Search
Close this search box.

National Academic

Het onstaan van National Academic verzekeringen?

National Academic is een verzekeringsmaatschappij die al meer dan 100 jaar bestaat. Het is een Britse verzekeraar die gespecialiseerd is in studentenverzekeringen. De verzekeraar werd opgericht in 1906 door de Oxford University Press met als doel om studenten en scholen te verzekeren tegen schade door brand, inbraak en verlies. De verzekeraar is vanaf het begin een van de meest betrouwbare en vooraanstaande verzekeraars in het Verenigd Koninkrijk.

National Academic biedt studentenverzekeringen aan die zijn gebaseerd op hun behoeften en budget. De verzekeraar heeft een uitgebreid aanbod aan verzekeringen, van korte termijnverzekeringen tot meerjarige verzekeringen. National Academic heeft ook een breed scala aan producten ontwikkeld die speciaal zijn ontworpen voor studenten, waaronder studentenreisverzekeringen, studentenverzekeringen, studentenwoningverzekeringen en studenteninboedelverzekeringen.

Bovendien heeft National Academic een uitgebreid netwerk van verzekeringsmakelaars en -agenten die zijn gespecialiseerd in studentenverzekeringen. De makelaars en agenten van National Academic kunnen studenten helpen bij het vergelijken en het vinden van de beste verzekering voor hun behoeften.

Wat zijn de contactgegevens van National Academic verzekeringen?

De contactgegevens van National Academic verzekeringen zijn als volgt:

Hoofdkantoor:

National Academic Insurance

6th Floor, The Stables

Eaton Place, London SW1X 9AY

Telefoon: 0800 023 2872

E-mail: [email protected]

Website: https://www.nationalacademic.co.uk/

Welke verzekeringen,in lijstvorm,hanteerd National Academic allemaal?

National Academic biedt een breed scala aan verzekeringen aan, waaronder:

Studentenreisverzekering: Deze verzekering biedt financiële bescherming aan studenten als ze tijdens hun reis iets kwijtraken of als er iets gebeurt.

Studentenverzekering: Deze verzekering biedt financiële bescherming in geval van onverwachte medische kosten en ongelukken.

Studentenwoningverzekering: Deze verzekering dekt de kosten als er iets gebeurt met de studentenwoning.

Studenteninboedelverzekering: Deze verzekering biedt financiële bescherming voor studenteninboedel als er iets gebeurt.

Kortlopende verzekeringen: Deze verzekering biedt financiële bescherming voor studenten als er iets gebeurt tijdens hun korte verblijf in het buitenland.

Waarom je National Academic moet vergelijken in premie?

Als je op zoek bent naar een studentenverzekering is het belangrijk om te vergelijken wat National Academic te bieden heeft. Het vergelijken van premies is een goede manier om de beste verzekering te vinden die bij je behoeften past.

National Academic heeft verzekeringen voor studenten met verschillende behoeften en budgetten. Door een vergelijking te maken van de verschillende premies die zij aanbieden, kun je de verzekering vinden die het beste bij je past.

Bovendien kun je ook de verschillende dekkingen vergelijken die door National Academic worden aangeboden. De verzekeringen van National Academic bieden verschillende niveaus van dekking, zoals reisverzekering, studentenverzekering, studentenwoningverzekering en studenteninboedelverzekering. Door de dekkingen te vergelijken kun je de beste verzekering vinden voor je behoeften.

Wat zijn de meest gestelden vragen over National Academic verzekeringen en de antwoorden daarop.

Hieronder staan enkele van de meest gestelde vragen over National Academic verzekeringen en de antwoorden daarop:

Q: Wat is de minimumleeftijd om een verzekering bij National Academic af te sluiten?

A: De minimumleeftijd voor het afsluiten van een verzekering bij National Academic is 18 jaar.

Q: Wat is de maximale leeftijd om een verzekering bij National Academic af te sluiten?

A: De maximale leeftijd voor het afsluiten van een verzekering bij National Academic is 65 jaar.

Q: Wat is de wachttijd voor een verzekering bij National Academic?

A: De wachttijd voor een verzekering bij National Academic is meestal 30 dagen. Sommige verzekeringen hebben een langere wachttijd, dus het is belangrijk om de voorwaarden voor de verzekering te lezen voordat je een verzekering afsluit.

Q: Wat is de vergoedingslimiet voor een verzekering bij National Academic?

A: De vergoedingslimiet voor een verzekering bij National Academic is afhankelijk van het type verzekering en de gekozen dekking. Bij sommige verzekeringen is de vergoedingslimiet hoger dan bij andere.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek