Search
Close this search box.

Obvion

### Het onstaan van Obvion verzekeringen

Obvion Verzekeringen is een Nederlandse financiële dienstverlener, die in 2001 is opgericht door de ING Groep. Het bedrijf is gespecialiseerd in het aanbieden van verzekeringen voor particuliere klanten, waaronder auto- en woningverzekeringen. Obvion werd opgericht met het doel om een betaalbare, klantgerichte verzekeringsoplossing aan te bieden die de behoeften van de klant centraal stelt.

Obvion is een onafhankelijk verzekeringsmaatschappij. Het bedrijf biedt verzekeringen aan op basis van eigen onderzoek, producten en diensten. De verzekeringen worden aangeboden via lokale makelaars en verzekeringsagenten. Obvion heeft meer dan 100 lokale verzekeringsagenten in Nederland.

Obvion is een van de meest toonaangevende verzekeraars in Nederland en biedt een breed scala aan producten aan. Met een stevige reputatie als betrouwbare financiële dienstverlener, biedt Obvion een hoog niveau van klantenservice en financiële oplossingen.

### Wat zijn de contactgegevens van Obvion verzekeringen?

Obvion Verzekeringen kan worden bereikt via het volgende telefoonnummer: 020 521 7867 of via de website www.obvion.nl. Obvion Verzekeringen heeft ook een kantoor in Amsterdam waar klanten terecht kunnen met hun vragen. Daarnaast is Obvion ook actief op social media, zoals Facebook en Twitter.

Klanten kunnen ook contact opnemen met Obvion via de klantenservice. Deze service is beschikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. Klanten kunnen ook contact opnemen met Obvion via het online contactformulier.

### Welke verzekeringen, in lijstvorm, hanteerd Obvion allemaal?

Obvion biedt de volgende verzekeringen aan:

-Auto- en motorverzekeringen
-Woningverzekeringen
-Reisverzekeringen
-Inboedelverzekeringen
-Aansprakelijkheidsverzekeringen
-Rechtsbijstandverzekeringen
-Overlijdensrisicoverzekeringen
-Ziektekostenverzekeringen

Daarnaast biedt Obvion ook een aantal waardevolle services aan, waaronder een beschermingsplan tegen onverwachte financiële verliezen, een verzekering tegen werkloosheid en een verzekering tegen ziektekosten.

### Waarom je Obvion moet vergelijken in premie?

Het vergelijken van de verschillende premies die Obvion aanbiedt is de beste manier om de juiste verzekering te kiezen voor je persoonlijke situatie. Door Obvion te vergelijken met andere verzekeringsmaatschappijen, kun je de beste premies vinden die aansluiten bij je behoeften en je budget.

Door Obvion te vergelijken met andere verzekeraars, kun je de verschillen in de premies en de dekking die wordt aangeboden zien. Het vergelijken van premies helpt je ook om de juiste verzekering te kiezen voor je financiële situatie. Als je een goede vergelijking maakt, kun je ervoor zorgen dat je de beste verzekering krijgt tegen de meest betaalbare prijs.

### Wat zijn de meest gestelden vragen over Obvion verzekeringen en de antwoorden daarop

De meest gestelde vragen over Obvion Verzekeringen zijn:

-Hoe kan ik een Obvion verzekering afsluiten?

Om een Obvion verzekering af te sluiten, kun je contact opnemen met een lokale verzekeringsagent of verzekeraar. Je kunt ook online een verzekering afsluiten via de website van Obvion.

-Kan ik een lijst met lokale verzekeringsagenten krijgen?

Ja, je kunt een lijst met lokale verzekeringsagenten krijgen door contact op te nemen met Obvion.

-Hoe kan ik mijn polisvoorwaarden controleren?

Om je polisvoorwaarden te controleren, kun je contact opnemen met de klantenservice van Obvion. Je kunt ook je polisvoorwaarden online bekijken via de website van Obvion.

-Kan ik mijn verzekeringspremie terugkrijgen als ik mijn verzekering beëindig?

Ja, als je je verzekering beëindigt, kun je in sommige gevallen geld terugkrijgen voor de niet-gebruikte dekking. Je kunt de voorwaarden hiervan controleren door contact op te nemen met Obvion.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek