Vragen? Bel ons: 088-22 77 344

Wie is Freedom24?

Freedom24 is een moderne en dynamische online broker die zich richt op het aanbieden van hoogwaardige, gemakkelijke en betrouwbare handelsoplossingen voor particulieren en bedrijven. Het bedrijf maakt deel uit van de Freedom Finance Europe Ltd, een financiële dienstverlener met een sterke internationale aanwezigheid en ervaring in verschillende markten over de hele wereld.

Freedom24 is gebaseerd op een platform dat klanten de mogelijkheid biedt om in een breed scala aan financiële producten en instrumenten te handelen, zowel binnenlandse als internationale. Hun toewijding aan technologische innovatie en klantenservice stelt hen in staat om een uitgebreide, gebruiksvriendelijke en transparante service te bieden aan hun klanten.

Gratis rekening openen

Welke producten biedt Freedom24 aan?

Freedom24 biedt een uitgebreid aanbod van financiële producten en diensten die zijn ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van verschillende soorten beleggers. Enkele van de producten die ze aanbieden zijn:

  • Aandelen: Freedom24 biedt de mogelijkheid om te beleggen in aandelen van bedrijven over de hele wereld.
  • ETF's (Exchange Traded Funds): Deze fondsen volgen specifieke indexen, grondstoffen of mandjes van activa. Ze zijn een eenvoudige manier om diversificatie in een portefeuille te bereiken.
  • Obligaties: Klanten kunnen beleggen in staats- en bedrijfsobligaties, wat een minder risicovolle investering kan zijn.
  • Opties en futures: Voor meer ervaren handelaren biedt Freedom24 de mogelijkheid om te handelen in derivaten zoals opties en futures.

Bekijk alle mogelijkheden

Op welke beurzen is Freedom24 actief?

Freedom24 biedt toegang tot een breed scala aan internationale markten, waardoor klanten de mogelijkheid hebben om in een divers scala aan effecten te handelen. Hier zijn enkele van de belangrijkste beurzen waarop Freedom24 actief is:

  • New York Stock Exchange (NYSE)
  • NASDAQ
  • London Stock Exchange (LSE)
  • Tokyo Stock Exchange (TSE)
  • Euronext
  • Frankfurt Stock Exchange (FSE)

Met Freedom24 kunnen beleggers gemakkelijk investeren in de wereldwijde financiële markten, van de grootste en meest gevestigde beurzen tot de kleinere, niche markten. Dit stelt klanten in staat om een diversificatie in hun beleggingsportfolio te bereiken, die moeilijk te bereiken zou zijn met een traditionele broker.

Sparen met Freedom24

Naast oplossingen voor beleggen biedt Freedom24 ook een hoge rente op je spaargeld. Je kunt je geld op een D-rekening zetten, waarop je een aantrekkelijke rente ontvangt.

Bekijk de spaarrentes bij Freedom24

Homefinance.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor onze cookie en privacyverklaring.