Search
Close this search box.

inTwente

### Het onstaan van inTwente verzekeringen
inTwente Verzekeringen is in 1998 opgericht naar aanleiding van de samenvoeging van twee Twentse verzekeringsmaatschappijen: Twentse Vervoer Maatschappij (TVM) en Assurantie-Vereniging Twenthe (AVT). De verzekeringen waren destijds alleen beschikbaar voor Twentse inwoners, maar sinds 2005 is de dekking uitgebreid naar de rest van Nederland.

inTwente Verzekeringen biedt een breed scala aan verzekeringen voor particulieren en bedrijven. In de loop der jaren heeft inTwente een grote klantenkring opgebouwd en is het uitgegroeid tot een van de grootste verzekeraars van Nederland.

inTwente Verzekeringen heeft als doel om de klanten de beste dekking te bieden tegen een betaalbare prijs. Daarom staan ze altijd klaar om de klanten te helpen met al hun vragen en zorgen over hun verzekeringen. inTwente heeft een team van deskundige medewerkers die klanten kunnen helpen bij het vinden van de juiste verzekering, het afsluiten van een verzekering en andere vragen die ze hebben.

### Wat zijn de contactgegevens van inTwente verzekeringen?
inTwente Verzekeringen heeft een kantoor in Enschede, maar heeft ook een aantal vestigingen in de provincie Overijssel. U kunt inTwente Verzekeringen bereiken via de volgende contactgegevens:

Telefoon: 053-8500500 (ma t/m vrij van 8.30 tot 17.30 uur)

E-mail: [email protected]

Adres:
inTwente Verzekeringen
Postbus 599
7500 AN Enschede

### Welke verzekeringen hanteerd inTwente allemaal?
inTwente Verzekeringen biedt een breed scala aan verzekeringen voor particulieren en bedrijven. Hieronder vindt u een lijst met alle verzekeringen die inTwente Verzekeringen aanbiedt.

* Auto- en motorverzekeringen
* Reisverzekeringen
* Inboedel- en woonhuisverzekeringen
* Caravanverzekeringen
* Schadeverzekeringen
* Ongevallenverzekeringen
* Zorgverzekeringen
* Bedrijfsschadeverzekeringen
* Brandverzekeringen
* Vermogensverzekeringen
* Aansprakelijkheidsverzekeringen

### Waarom je inTwente moet vergelijken in premie?
inTwente Verzekeringen heeft als doel om de klanten de beste dekking te bieden tegen een betaalbare prijs. Daarom is het belangrijk om inTwente Verzekeringen te vergelijken met andere verzekeraars voordat je een verzekering afsluit.

Je kunt inTwente Verzekeringen vergelijken op de volgende punten:

* De dekking: Kijk naar de dekking die inTwente Verzekeringen biedt en vergelijk dit met andere verzekeraars.

* De prijs: Kijk naar de prijs van inTwente Verzekeringen en vergelijk deze met andere verzekeraars.

* De service: Kijk naar de service die inTwente Verzekeringen biedt en vergelijk deze met andere verzekeraars.

Op deze manier kun je de beste verzekering kiezen voor de beste prijs.

### Wat zijn de meest gestelden vragen over inTwente verzekeringen en de antwoorden daarop
inTwente Verzekeringen krijgt veel vragen over hun verzekeringen. Hieronder vindt u een lijst met de meestgestelde vragen en antwoorden.

1. Wat is de leeftijdsgrens voor een auto- en motorverzekering bij inTwente?

De leeftijdsgrens voor een auto- en motorverzekering bij inTwente is 25 jaar.

2. Kan ik bij inTwente een aanvullende verzekering afsluiten?

Ja, bij inTwente kun je een aanvullende verzekering afsluiten om je dekking te verhogen.

3. Wat is de uitkeringsduur bij een ongevallenverzekering?

De uitkeringsduur bij een ongevallenverzekering is afhankelijk van de gekozen dekking.

4. Wat zijn de voorwaarden voor een zorgverzekering?

Voor een zorgverzekering moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Je moet in Nederland wonen, je moet aan de leeftijdsgrens voldoen (meestal 18 jaar of ouder) en je moet een geldig identiteitsbewijs hebben.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek