Search
Close this search box.

NHP

Het onstaan van NHP verzekeringen?

NHP Verzekeringen is een onderdeel van de Nederlandse verzekeringsmaatschappij Nationale-Nederlanden. Het bedrijf is in 1845 opgericht en is de oudste verzekeringsmaatschappij in Nederland. De verzekeringsmaatschappij heeft een lange geschiedenis van innovatie en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de grootste verzekeringsmaatschappijen in Nederland. De verzekeringsmaatschappij biedt een breed scala aan verzekeringen, waaronder autoverzekeringen, reisverzekeringen, levensverzekeringen en meer.

NHP Verzekeringen is van origine een Nederlandse verzekeringsmaatschappij, maar heeft in de afgelopen decennia een aantal internationale verzekeringen toegevoegd aan haar portfolio. De verzekeringsmaatschappij biedt nu ook verzekeringen in Duitsland, Frankrijk, België, Zwitserland en Oostenrijk. NHP Verzekeringen is ook lid van de International Insurance Association (IIA), waardoor het haar verzekeringsproducten ook in andere landen kan aanbieden.

Wat zijn de contactgegevens van NHP verzekeringen?

NHP Verzekeringen biedt een aantal verschillende manieren om contact op te nemen met het bedrijf. U kunt online contact opnemen met NHP Verzekeringen door het formulier op hun website in te vullen. U kunt ook telefonisch contact opnemen met NHP Verzekeringen via hun klantenservicelijn. NHP Verzekeringen heeft ook een kantoor in Amsterdam, waar u langs kunt gaan om persoonlijk contact op te nemen met het bedrijf. NHP Verzekeringen biedt ook een e-mailadres voor klanten, waarop u vragen kunt stellen.

Welke verzekeringen,in lijstvorm, hanteerd NHP allemaal?

NHP Verzekeringen biedt een breed scala aan verzekeringen, waaronder:

– Autoverzekeringen
– Reisverzekeringen
– Ongevallenverzekeringen
– Levensverzekeringen
– Aansprakelijkheidsverzekeringen
– Zorgverzekeringen
– Tandartsverzekeringen
– Woonverzekeringen
– Bedrijfsverzekeringen
– Rechtsbijstandverzekeringen
– Motorverzekeringen
– Rechtsbijstandverzekeringen
– Reisverzekeringen
– Reisannuleringsverzekeringen

Waarom je NHP moet vergelijken in premie?

Het is belangrijk om NHP Verzekeringen te vergelijken op premie, omdat u hiermee de beste verzekering voor uw situatie kunt kiezen. Er zijn veel verzekeringen beschikbaar bij NHP Verzekeringen en de premies verschillen sterk. Door NHP Verzekeringen te vergelijken op premie, kunt u de verzekering kiezen met de beste dekking voor de laagste premie.

NHP Verzekeringen biedt een online vergelijkingsservice aan, waarmee u eenvoudig de premies van verschillende verzekeringen kunt vergelijken. U kunt ook de klantenservice van NHP Verzekeringen bellen en ze kunnen u helpen de beste verzekering te vinden voor de laagste premie.

Wat zijn de meest gestelden vragen over NHP verzekeringen en de antwoorden daarop?

Er zijn veel vragen die klanten hebben over NHP Verzekeringen en de verzekeringen die het bedrijf aanbiedt. Hieronder vindt u een lijst van de meest gestelde vragen over NHP Verzekeringen en de antwoorden daarop:

Q: Hoe kan ik een verzekering bij NHP Verzekeringen afsluiten?
A: U kunt een verzekering bij NHP Verzekeringen afsluiten door contact op te nemen met de klantenservice van NHP Verzekeringen. U kunt ook online contact opnemen met NHP Verzekeringen via het formulier op hun website.

Q: Waar kan ik mijn verzekeringspolis vinden?
A: U kunt uw verzekeringspolis vinden door in te loggen op de website van NHP Verzekeringen. U kunt ook contact opnemen met de klantenservice van NHP Verzekeringen om uw verzekeringspolis op te vragen.

Q: Hoe kan ik een claim indienen bij NHP Verzekeringen?
A: U kunt een claim indienen bij NHP Verzekeringen door contact op te nemen met de klantenservice van NHP Verzekeringen. U kunt ook online contact opnemen met NHP Verzekeringen via het formulier op hun website.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek