Search
Close this search box.

Lancyr

Het onstaan van Lancyr verzekeringen?

Lancyr verzekeringen is een verzekeringsmaatschappij opgericht in 1947 door de gebroeders Lancyr. In de afgelopen decennia is de verzekeringsmaatschappij uitgegroeid tot een van de grootste verzekeraars van Nederland. Lancyr verzekeringen biedt een breed scala aan verzekeringen voor particulieren, bedrijven en instellingen. Daarnaast biedt het bedrijf ook financiële diensten zoals hypotheken, pensioenen en levensverzekeringen. De verzekeringsmaatschappij staat bekend om haar uitstekende service en klantgerichte benadering.

Lancyr verzekeringen is een onafhankelijk verzekeringsmaatschappij. Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam en heeft regionale kantoren in Utrecht, Rotterdam en Den Haag. De verzekeringsmaatschappij biedt producten aan voor particulieren, bedrijven, instellingen en landelijke overheden. Lancyr verzekeringen heeft een breed aanbod aan producten, waaronder autoverzekeringen, inboedelverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen, rechtsbijstandverzekeringen, zorgverzekeringen, schadeverzekeringen en levensverzekeringen.

Wat zijn de contactgegevens van Lancyr verzekeringen?

De contactgegevens van Lancyr verzekeringen zijn als volgt:

Hoofdkantoor:
Lancyr Verzekeringen
Prinsengracht 563
1016 JT Amsterdam

Telefoonnummer: 020-636-6900
E-mailadres: [email protected]
Website: www.lancyr.nl

Welke verzekeringen, in lijstvorm,hanteerd Lancyr allemaal?

Lancyr verzekeringen biedt een breed scala aan verzekeringen, waaronder:

ΓÇó Autoverzekeringen
ΓÇó Inboedelverzekeringen
ΓÇó Aansprakelijkheidsverzekeringen
ΓÇó Rechtsbijstandverzekeringen
ΓÇó Zorgverzekeringen
ΓÇó Schadeverzekeringen
ΓÇó Levensverzekeringen
ΓÇó Reisverzekeringen
ΓÇó Hypotheken
ΓÇó Pensioenen
ΓÇó Bedrijfsschadeverzekeringen
ΓÇó Brandverzekeringen
ΓÇó Rechtsbijstandverzekeringen
ΓÇó Wettelijke aansprakelijkheidsverzekeringen
ΓÇó Beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen
ΓÇó Milieuverzekeringen

Waarom je Lancyr moet vergelijken in premie?

Lancyr verzekeringen biedt een breed aanbod aan verzekeringen met verschillende dekkingen en premies. Aangezien verzekeringen een belangrijke investering is, is het belangrijk om verzekeringen van verschillende verzekeringsmaatschappijen met elkaar te vergelijken. Door de premies van verschillende verzekeraars te vergelijken, kun je de beste verzekering kiezen die het beste bij je past.

Lancyr verzekeringen biedt een online vergelijkingsservice waarmee je premies en dekkingen van verschillende verzekeraars kunt vergelijken. Met deze service kun je eenvoudig de beste verzekering kiezen die het beste bij je past. Met de online vergelijkingsservice van Lancyr verzekeringen kun je ook eenvoudig een offerte aanvragen, zodat je de exacte kosten van de verzekering kunt bepalen.

Wat zijn de meest gestelden vragen over Lancyr verzekeringen en de antwoorden daarop?

Lancyr verzekeringen heeft een uitgebreide FAQ-sectie op de website waar de meestgestelde vragen over de verzekeringen en de antwoorden daarop worden beantwoord. Hieronder staan ΓÇïΓÇïenkele van de meestgestelde vragen en antwoorden.

Q: Wat is het verzekeringsniveau van Lancyr?
A: Lancyr verzekeringen heeft een financiële stabiliteit van AA.

Q: Welke verzekeringen biedt Lancyr?
A: Lancyr verzekeringen biedt een breed scala aan verzekeringen, waaronder autoverzekeringen, inboedelverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen, rechtsbijstandverzekeringen, zorgverzekeringen, schadeverzekeringen en levensverzekeringen.

Q: Hoe lang duurt het voordat ik mijn verzekering ontvang?
A: Meestal ontvang je je verzekering binnen 7 werkdagen na het invoeren van de verzekeringsgegevens.

Q: Is er een korting als ik meerdere verzekeringen bij u afsluit?
A: Ja, als je meerdere verzekeringen bij Lancyr afsluit, ontvang je een korting op de premies van de verzekeringen.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek