheren, een schade melden of een vraag stellen aan de klantenservice.

Welke verzekeringen, in lijstvorm, hanteerd Interpolis allemaal?

Interpolis biedt een breed scala aan verzekeringen aan. Hieronder volgt een lijst met de verzekeringen die Interpolis aanbiedt:

– Woonhuisverzekering
– Inboedelverzekering
– Rechtsbijstandverzekering
– Autoverzekering
– Motorverzekering
– Reisverzekering
– Ongevallenverzekering
– Zorgverzekering
– Aansprakelijkheidsverzekering
– Bedrijvenverzekering

Waarom je Interpolis moet vergelijken in premie?

Het is belangrijk om de premies van verschillende verzekeraars te vergelijken voordat je je verzekering afsluit. De premies van verzekeraars kunnen sterk verschillen en het is belangrijk om de beste verzekering te vinden voor de beste prijs.

Om de premies van Interpolis te vergelijken met andere verzekeraars, kun je de websites van de verzekeraars bezoeken. Deze websites bieden een overzicht van de verschillende verzekeringen en de bijbehorende premies. Je kunt ook een vergelijkingssite bezoeken, zoals Independer.nl. Op deze website kun je verschillende verzekeraars vergelijken en de beste verzekering voor de beste prijs vinden.

Wat zijn de meest gestelden vragen over Interpolis verzekeringen en de antwoorden daarop

Interpolis heeft een veelgestelde vragen pagina op de website. Hieronder volgen de meest gestelde vragen met de bijbehorende antwoorden:

– Hoe kan ik een schade melden bij Interpolis?

U kunt een schade melden bij Interpolis door contact op te nemen met de klantenservice via de telefoon, e-mail of post. U kunt ook een schade melden via de website.

– Waarom krijg ik een hogere premie bij Interpolis?

De premie die u betaalt, is afhankelijk van verschillende factoren, zoals uw leeftijd, het gewicht van uw auto, uw rijervaring en uw adres. Als u bijvoorbeeld een jonge bestuurder bent of in een gebied met veel verkeer woont, kan dit de premie verhogen.

– Wat is het verschil tussen een woonhuisverzekering en een inboedelverzekering?

Een woonhuisverzekering verzekert de gebouwen van uw woning, zoals de muren, daken en vloeren. Een inboedelverzekering verzekert de spullen in uw woning, zoals meubels, elektronica en kleding.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek