Search
Close this search box.

Menzis

Het onstaan van Menzis verzekeringen

Menzis is een Nederlands verzekeringsbedrijf dat in 2002 is opgericht. Het bedrijf is ontstaan uit een fusie van drie oude Nederlandse verzekeringsmaatschappijen, namelijk: De Friesland, FBTO en OHRA. De drie verzekeringsmaatschappijen werden samengevoegd om een sterkere, krachtigere concurrent te creëren, met als doel om meer klanten te kunnen bedienen en een betere service te bieden. Menzis is een van de meest bekende verzekeraars van Nederland en heeft een solide reputatie gebouwd in de verzekeringsbranche.

Menzis biedt een breed scala aan verzekeringen voor particuliere klanten, zoals autoverzekeringen, reisverzekeringen, inboedelverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen en zorgverzekeringen. Menzis biedt ook verzekeringen aan voor zakelijke klanten, zoals bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen, bedrijfsschadeverzekeringen en bedrijfsinventarisverzekeringen.

Wat zijn de contactgegevens van Menzis verzekeringen?

Klanten die hun vragen over Menzis verzekeringen willen stellen, kunnen contact opnemen met de klantenservice van Menzis. Menzis biedt klanten verschillende manieren om contact op te nemen, waaronder telefonisch, per e-mail, via sociale media en via hun website.

Klanten kunnen Menzis bellen op het volgende nummer: +31 (0) 70 890 0100. De klantenservice is maandag tot vrijdag bereikbaar van 09:00 uur tot 17:00 uur. Klanten kunnen ook e-mails sturen naar Menzis via het e-mailadres [email protected].

Klanten kunnen ook contact opnemen met Menzis via hun sociale mediakanalen, zoals Facebook, Twitter en Instagram. Menzis heeft ook een klantenservicepagina op hun website, waar klanten hun vragen kunnen stellen en antwoorden kunnen krijgen.

Welke verzekeringen,in lijstvorm,hanteerd Menzis allemaal?

Menzis biedt een breed scala aan verzekeringen aan voor particuliere en zakelijke klanten. Hieronder volgt een lijst van de verzekeringen die Menzis aanbiedt:

Particuliere verzekeringen:

– Autoverzekeringen
– Reisverzekeringen
– Inboedelverzekeringen
– Woonhuisverzekeringen
– Aansprakelijkheidsverzekeringen
– Zorgverzekeringen

Zakelijke verzekeringen:

– Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen
– Bedrijfsschadeverzekeringen
– Bedrijfsinventarisverzekeringen
– Bedrijfsobligatieverzekeringen
– Bedrijfsrechtsbijstandverzekeringen

Waarom je Menzis moet vergelijken in premie?

Menzis biedt een breed scala aan verzekeringen aan voor particuliere en zakelijke klanten. Om de beste verzekering te krijgen, moet je de verschillende verzekeringen vergelijken op basis van de premie die ze bieden.

De premie van een verzekering is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type verzekering, het risico dat je loopt, je leeftijd, je locatie en de dekking die je kiest. Om de beste verzekering en de beste premie te krijgen, moet je de verzekeringen die Menzis aanbiedt vergelijken.

Het vergelijken van de premies bij Menzis is gemakkelijk. Je kunt de premies vergelijken op de website van Menzis of met behulp van een vergelijkingssite. Je kunt ook de klantenservice van Menzis bellen om je vragen te stellen over de premies voor verschillende verzekeringen. Het is belangrijk om premies te vergelijken, omdat je op die manier de beste verzekering en de beste premie kunt krijgen.

Wat zijn de meest gestelden vragen over Menzis verzekeringen en de antwoorden daarop?

De meest gestelde vragen over Menzis verzekeringen zijn:

– Wat is de toeslag voor mijn Menzis verzekering?
– Kan ik mijn Menzis verzekering opzeggen?
– Hoeveel korting krijg ik als ik voor Menzis kies?
– Wat voor soort verzekeringen biedt Menzis aan?
– Waar kan ik een premievergelijking maken bij Menzis?

De antwoorden op deze vragen zijn als volgt:

– De toeslag voor je Menzis verzekering is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type verzekering, het risico dat je loopt, je leeftijd, je locatie en de dekking die je kiest.

– Je Menzis verzekering kan worden opgezegd door contact op te nemen met de klantenservice van Menzis.

– Menzis biedt klanten kortingen aan voor verschillende verzekeringen. De kortingen die je kunt krijgen, zijn afhankelijk van het verzekeringsproduct dat je koopt.

– Menzis biedt een breed scala aan verzekeringen aan voor particuliere en zakelijke klanten, zoals autoverzekeringen, reisverzekeringen, inboedelverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen, zorgverzekeringen, bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen, bedrijfsschadeverzekeringen, bedrijfsinventarisverzekeringen, bedrijfsobligatieverzekeringen en bedrijfsrechtsbijstandverzekeringen.

– Je kunt een premievergelijking maken bij Menzis op de website van Menzis of met behulp van een vergelijkingssite. Je kunt ook de klantenservice van Menzis bellen om je vragen te stellen over de premies voor verschillende verzekeringen.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek