Search
Close this search box.

Jaaah

Het onstaan van Jaaah verzekeringen?

Het begon allemaal in 2010, toen Jaaah Verzekeringen opgericht werd in Rotterdam. Jaaah is een online verzekeringsmaatschappij die gespecialiseerd is in het verzekeren van autoΓÇÖs, motorfietsen, caravanΓÇÖs en meer. Ze bieden hun klanten een uitgebreide keuze aan verzekeringen. Het bedrijf werd opgericht door een ervaren verzekeringsmakelaar, die al jaren in het verzekeringsvak zit. Jaaah Verzekeringen was het eerste bedrijf dat zich volledig richtte op het verzekeren van autoΓÇÖs, motorfietsen, caravans en andere voertuigen. Deze verzekeringen kunnen worden afgesloten bij Jaaah Verzekeringen en ook bij andere verzekeraars.

Jaaah Verzekeringen biedt niet alleen verzekeringen aan, maar ook advies. Ze bieden een gratis adviesdienst, waarmee klanten hun bestaande verzekeringen kunnen vergelijken. Ook bieden ze verzekeringsadviseurs, die de beste verzekeringen voor hun klanten kunnen adviseren.

Wat zijn de contactgegevens van Jaaah verzekeringen?

Jaaah Verzekeringen is te bereiken via de website of via de telefoon. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]. Daarnaast is Jaaah Verzekeringen ook te vinden op verschillende social media-kanalen. De website van Jaaah Verzekeringen is erg toegankelijk en biedt veel informatie over de verschillende verzekeringen.

Welke verzekeringen,in lijstvorm,hanteerd Jaaah allemaal?

Jaaah Verzekeringen biedt een breed scala aan verzekeringen aan. Hieronder een lijst met verzekeringen die je bij Jaaah kunt afsluiten:

– Autoverzekering
– Motorverzekering
– Caravanverzekering
– Reisverzekering
– Rechtsbijstandverzekering
– Inboedelverzekering
– Aansprakelijkheidsverzekering
– Brandverzekering
– Inventarisverzekering
– Bedrijfsverzekering
– Woonverzekering
– Overlijdensrisicoverzekering

Waarom je Jaaah moet vergelijken in premie?

Jaaah Verzekeringen biedt een breed scala aan verzekeringen aan, waardoor je goed kan vergelijken. Het is belangrijk om te vergelijken om te zorgen dat je de beste verzekering krijgt tegen de beste prijs. Jaaah Verzekeringen biedt een gratis adviesdienst, waarmee je de beste verzekeringen kan vinden. Ze helpen je ook om de beste premie te vinden. Je kunt ook de verzekeringen van verschillende verzekeraars vergelijken om de beste premie te vinden.

Wat zijn de meest gestelden vragen over Jaaah verzekeringen en de antwoorden daarop.

Veel mensen hebben vragen over Jaaah Verzekeringen. Hieronder staan de meest gestelde vragen met de bijbehorende antwoorden.

Q: Wat is de leeftijd waarop ik een verzekering bij Jaaah Verzekeringen kan afsluiten?
A: De minimale leeftijd om een verzekering bij Jaaah Verzekeringen af te sluiten is 18 jaar.

Q: Is het mogelijk om een bonus-malus systeem af te sluiten bij Jaaah Verzekeringen?
A: Ja, dat is mogelijk. Je kunt een bonus-malus systeem afsluiten bij Jaaah Verzekeringen.

Q: Kan ik mijn verzekering bij Jaaah Verzekeringen opzeggen?
A: Ja, dat is mogelijk. Je kunt je verzekering bij Jaaah Verzekeringen opzeggen door een opzegbrief naar hen te sturen.

Q: Hoe kan ik mijn premie bij Jaaah Verzekeringen verlagen?
A: Je kunt je premie verlagen door verschillende manieren, bijvoorbeeld door een hogere eigen risico te kiezen of door een korting te krijgen door een langere looptijd.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek