Search
Close this search box.

Neckermann

Het onstaan van Neckermann Verzekeringen?

Neckermann Verzekeringen is een Nederlands verzekeringskantoor dat in 1996 is opgericht door de familie Neckermann. Het bedrijf heeft sindsdien een sterke groei doorgemaakt en is nu een van de toonaangevende verzekeringsmaatschappijen in Nederland. Neckermann Verzekeringen is gevestigd in Rotterdam en is gespecialiseerd in de verzekering van particuliere en zakelijke klanten. Het bedrijf heeft een grote klantenkring en een uitgebreid productaanbod.

Neckermann Verzekeringen is een samenwerking aangegaan met een aantal van de grootste verzekeringsmaatschappijen in Nederland, waaronder NN Group en ASR Verzekeringen. Door deze samenwerkingen is het bedrijf in staat om een breed scala aan verzekeringen te bieden aan consumenten en bedrijven.

Neckermann Verzekeringen biedt verzekeringen voor een breed scala aan risicoΓÇÖs, waaronder autoverzekeringen, inboedelverzekeringen, reisverzekeringen, zorgverzekeringen, levensverzekeringen en schadeverzekeringen. Neckermann Verzekeringen streeft ernaar om klanten met een betrouwbare en betaalbare verzekering te voorzien. Het bedrijf heeft een gepersonaliseerde aanpak en biedt een breed scala aan verzekeringen.

Wat zijn de contactgegevens van Neckermann verzekeringen?

Neckermann Verzekeringen is eenvoudig te bereiken via de volgende contactgegevens:

Telefoonnummer: 020-8500500
E-mailadres: [email protected]
Website: www.neckermannverzekeringen.nl
Adres:
Neckermann Verzekeringen
Van Oldenbarneveltstraat 75
3012 GD Rotterdam

Neckermann Verzekeringen is ook te vinden op sociale media, waaronder Facebook, Twitter en Instagram. Klanten kunnen Neckermann Verzekeringen ook contacteren via de verschillende sociale media kanalen.

Welke verzekeringen, in lijstvorm, hanteerd Neckermann allemaal?

Neckermann Verzekeringen biedt een breed scala aan verzekeringen aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Hieronder volgt een overzicht van de verzekeringen die Neckermann Verzekeringen aanbiedt:

ΓÇó Autoverzekeringen
ΓÇó Inboedelverzekeringen
ΓÇó Reisverzekeringen
ΓÇó Zorgverzekeringen
ΓÇó Levensverzekeringen
ΓÇó Schadeverzekeringen
ΓÇó Beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen
ΓÇó Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen
ΓÇó Pensioenverzekeringen
ΓÇó Ongevallenverzekeringen
ΓÇó Rechtsbijstandverzekeringen
ΓÇó Huurverzekeringen
ΓÇó Vrijwilligersverzekeringen
ΓÇó Bedrijfsschadeverzekeringen
ΓÇó Rechtsbijstandverzekeringen
ΓÇó Diefstalverzekeringen
ΓÇó Brandverzekeringen
ΓÇó Aansprakelijkheidsverzekeringen
ΓÇó Milieuverzekeringen
ΓÇó Schipvaartverzekeringen
ΓÇó Motorrijtuigverzekeringen
ΓÇó Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen

Waarom je Neckermann moet vergelijken in premie?

Neckermann Verzekeringen biedt een breed scala aan verzekeringen aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Er zijn verschillende verzekeraars op de markt die vergelijkbare verzekeringen aanbieden en het is belangrijk om de verschillende verzekeringspremies te vergelijken.

Neckermann Verzekeringen biedt klanten de mogelijkheid om hun verzekeringen online te vergelijken en een gepersonaliseerd voorstel te ontvangen. Deze vergelijking is gratis en de klanten kunnen hun verzekering op basis van de resultaten aanpassen.

Neckermann Verzekeringen biedt tevens een gepersonaliseerde service aan zodat klanten hun verzekeringen kunnen aanpassen aan hun persoonlijke situatie. Neckermann Verzekeringen biedt klanten een helder overzicht van hun verzekeringspremie zodat ze precies weten wat ze betalen. Ook biedt Neckermann Verzekeringen klanten de mogelijkheid om hun verzekeringen online te wijzigen en aan te passen.

Wat zijn de meest gestelde vragen over Neckermann verzekeringen en de antwoorden daarop?

Neckermann Verzekeringen biedt een breed scala aan verzekeringen aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Veel klanten hebben vragen over Neckermann Verzekeringen en de verschillende verzekeringen die zij aanbieden. Hieronder volgt een overzicht van de meest gestelde vragen over Neckermann Verzekeringen en de antwoorden daarop.

ΓÇó Wat is de basisdekking van Neckermann Verzekeringen?

De basisdekking van Neckermann Verzekeringen is afhankelijk van de gekozen verzekering. De basisdekking van elke verzekering is verschillend, maar alle verzekeringen bieden een basisdekking voor schade, letsel en andere kosten die gerelateerd zijn aan de gekozen verzekering.

ΓÇó Is Neckermann Verzekeringen een Nederlandse verzekeraar?

Ja, Neckermann Verzekeringen is een Nederlandse verzekeraar die gevestigd is in Rotterdam.

ΓÇó Wat is het verschil tussen een particuliere en zakelijke verzekering bij Neckermann Verzekeringen?

Particuliere verzekeringen zijn verzekeringen die specifiek bedoeld zijn voor particuliere klanten. Zakelijke verzekeringen zijn verzekeringen die specifiek bedoeld zijn voor zakelijke klanten. Neckermann Verzekeringen biedt beide soorten verzekeringen aan.

ΓÇó Wat is de leeftijdsgrens voor het afsluiten van een verzekering bij Neckermann Verzekeringen?

De leeftijdsgrens voor het afsluiten van een verzekering bij Neckermann Verzekeringen is 18 jaar.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek