Search
Close this search box.

Klaverblad

Het onstaan van Klaverblad verzekeringen

Klaverblad is een Nederlandse verzekeringsmaatschappij die in 1935 is opgericht. Het bedrijf is geen onderdeel van een groep van verzekeraars, maar is een zelfstandige partij. Klaverblad maakt onderdeel uit van de Delta Lloyd Groep, waar ook Delta Lloyd zelf, Nationale Nederlanden en OHRA onderdeel van uitmaken. Klaverblad is opgericht door de heer Van der Vlugt, en heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste verzekeraars van Nederland. Klaverblad is gespecialiseerd in het verzekeren van autoΓÇÖs, motorfietsen, scooters, campers, boten, caravans en aanhangwagens.
Klaverblad is ook actief in andere landen, zoals België en Duitsland. Daarnaast heeft het bedrijf ook een aantal dochterondernemingen in andere landen, zoals de United Kingdom Insurance Company, die gespecialiseerd is in het verzekeren van zakelijke en particuliere klanten in het Verenigd Koninkrijk.

Wat zijn de contactgegevens van Klaverblad verzekeringen?

Klaverblad is te bereiken op het volgende adres:
Delta Lloyd Groep
T.a.v. Klaverblad Verzekeringen
P.O. Box 55000
1180 VN Amstelveen

Klanten kunnen Klaverblad ook telefonisch bereiken op het volgende nummer: 020 – 599 55 55. Op dit nummer kunnen ze terecht voor al hun vragen over de verzekeringen.

Daarnaast is Klaverblad ook te bereiken via e-mail. Klanten kunnen hiervoor een e-mail sturen naar [email protected]

Welke verzekeringen, in lijstvorm, hanteerd Klaverblad allemaal?

Klaverblad biedt verschillende verzekeringen aan, waaronder:

ΓÇó Autoverzekering
ΓÇó Motorverzekering
ΓÇó Scooterverzekering
ΓÇó Caravanverzekering
ΓÇó Aanhangwagenverzekering
ΓÇó Reisverzekering
ΓÇó Inboedelverzekering
ΓÇó Rechtsbijstandverzekering
ΓÇó Woonhuisverzekering
ΓÇó Aansprakelijkheidsverzekering
ΓÇó Rechtsbijstandverzekering voor bedrijven
ΓÇó Wettelijke aansprakelijkheidsverzekering

Waarom je Klaverblad moet vergelijken in premie?

Klaverblad biedt verschillende verzekeringen tegen verschillende tarieven aan. Om de juiste verzekering te kiezen en de beste deal te krijgen, is het verstandig om voorafgaand aan het afsluiten van een verzekering een vergelijking te maken.

Er zijn verschillende manieren om de verzekeringen van Klaverblad te vergelijken. Ten eerste kunnen klanten de verschillende tarieven vergelijken door de websites van de verzekeraars te bekijken. Dit is een goede manier om een algemeen beeld te krijgen van de prijzen van de verzekeringen.

Daarnaast is het ook mogelijk om een vergelijkingssite te gebruiken. Deze websites vergelijken de tarieven van verschillende verzekeraars en bieden vergelijkbare verzekeringen tegen de laagste premie. Hierdoor krijgen klanten een overzicht van de mogelijkheden en kunnen ze gemakkelijk de beste verzekering kiezen.

Wat zijn de meest gestelden vragen over Klaverblad verzekeringen en de antwoorden daarop?

De meest gestelde vragen over Klaverblad verzekeringen zijn:

ΓÇó Wat is de dekking van de Klaverblad Autoverzekering?
ΓÇó Wat is het verschil tussen een WA-verzekering en een All Risk-verzekering?
ΓÇó Welke schade wordt gedekt door de Klaverblad Woonhuisverzekering?
ΓÇó Is er een wettelijke eigen bijdrage bij de Klaverblad Reisverzekering?
ΓÇó Hoeveel dekking biedt de Klaverblad Aansprakelijkheidsverzekering?

Antwoorden:
ΓÇó De Klaverblad Autoverzekering biedt dekking tegen schade aan je eigen auto, schade aan andere auto’s en letselschade aan derden.

ΓÇó Een WA-verzekering dekt alleen schade aan andere auto’s en letselschade aan derden. Een All Risk-verzekering biedt daarnaast ook dekking tegen schade aan je eigen auto.

ΓÇó De Klaverblad Woonhuisverzekering biedt dekking tegen schade aan je eigen woning, schade aan de inboedel en schade door brand, storm of inbraak.

ΓÇó Bij de Klaverblad Reisverzekering is er geen wettelijke eigen bijdrage.

ΓÇó De Klaverblad Aansprakelijkheidsverzekering biedt dekking tegen aansprakelijkheid voor schade die je met opzet of door nalatigheid veroorzaakt.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek