Search
Close this search box.

Loyalis

Het onstaan van Loyalis verzekeringen?

Loyalis Verzekeringen is in 1994 opgericht als een dochteronderneming van Delta Lloyd. In 2003 is Loyalis Verzekeringen een onafhankelijk verzekeringsagentschap geworden. Loyalis Verzekeringen is gespecialiseerd in het verstrekken van verzekeringen voor particulieren, ZZP-ers en kleine bedrijven. Ze bieden op dit moment een breed scala aan verzekeringen, waaronder autoverzekeringen, reisverzekeringen, zorgverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen en levensverzekeringen.
Loyalis Verzekeringen is een zelfstandig verzekeringsagentschap dat samenwerkt met een breed netwerk van verzekeringsmaatschappijen, waardoor ze een ruim aanbod aan verzekeringen aan kunnen bieden. Door hun uitgebreide selectie aan verzekeringen kunnen ze de juiste verzekering voor hun klanten selecteren.
Loyalis Verzekeringen heeft als doel hun klanten een gepersonaliseerde verzekeringsoplossing te bieden. Ze bieden een breed scala aan verzekeringen aan, maar ook een unieke benadering van het adviseren van verzekeringen. Door hun persoonlijke benadering krijgen klanten de beste dekking voor de laagste prijs.
Het team van Loyalis Verzekeringen bestaat uit ervaren verzekeringsspecialisten die zich inzetten om de beste verzekeringsdekking voor hun klanten te vinden. Ze staan klanten bij met kennis en adviezen, zodat ze de juiste verzekering kunnen kiezen.

Wat zijn de contactgegevens van Loyalis verzekeringen?

Loyalis Verzekeringen is te bereiken via de volgende contactgegevens:
Telefoonnummer: 0800-0214
E-mail: [email protected]
Website: www.loyalis.nl
Adres:
Loyalis Verzekeringen
Postbus 653
7300 AR Apeldoorn

Welke verzekeringen,in lijstvorm,hanteerd Loyalis allemaal?

Loyalis Verzekeringen biedt een breed scala aan verzekeringen, waaronder:
– Autoverzekeringen
– Reisverzekeringen
– Zorgverzekeringen
– Aansprakelijkheidsverzekeringen
– Levensverzekeringen
– Bedrijfsverzekeringen
– Hypotheekverzekeringen
– Uitvaartverzekeringen
– Rechtsbijstandverzekeringen
– Schadeverzekeringen
– Uitkeringverzekeringen

Waarom je Loyalis moet vergelijken in premie?

Loyalis Verzekeringen biedt een breed scala aan verzekeringen aan, waardoor ze klanten de beste dekking voor de laagste prijs kunnen bieden. Door hun lage premies kunnen klanten meer verzekeringen afsluiten voor minder geld. Loyalis Verzekeringen biedt ook een flexibel premieregime aan, waardoor klanten hun premie kunnen aanpassen aan hun persoonlijke situatie.
Daarnaast biedt Loyalis Verzekeringen ook speciale kortingen aan voor klanten die meerdere verzekeringen bij hen afsluiten. Door hun speciale kortingen kunnen klanten nog meer besparen op hun verzekeringen.
Kortom, Loyalis Verzekeringen biedt klanten de beste dekking voor de laagste prijs. Door hun lage premies, flexibele premieregeling en speciale kortingen biedt Loyalis Verzekeringen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Wat zijn de meest gestelden vragen over Loyalis verzekeringen en de antwoorden daarop.

1. Wat is de klantenservice van Loyalis Verzekeringen?
Het klantenserviceteam van Loyalis Verzekeringen is bereikbaar via het telefoonnummer 0800-0214. Klanten kunnen ook een e-mail sturen naar [email protected].

2. Hoe kan ik mijn premie bij Loyalis Verzekeringen aanpassen?
Klanten kunnen hun premie bij Loyalis Verzekeringen aanpassen door hun verzekeringsagent te contacteren. Uw verzekeringsagent kan u helpen uw premie te verlagen door uw dekking aan te passen of door kortingen toe te passen.

3. Kan ik mijn verzekering bij Loyalis Verzekeringen opzeggen?
Ja, klanten kunnen hun verzekering bij Loyalis Verzekeringen opzeggen door contact op te nemen met hun verzekeringsagent. Uw verzekeringsagent kan u informeren over de benodigde stappen om uw verzekering op te zeggen.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek