Search
Close this search box.

OHRA

Het onstaan van OHRA verzekeringen?

OHRA verzekeringen is een Nederlandse verzekeringsmaatschappij die al meer dan 100 jaar bestaat. Het bedrijf werd in 1917 opgericht als een co├╢peratieve verzekering met als doel leden te verzekeren tegen schade en verlies. In de loop der jaren heeft OHRA zich ontwikkeld tot een volwaardige verzekeraar en heeft het een breed scala aan financiële producten op de markt gebracht. OHRA is een onderdeel van de NN Groep, een van de grootste verzekeringsgroepen in Nederland. De OHRA verzekeringen worden aangeboden door NN Bank N.V., een onderdeel van NN Groep.

OHRA wordt gekenmerkt door een klantgerichte aanpak en een persoonlijke benadering van klanten. OHRA streeft ernaar om klanten te voorzien van een flexibele, betaalbare en betrouwbare verzekeringsoplossing die aansluit bij hun behoeften. Het bedrijf biedt een scala aan verzekeringen, waaronder autoverzekeringen, zorgverzekeringen, brandverzekeringen, inboedelverzekeringen, reisverzekeringen, levensverzekeringen en hypotheken.

Wat zijn de contactgegevens van OHRA verzekeringen?

OHRA verzekeringen heeft een klantenservice die 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar is. OHRA biedt verschillende manieren waarop klanten contact met het bedrijf kunnen opnemen: via e-mail, telefoon, chat of post.

Klanten kunnen OHRA bereiken via:

Telefoon: 020 ΓÇô 591 8400
E-mail: [email protected]
Chat: https://www.ohra.nl/contact/
Post: Postbus 551, 3500 AN Utrecht

Welke verzekeringen,in lijstvorm,hanteerd OHRA allemaal?

OHRA biedt een scala aan verzekeringen aan, waaronder:

ΓÇó Autoverzekeringen
ΓÇó Zorgverzekeringen
ΓÇó Brandverzekeringen
ΓÇó Inboedelverzekeringen
ΓÇó Reisverzekeringen
ΓÇó Levensverzekeringen
ΓÇó Hypotheken
ΓÇó Schadeverzekeringen
ΓÇó Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen
ΓÇó Inkomensverzekeringen
ΓÇó Aansprakelijkheidsverzekeringen
ΓÇó Rechtsbijstandverzekeringen
ΓÇó Bedrijfsverzekeringen
ΓÇó Voertuigverzekeringen
ΓÇó Rekening-courantverzekeringen
ΓÇó Hypotheekverzekeringen
ΓÇó Schadeverzekeringen voor bedrijven
ΓÇó Reisverzekeringen voor bedrijven
ΓÇó Aansprakelijkheidsverzekeringen voor bedrijven
ΓÇó Ziektekostenverzekeringen
ΓÇó Vermogensverzekeringen
ΓÇó Overlijdensrisicoverzekeringen
ΓÇó Vervoersverzekeringen
ΓÇó Rechtsbijstandverzekeringen
ΓÇó Schuldsaldoverzekeringen
ΓÇó Woonverzekeringen

Waarom je OHRA moet vergelijken in premie?

OHRA verzekeringen biedt een breed scala aan verzekeringen aan, waaronder autoverzekeringen, zorgverzekeringen, brandverzekeringen, inboedelverzekeringen, reisverzekeringen, levensverzekeringen, hypotheken en meer. Als je op zoek bent naar een verzekering bij OHRA, is het verstandig om de premies van verschillende verzekeringen te vergelijken.

Bij het vergelijken van premies is het belangrijk om te bepalen wat je nodig hebt, wat je verzekerd wilt hebben en wat je kunt betalen. OHRA biedt verschillende premies voor verschillende verzekeringen. Als je bijvoorbeeld een inboedelverzekering afsluit, kun je kiezen voor een standaardverzekering of een uitgebreide verzekering. De premie zal afhankelijk zijn van het type verzekering dat je kiest.

Daarnaast biedt OHRA ook verschillende kortingen, zoals kortingen voor klanten die lid zijn van de OHRA-club, kortingen voor jongeren, kortingen voor lage inkomens en kortingen voor loyale klanten. Het is verstandig om deze kortingen te gebruiken om de premie te verlagen.

Wat zijn de meest gestelden vragen over OHRA verzekeringen en de antwoorden daarop.

Er zijn veel vragen over OHRA verzekeringen. Hieronder staan enkele van de meest gestelde vragen met de antwoorden daarop.

Q: Wat is de klantenservice van OHRA?
A: OHRA heeft een klantenservice die 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar is. Klanten kunnen contact opnemen met OHRA via e-mail, telefoon, chat of post.

Q: Wat zijn de verzekeringsproducten van OHRA?
A: OHRA biedt een scala aan verzekeringen aan, waaronder autoverzekeringen, zorgverzekeringen, brandverzekeringen, inboedelverzekeringen, reisverzekeringen, levensverzekeringen, hypotheken en meer.

Q: Wat zijn de kortingen van OHRA?
A: OHRA biedt verschillende kortingen, waaronder kortingen voor leden van de OHRA-club, kortingen voor jongeren, kortingen voor lage inkomens en kortingen voor loyale klanten.

Q: Hoe kan ik mijn verzekering bij OHRA wijzigen?
A: Klanten kunnen hun verzekering bij OHRA wijzigen door contact op te nemen met de klantenservice van OHRA. Ze kunnen contact opnemen via e-mail, telefoon, chat of post.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek