Search
Close this search box.

Kroodle

Het onstaan van Kroodle verzekeringen?

Kroodle verzekeringen is in 2020 opgericht door een kleine groep ondernemers die al jarenlang actief waren in de financiële wereld en verzekeringen. Het doel van het bedrijf is om mensen te voorzien van kwalitatief goede verzekeringen tegen een betaalbare prijs. Kroodle verzekeringen is een online verzekeringsmaatschappij die zich richt op particuliere klanten. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in de verzekering van auto’s, motorfietsen, boten, campers, camperbussen, vrachtwagens en andere voertuigen. Kroodle verzekeringen biedt ook reis- en andere verzekeringen aan, zoals rechtsbijstand, woonhuis, inboedel, rechtsbijstand, aansprakelijkheids- en rechtsbijstandsverzekeringen. Door het aanbieden van gespecialiseerde verzekeringen, biedt Kroodle een betaalbare prijs aan voor een kwalitatief goede verzekering.

Wat zijn de contactgegevens van Kroodle verzekeringen?

Kroodle verzekeringen is te bereiken op het volgende adres: Korte Hoogstraat 8, 3511 BJ Utrecht. Daarnaast kan men ook contact opnemen met Kroodle via e-mail, telefoon en social media. U kunt e-mailen naar [email protected] of bellen naar 030-2222222. Verder is Kroodle ook actief op Facebook, Twitter en LinkedIn. Voor algemene vragen kunt u het contactformulier op de website invullen. Op de website is ook een chatfunctie beschikbaar waarmee u direct in contact kunt komen met een medewerker van Kroodle.

Welke verzekeringen, in lijstvorm, hanteerd Kroodle allemaal?

Kroodle verzekeringen biedt een breed scala aan verzekeringen voor particuliere klanten. Hieronder volgt een lijst van de verzekeringen die het bedrijf aanbiedt:

– Auto- en motorverzekering
– Bootverzekering
– Camperverzekering
– Camperbusverzekering
– Vrachtwagenverzekering
– Reisverzekering
– Woonhuisverzekering
– Inboedelverzekering
– Aansprakelijkheidsverzekering
– Rechtsbijstandverzekering

Waarom je Kroodle moet vergelijken in premie?

Kroodle verzekeringen biedt een betaalbare verzekering aan, waardoor het goed is om te vergelijken met andere verzekeringsmaatschappijen. Door te vergelijken krijgt u een goed beeld van de tarieven van verschillende verzekeringsmaatschappijen. Daarnaast kunt u door te vergelijken ook de dekking van de verzekeringen vergelijken, waardoor u een goed besluit kunt nemen over welke verzekering het beste voor u is. Kroodle verzekeringen biedt ook een handige vergelijkingsmodule aan op haar website waarmee u eenvoudig de verschillende verzekeringen van verschillende verzekeringsmaatschappijen kunt vergelijken.

Wat zijn de meest gestelden vragen over Kroodle verzekeringen en de antwoorden daarop.

Kroodle verzekeringen biedt een breed scala aan verzekeringen voor particuliere klanten. Hieronder volgen enkele meestgestelde vragen over Kroodle verzekeringen en de antwoorden daarop:

– Wat is het verschil tussen de verschillende verzekeringen die Kroodle aanbiedt?

Kroodle biedt een breed scala aan verzekeringen voor particuliere klanten. De verzekeringen verschillen in dekking en prijs. Daarnaast biedt Kroodle ook verschillende verzekeringen voor verschillende voertuigen, waardoor het mogelijk is om de juiste dekking te kiezen voor uw voertuig.

– Hoe kan ik mijn verzekering bij Kroodle afsluiten?

U kunt uw verzekering bij Kroodle afsluiten door het invullen van het online aanvraagformulier. U kunt hierbij aangeven welke verzekering u wilt afsluiten en de vereiste gegevens invoeren. Vervolgens wordt uw aanvraag beoordeeld en krijgt u binnen enkele dagen bericht of uw verzekering is goedgekeurd.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek