Search
Close this search box.

Just

Het onstaan van Just verzekeringen?

Just is een Nederlandse verzekeraar die in 1999 is opgericht. De oprichters van Just, Paul van der Linden en Jeroen van der Tas, wilden een verzekeraar creëren die de markt zou veranderen. Ze wilden een verzekeraar die zijn klanten zou helpen met het maken van goede financiële keuzes, met een scherp tarief en een uitstekende service.

Just richt zich op het verstrekken van verzekeringen aan particulieren en bedrijven. De verzekeraar biedt een breed scala aan verzekeringsproducten, waaronder auto- en reisverzekeringen, levensverzekeringen, ongevallenverzekeringen, schadeverzekeringen, reisverzekeringen en woonverzekeringen.

Just is een van de grootste verzekeraars in Nederland. Ze hebben meer dan 1 miljoen klanten en bieden hun diensten aan in meer dan 100 landen. Just heeft een sterke reputatie opgebouwd als een betrouwbare en betaalbare verzekeraar.

Just is een van de meest innovatieve verzekeraars in Nederland. Ze zijn een van de eerste verzekeraars die een mobiele app hebben gelanceerd waarmee klanten hun verzekeringsvoorwaarden kunnen beheren en hun schadeclaims kunnen indienen. Just heeft ook een innovatief platform ontwikkeld waarmee klanten hun polisgegevens kunnen beheren.

Wat zijn de contactgegevens van Just verzekeringen?

Just verzekeringen heeft een klantenservice die 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar is. Klanten kunnen contact opnemen met Just via hun website, per telefoon of per e-mail.

Voor algemene vragen kunnen klanten bellen naar het gratis telefoonnummer 0800-9000 of naar het nummer 020-570 5700. Voor schadeclaims kunnen klanten bellen naar het nummer 020-570 5701. Voor informatie over levensverzekeringen kunnen klanten bellen naar het nummer 020-570 5702.

Klanten kunnen ook een e-mail sturen naar [email protected] of een bericht sturen via de contactpagina op de website van Just.

Klanten kunnen Just ook op Twitter volgen voor het laatste nieuws en informatie. Just is ook te vinden op Facebook, waar klanten kunnen reageren op hun posts, vragen stellen aan de klantenservice of tips delen.

Welke verzekeringen,in lijstvorm,hanteerd Just allemaal?

Just verzekeringen biedt een breed scala aan verzekeringsproducten, waaronder:

– Autoverzekeringen: Just biedt allrisk- en WA-verzekeringen voor auto’s, motorfietsen, campers, caravans en trailers.

– Reisverzekeringen: Just biedt een breed scala aan reisverzekeringen, waaronder annuleringsverzekeringen, reisrechtsbijstand, medische reisverzekeringen en bagageverzekeringen.

– Ongevallenverzekeringen: Just biedt ongevallenverzekeringen aan voor zowel particulieren als bedrijven.

– Schadeverzekeringen: Just biedt schadeverzekeringen aan voor zowel particulieren als bedrijven.

– Levensverzekeringen: Just biedt levensverzekeringen aan voor een brede doelgroep.

– Woonverzekeringen: Just biedt woonverzekeringen aan voor particulieren.

Waarom je Just moet vergelijken in premie?

Just is een van de grootste verzekeraars in Nederland. Ze bieden een breed scala aan verzekeringsproducten aan, waaronder autoverzekeringen, levensverzekeringen, ongevallenverzekeringen, schadeverzekeringen, reisverzekeringen en woonverzekeringen.

Als je op zoek bent naar een goede verzekering voor je auto, motorfiets, caravan of camper, dan is de Just Autoverzekering een goede optie. Just biedt concurrerende premies aan voor hun autoverzekeringen en dekkingen.

Je kunt de premies van Just vergelijken met andere verzekeraars om te zien wat voor jou het beste uitpakt. Als je precies weet wat je verzekering moet dekken, kun je ook dekkingen vergelijken. Zo kun je de verzekering vinden die het beste bij je past.

De beste manier om de verzekering te vergelijken is door het vergelijkingssysteem van Just te gebruiken. Je kunt hier je postcode invullen en de verschillende premies vergelijken. Je kunt ook de verschillende dekkingen vergelijken om te zien welke het beste bij je past.

Wat zijn de meest gestelde vragen over Just verzekeringen en de antwoorden daarop?

Just verzekeringen is een van de grootste verzekeraars in Nederland en heeft een breed scala aan verzekeringsproducten. Veel mensen hebben vragen over Just verzekeringen. Hieronder staan de meestgestelde vragen en de antwoorden daarop.

– Wat is de makkelijkste manier om te vergelijken met Just?

De makkelijkste manier om te vergelijken met Just is door het vergelijkingssysteem van Just te gebruiken. Hier kun je je postcode invullen en de verschillende premies vergelijken. Je kunt ook de verschillende dekkingen vergelijken om te zien welke het beste bij je past.

– Wat voor soort schadeverzekeringen biedt Just aan?

Just biedt schadeverzekeringen aan voor zowel particulieren als bedrijven. Just biedt ook woonverzekeringen, waaronder opstalverzekeringen, inboedelverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen en rechtsbijstandverzekeringen.

– Wat voor soort ongevallenverzekeringen biedt Just aan?

Just biedt ongevallenverzekeringen aan voor zowel particulieren als bedrijven. Just biedt ongevallenverzekeringen die dekking bieden voor ziektekosten, inkomensverlies, overlijden en invaliditeit.

– Wat voor soort levensverzekeringen biedt Just aan?

Just biedt levensverzekeringen aan voor een brede doelgroep. Ze bieden levensverzekeringen die

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek