Search
Close this search box.

Oldtimerverzekeraars

Het onstaan van Oldtimerverzekeraars verzekeringen?

Oldtimerverzekeraars is een verzekeringsmaatschappij, die al langer bestaat dan de meeste mensen denken. Het bedrijf is meer dan 25 jaar geleden opgericht door twee vrienden, die hun passie voor oldtimers wilden delen met andere liefhebbers. In de jaren die volgden, groeide het bedrijf uit tot een van de meest bekende en betrouwbare verzekeringsmaatschappijen in Nederland.

De bestuurders en medewerkers van Oldtimerverzekeraars hebben veel kennis over oldtimers en weten wat er nodig is om een goede verzekering te krijgen. Zij weten wat er nodig is om de verzekering aan te passen aan het type auto dat u wilt verzekeren. Daarnaast is het bedrijf zeer flexibel en biedt het u een aantal verschillende verzekeringen, waardoor u de verzekering kunt krijgen die u nodig heeft.

Oldtimerverzekeraars is een van de weinige verzekeringsmaatschappijen die zich specifiek richt op oldtimers. Dit betekent dat zij zich niet alleen richten op de verzekering van nieuwe autoΓÇÖs, maar ook op de verzekering van oldtimers. Oldtimerverzekeraars biedt u een uitgebreid assortiment aan verzekeringen, waaronder ook verzekeringen voor oudere autoΓÇÖs.

Wat zijn de contactgegevens van Oldtimerverzekeraars verzekeringen?

Oldtimerverzekeraars verzekeringen bieden een aantal verschillende manieren om contact op te nemen. U kunt het bedrijf bereiken door te bellen naar +31 (0)20 762 0800 of door een e-mail te sturen naar [email protected]. Ook kunt u een contactformulier invullen op de website van Oldtimerverzekeraars.

Daarnaast is er ook een klantenservice die u kunt bereiken via de website of via de gratis klantenservice nummer 0800-0020. Hier kunt u terecht voor vragen over de verzekering, maar ook voor algemene vragen of om een afspraak te maken.

Ook is het mogelijk om een afspraak te maken met een van de medewerkers van Oldtimerverzekeraars. Hiervoor kunt u het contactformulier op de website invullen en een afspraak maken bij een van de filialen.

Welke verzekeringen, in lijstvorm, hanteerd Oldtimerverzekeraars allemaal?

Oldtimerverzekeraars biedt een breed scala aan verzekeringen aan, waaronder:

ΓÇó Aansprakelijkheidsverzekering: Deze verzekering biedt dekking als u aansprakelijk bent voor schade die is veroorzaakt door uw auto.

ΓÇó Volledig Casco verzekering: Deze verzekering biedt dekking voor schade die is veroorzaakt door een ongeval, brand, diefstal of natuurrampen.

ΓÇó Beperkt Casco verzekering: Deze verzekering biedt dekking voor schade die is veroorzaakt door ongevallen, brand, diefstal of natuurrampen, maar alleen voor schade aan de auto.

ΓÇó Rechtsbijstandsverzekering: Deze verzekering biedt dekking voor juridische kosten die u maakt in verband met een geschil met een andere verzekeringsmaatschappij.

ΓÇó Inboedelverzekering: Deze verzekering biedt dekking voor de waarde van de inboedel in uw auto.

ΓÇó Reisverzekering: Deze verzekering biedt dekking voor medische kosten, verlies of beschadiging van bagage en reisvertragingen.

ΓÇó Rechtsbijstandverzekeringen: Deze verzekering biedt dekking voor juridische kosten die u maakt in verband met een geschil met een andere verzekeringsmaatschappij.

ΓÇó Ongevallenverzekering: Deze verzekering biedt dekking voor letsel dat u oploopt als gevolg van een ongeval.

ΓÇó Schadeverzekering: Deze verzekering biedt dekking voor schade aan uw auto als gevolg van een ongeval, brand, diefstal of natuurrampen.

ΓÇó Brandverzekering: Deze verzekering biedt dekking voor schade aan uw auto als gevolg van brand.

ΓÇó Verhaalsrechtsverzekering: Deze verzekering biedt dekking voor schade die u lijdt als gevolg van een verkeersongeluk.

ΓÇó Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering: Deze verzekering biedt dekking voor schade die u lijdt als gevolg van een verkeersongeluk.

Waarom je Oldtimerverzekeraars moet vergelijken in premie?

Oldtimerverzekeringen zijn meestal duurder dan andere verzekeringen. Dit komt omdat oldtimers vaak meer kans hebben op schade en de kans op ongelukken hoger is. Daarom is het belangrijk dat u de premies van Oldtimerverzekeraars vergelijkt.

De premie die u betaalt voor uw verzekering hangt af van verschillende factoren, zoals het type auto dat u verzekert, de leeftijd van de bestuurder, het aantal schadevrije jaren en de manier waarop u de auto gebruikt. Daarom is het verstandig om verschillende verzekeraars te vergelijken voordat u een verzekering afsluit bij Oldtimerverzekeraars.

Door verschillende verzekeraars te vergelijken, kunt u de verzekering kiezen die het beste bij uw persoonlijke situatie past. U kunt ook verschillende vergelijkingssites gebruiken om de premies van verschillende verzekeraars te vergelijken. Op deze manier krijgt u een goed overzicht van de verschillende premies.

Wat zijn de meest gestelden vragen over Oldtimerverzekeraars verzekeringen en de antwoorden daarop?

Hieronder staan een aantal veelgestelde vragen over Oldtimerverzekeraars verzekeringen en de antwoorden daarop:

ΓÇó Hoeveel kost een oldtimerverzekering? De prijs van een oldtimerverzekering hangt af van verschillende factoren, zoals het type auto dat u verzekert, de leeftijd van de bestuurder, het aantal schadevrije jaren en de manier waarop u de auto gebruikt.

ΓÇó Hoe kan ik de premies van Oldtimerverzekeraars ver

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek