Search
Close this search box.

Nuvema

Het onstaan van Nuvema verzekeringen?

Nuvema Verzekeringen is in 2017 opgericht door Willem van der Voort, een ervaren verzekeringsmakelaar met meer dan 25 jaar ervaring in het vak. Na een lange carrière bij verschillende verzekeringsmaatschappijen besloot Willem om Nuvema Verzekeringen op te richten. Door middel van het bundelen van krachten met andere verzekeraars, kon Nuvema verzekeringen een scala aan verzekeringen aanbieden tegen scherpe tarieven.

Nuvema Verzekeringen is gevestigd in Amsterdam en is een online verzekeringsmakelaar met kantoren in Nederland, België en Duitsland. Nuvema Verzekeringen richt zich op het aanbieden van een complete verzekeringsoplossing aan particuliere klanten en bedrijven.

Nuvema Verzekeringen is een toonaangevende verzekeringsmakelaar met een uitgebreid aanbod van verzekeringen, waaronder autoverzekeringen, inboedelverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen, reisverzekeringen en meer. Nuvema Verzekeringen biedt klanten de meest geschikte verzekeringen aan, die voldoen aan hun behoeften en budgetten.

Wat zijn de contactgegevens van Nuvema verzekeringen?

Nuvema Verzekeringen biedt klanten een aantal mogelijkheden om contact op te nemen met het bedrijf. Klanten kunnen een e-mail sturen naar [email protected] of bellen met +31 (0)20-6330090. Ook kunnen klanten gebruik maken van de live chat-service op de website of een contactformulier invullen.

Verder heeft Nuvema Verzekeringen een aantal afspraken met verzekeringsmaatschappijen, waaronder Allianz en Centraal Beheer. Dit betekent dat klanten direct contact op kunnen nemen met deze verzekeringsmaatschappijen voor meer informatie over hun verzekeringen. Ook kunnen klanten contact opnemen met de helpdesk van Nuvema Verzekeringen voor alle vragen over hun verzekeringen.

Welke verzekeringen,in lijstvorm,hanteerd Nuvema allemaal?

Nuvema Verzekeringen biedt een breed scala aan verzekeringen aan. Hieronder vind je een lijst met de verzekeringen die Nuvema Verzekeringen aanbiedt:

– Autoverzekeringen
– Motorverzekeringen
– Inboedelverzekeringen
– Reisverzekeringen
– Aansprakelijkheidsverzekeringen
– Woonhuisverzekeringen
– Bedrijfsverzekeringen
– Zorgverzekeringen
– Rechtsbijstandverzekeringen
– Brandverzekeringen

Waarom je Nuvema moet vergelijken in premie?

Nuvema Verzekeringen biedt klanten een scala aan verzekeringen tegen scherpe tarieven. Het vergelijken van de premies is een goede manier om de beste verzekering te vinden die voldoet aan je behoeften en budget.

Nuvema Verzekeringen biedt klanten de mogelijkheid om hun verzekeringen te vergelijken op basis van dekking, prijs en andere factoren. Door gebruik te maken van de vergelijkingsmotor van Nuvema Verzekeringen, kunnen klanten de meest geschikte verzekering vinden die voldoet aan hun behoeften en budget.

Daarnaast biedt Nuvema Verzekeringen klanten de mogelijkheid om de beste verzekeringsmaatschappijen te vinden waarmee zij hun verzekeringen kunnen afsluiten. Nuvema Verzekeringen heeft een netwerk van meer dan 30 verzekeringsmaatschappijen waarmee klanten hun verzekeringen kunnen afsluiten.

Wat zijn de meest gestelden vragen over Nuvema verzekeringen en de antwoorden daarop.

Nuvema Verzekeringen biedt klanten de mogelijkheid om hun vragen te stellen over hun verzekeringen. Hieronder vind je een aantal veelgestelde vragen over Nuvema Verzekeringen en de antwoorden daarop.

Q: Wat is Nuvema Verzekeringen?
A: Nuvema Verzekeringen is een online verzekeringsmakelaar die klanten een complete verzekeringsoplossing aanbiedt. Nuvema Verzekeringen biedt een breed scala aan verzekeringen, waaronder autoverzekeringen, inboedelverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen, reisverzekeringen en meer.

Q: Waar is Nuvema Verzekeringen gevestigd?
A: Nuvema Verzekeringen is gevestigd in Amsterdam en heeft kantoren in Nederland, België en Duitsland.

Q: Wat voor soort verzekeringen biedt Nuvema Verzekeringen aan?
A: Nuvema Verzekeringen biedt een breed scala aan verzekeringen aan, waaronder autoverzekeringen, inboedelverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen, reisverzekeringen, woonhuisverzekeringen, bedrijfsverzekeringen, zorgverzekeringen en rechtsbijstandverzekeringen.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek