Search
Close this search box.

IZZ

Het onstaan van IZZ verzekeringen?

IZZ Verzekeringen is een Nederlands verzekeringsmaatschappij die in 2004 is opgericht. Het bedrijf is gevestigd in Apeldoorn en is een dochteronderneming van Achmea Zorg en Verzekeringen. IZZ verzekeringen is een verzekeraar die zich richt op de particuliere markt en biedt verzekeringen aan voor onder andere auto, inboedel, reis, aansprakelijkheid en zorgverzekeringen.

IZZ is een verzekeraar die er voor kiest om klanten te verzekeren op basis van eerlijkheid en transparantie. Het bedrijf streeft ernaar om de beste service te bieden aan de verzekeringskoper. Dit betekent dat ze de klanten zo goed mogelijk willen helpen bij het vinden van de juiste verzekering. IZZ verzekeringen zet zich in om de verzekeringskoper te helpen met het maken van een weloverwogen keuze in verzekeringen.

Wat zijn de contactgegevens van IZZ verzekeringen?

IZZ verzekeringen heeft verschillende manieren waarop klanten contact kunnen opnemen met het bedrijf. De meest eenvoudige manier is door een e-mail te sturen naar [email protected] of door een bericht te sturen via het contactformulier op de website. Ook is het mogelijk om telefonisch contact op te nemen met IZZ. Het telefoonnummer is 0800-22 555 55. IZZ heeft ook een klantenservice die bereikbaar is via de telefoon van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 uur en 21.00 uur.

Daarnaast is het ook mogelijk om contact op te nemen met IZZ via sociale media. Het bedrijf is actief op Facebook, Instagram en Twitter.

Welke verzekeringen,in lijstvorm,hanteerd IZZ allemaal?

IZZ verzekeringen biedt een breed scala aan verzekeringen voor particulieren. Hieronder staat een lijst met alle verzekeringen die IZZ verzekeringen aanbiedt.

– Autoverzekering
– Inboedelverzekering
– Reisverzekering
– Aansprakelijkheidsverzekering
– Zorgverzekering
– Motorverzekering
– Rechtsbijstandverzekering

Naast deze verzekeringen biedt IZZ verzekeringen ook aanvullende verzekeringen aan zoals bijvoorbeeld een reisbijstandverzekering en een reisannuleringsverzekering.

Waarom je IZZ moet vergelijken in premie?

Als je op zoek bent naar een goede verzekering is het verstandig om de premie te vergelijken. Er zijn verschillende verzekeraars die verschillende premies aanbieden voor dezelfde verzekering. Het is belangrijk om de verschillende premies met elkaar te vergelijken om zo de beste deal te vinden.

IZZ verzekeringen is een verzekeraar die zich richt op de particuliere markt en verschillende verzekeringen aanbiedt. Als je op zoek bent naar een goede verzekering is het dus verstandig om ook de premies van IZZ mee te nemen in de vergelijking. IZZ verzekeringen biedt verschillende kortingen en aanbiedingen aan die je kunnen helpen bij het vinden van de beste deal.

Wat zijn de meest gestelden vragen over IZZ verzekeringen en de antwoorden daarop.

IZZ verzekeringen biedt een breed scala aan verzekeringen aan waardoor er veel vragen zijn over de verzekeringen die het bedrijf aanbiedt. Hieronder staan de meest gestelde vragen met daarbij de antwoorden die IZZ verzekeringen geeft.

– Hoe lang duurt het voordat mijn verzekering in orde is?

Het duurt meestal een paar dagen voordat je verzekering in orde is. Je ontvangt binnen 2 dagen een brief waarin staat dat je verzekering is afgesloten en je krijgt binnen 4 weken een polis in je brievenbus.

– Kan ik mijn verzekering wijzigen?

Ja, je kunt je verzekering wijzigen. Hiervoor kun je contact opnemen met de klantenservice van IZZ.

– Kan ik mijn verzekering opzeggen?

Ja, je kunt je verzekering opzeggen. Je kunt dit schriftelijk doen door een brief te sturen naar IZZ verzekeringen.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek