Search
Close this search box.

Kingpolis

Het onstaan van Kingpolis verzekeringen?

Kingpolis verzekeringen is een verzekeringsmaatschappij die gevestigd is in Nederland. Deze verzekeraar is opgericht in 2018 en heeft als doel om mensen meer keuzevrijheid te geven bij het afsluiten van verzekeringen. De verzekeraar is opgericht met het idee dat mensen een betere verzekeringsdekking zouden moeten krijgen voor een lagere premie. Kingpolis biedt verzekeringen aan voor particulieren, bedrijven en zelfstandigen.

De verzekeraar is ontstaan uit een samenwerking tussen twee grote verzekeringsmaatschappijen: de Nederlandse verzekeringsmaatschappij ASR en de Britse verzekeringsmaatschappij Ageas. Samen hebben ze de krachten gebundeld om een verzekeringsmaatschappij op te richten die mensen meer flexibiliteit en keuzevrijheid biedt.

Kingpolis is een nieuw en innovatief bedrijf dat streeft naar het bieden van een betere verzekeringsdekking voor een lagere premie. Ze zijn er trots op dat ze hun klanten de beste verzekering bieden en dat ze altijd op zoek zijn naar manieren om hun klanten te helpen.

Wat zijn de contactgegevens van Kingpolis verzekeringen?

Kingpolis verzekeringen heeft een klantenservice waar je terecht kunt met al je vragen over verzekeringen. Ze hebben ook een website waar je informatie kunt vinden over verzekeringen en waar je ook een verzekering kunt afsluiten.

De klantenservice van Kingpolis is bereikbaar op het telefoonnummer 020-2022000. Ze zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur bereikbaar. Daarnaast heeft Kingpolis ook een emailadres waar je je vragen kunt stellen: [email protected].

Daarnaast heeft Kingpolis ook een website waar je informatie kunt vinden over verzekeringen en waar je ook een verzekering kunt afsluiten. Op de website kun je ook contact opnemen met de klantenservice.

Welke verzekeringen,in lijstvorm,hanteerd Kingpolis allemaal?

Kingpolis verzekeringen biedt verschillende soorten verzekeringen aan, waaronder:

– Autoverzekering: Een autoverzekering biedt bescherming tegen schade en verlies van je auto.
– Inboedelverzekering: Een inboedelverzekering biedt bescherming tegen schade en verlies van je inboedel.
– Rechtsbijstandverzekering: Een rechtsbijstandverzekering biedt bescherming tegen de kosten van juridische bijstand.
– Aansprakelijkheidsverzekering: Een aansprakelijkheidsverzekering biedt bescherming tegen de kosten van schade die je per ongeluk aan iemand anders toebracht.
– Reisverzekering: Een reisverzekering biedt bescherming tegen financiële schade die je kan oplopen tijdens een reis.
– Zorgverzekering: Een zorgverzekering biedt bescherming tegen medische kosten.
– Brandverzekering: Een brandverzekering biedt bescherming tegen schade en verlies door brand.

Waarom je Kingpolis moet vergelijken in premie?

Kingpolis verzekeringen biedt een breed scala aan verzekeringen voor een lage premie. Ze proberen hun klanten zo goed mogelijk te helpen door hun verzekeringspremies te vergelijken met andere verzekeraars. Door te vergelijken kun je de verschillende premies van de verschillende verzekeraars zien en zo kun je de beste verzekering kiezen voor de beste prijs.

Verder biedt Kingpolis ook kortingen aan voor klanten die meerdere verzekeringen afsluiten bij deze verzekeraar. Zo kunnen klanten genieten van kortingen tot wel 10%.

Kingpolis verzekeringen biedt ook betere verzekeringsdekking voor een lagere premie. Ze proberen hun klanten zo goed mogelijk te helpen door hun verzekeringen te vergelijken met andere verzekeraars. Door de vergelijking kunnen klanten de beste verzekering kiezen voor de beste prijs.

Wat zijn de meest gestelden vragen over Kingpolis verzekeringen en de antwoorden daarop?

De meest gestelde vragen over Kingpolis verzekeringen zijn:

– Wat is de beste manier om een verzekering af te sluiten bij Kingpolis?

Het beste is om een verzekering af te sluiten via de website van Kingpolis. Op de website kun je de verschillende verzekeringen bekijken en vergelijken en zo kun je de beste verzekering kiezen voor de beste prijs.

– Wat is het opzegtermijn bij Kingpolis?

De opzegtermijn bij Kingpolis is twee maanden. Dit betekent dat je je verzekering twee maanden op voorhand moet opzeggen.

– Wat zijn de betaalopties bij Kingpolis?

Kingpolis biedt verschillende betaalopties aan, zoals iDeal, automatische incasso, creditcard, bankoverschrijving, PayPal en afterpay.

– Kan ik bij Kingpolis een verzekering afsluiten voor mijn bedrijf?

Ja, Kingpolis biedt ook verzekeringen aan voor bedrijven. Je kunt contact opnemen met de klantenservice om meer informatie te krijgen over deze verzekeringen.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek