Search
Close this search box.

Patronale Life

Het onstaan van Patronale Life verzekeringen?

Patronale Life Verzekeringen is in 1997 opgericht door Lijfrente- en Verzekeringsmakelaar J. Boer. Hij wilde een betrouwbare verzekeraar opzetten die klanten de beste dekking bood tegen lage premies. De verzekeraar maakte deel uit van de Nederlandse Groep, een van de grootste verzekeringsmaatschappijen in Nederland.

De focus van Patronale Life Verzekeringen ligt voornamelijk op het aanbieden van levensverzekeringen. Het bedrijf biedt een breed scala aan levensverzekeringproducten aan, waaronder levensverzekeringen, overlijdensrisicoverzekeringen, spaarverzekeringen en meer. In de loop der jaren heeft Patronale Life Verzekeringen ook andere verzekeringsproducten toegevoegd, zoals autoverzekeringen, reisverzekeringen, inboedelverzekeringen en meer.

Patronale Life Verzekeringen streeft er naar de beste dekking tegen de laagste premies aan te bieden. Het bedrijf staat bekend om zijn nauwkeurigheid en betrouwbaarheid en probeert zo de klanttevredenheid te verhogen. Patronale Life Verzekeringen is gevestigd in Amersfoort en heeft een netwerk van verzekeringsmakelaars in heel Nederland.

Wat zijn de contactgegevens van Patronale Life verzekeringen?

Patronale Life Verzekeringen is te bereiken op het volgende adres:

Patronale Life Verzekeringen
Kanaalweg 4
3811 ND Amersfoort

Het bedrijf is ook te bereiken via de volgende contactgegevens:

Telefoon: 033-4564 789
Fax: 033-4564 790
E-mail: [email protected]

Klanten kunnen ook contact opnemen met Patronale Life Verzekeringen door het contactformulier op de website in te vullen. Het bedrijf stelt klanten in staat om direct een vraag te stellen of vragen te stellen over de verzekeringen die zij aanbieden.

Welke verzekeringen,in lijstvorm,hanteerd Patronale Life allemaal?

Patronale Life Verzekeringen biedt een breed scala aan verzekeringen aan, waaronder levensverzekeringen, overlijdensrisicoverzekeringen, spaarverzekeringen, autoverzekeringen, reisverzekeringen, inboedelverzekeringen, zorgverzekeringen en meer. Hieronder volgt een lijst met verzekeringen die door Patronale Life Verzekeringen worden aangeboden:

– Levensverzekeringen
– Overlijdensrisicoverzekeringen
– Spaarverzekeringen
– Autoverzekeringen
– Reisverzekeringen
– Inboedelverzekeringen
– Zorgverzekeringen
– Aansprakelijkheidsverzekeringen
– Rechtsbijstandverzekeringen
– Bedrijfsverzekeringen
– Hypotheekverzekeringen
– Pensioenverzekeringen
– Hypotheekrenteaftrekverzekeringen
– Uitvaartverzekeringen

Waarom je Patronale Life moet vergelijken in premie?

Het is belangrijk om Patronale Life Verzekeringen te vergelijken in premies voordat je een verzekering afsluit. De premies verschillen per verzekeraar en de dekking kan ook verschillen. Door de premies van verschillende verzekeraars te vergelijken, kun je de beste dekking krijgen tegen de laagste premies.

Verder bieden veel verzekeraars kortingen aan op bepaalde verzekeringen, waardoor je nog meer kunt besparen. Door deze kortingen te vergelijken, kun je ook meer geld besparen. Ook bieden veel verzekeraars kortingen aan op bepaalde verzekeringen als je meerdere verzekeringen bij dezelfde maatschappij afsluit.

Als je Patronale Life Verzekeringen vergelijkt in premies, kun je er zeker van zijn dat je de beste dekking krijgt tegen de laagste premies.

Wat zijn de meest gestelden vragen over Patronale Life verzekeringen en de antwoorden daarop.

Patronale Life Verzekeringen biedt een breed scala aan verzekeringen aan en de meeste klanten hebben vragen over de verzekeringen die het bedrijf aanbiedt. Hieronder volgen enkele van de meest gestelde vragen over Patronale Life Verzekeringen en de antwoorden daarop.

Q: Hoe kan ik een verzekering bij Patronale Life Verzekeringen afsluiten?

A: U kunt een verzekering bij Patronale Life Verzekeringen afsluiten door contact op te nemen met een van de verzekeringsmakelaars in het netwerk van het bedrijf. U kunt ook contact opnemen met het bedrijf via de contactgegevens die hierboven zijn vermeld.

Q: Wat zijn de voorwaarden van een verzekering bij Patronale Life Verzekeringen?

A: De voorwaarden van een verzekering bij Patronale Life Verzekeringen verschillen per verzekering. De voorwaarden worden meestal vermeld in het verzekeringscontract dat u bij het afsluiten van de verzekering ontvangt. Het is belangrijk dat u de voorwaarden goed doorleest voordat u de verzekering afsluit.

Q: Hoe kan ik een claim indienen bij Patronale Life Verzekeringen?

A: U kunt een claim indienen bij Patronale Life Verzekeringen door contact op te nemen met het bedrijf via de contactgegevens die hierboven zijn vermeld. U kunt ook contact opnemen met een van de verzekeringsmakelaars in het netwerk van het bedrijf.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek