Search
Close this search box.

Looptijd lening berekenen. Hoe lang duurt het terugbetalen?

Looptijd lening berekenen

Berekening: hoe lang duurt het terugbetalen?

Geleend geld moet u terugbetalen. Maar hoe lang duurt dat eigenlijk? Hoeveel maanden moet u (nog) betalen voor uw lening? Door de looptijd van de lening te berekenen weet u waar u aan toe bent. Hier krijgt u antwoord op de vraag: ΓÇÿHoe lang duurt het terugbetalen van mijn lening?ΓÇÖ

Bereken de looptijd van een lening

Deze berekening van HomeFinance.nl geeft u antwoord op de vraag wat de looptijd van een lening is totdat deze is afgelost. Soms kan de uitkomst net wat afwijken van de opgave van een kredietverstrekker, dat komt dan door afrondingsverschillen.

Dit is een algemene berekening van de looptijd van een lening. Deze kunt u uitvoeren voor zowel een doorlopend krediet als een persoonlijke lening, maar ook voor andere geldleningen. Door als leenbedrag het nog openstaande saldo van een bestaande lening in te vullen berekent u de resterende looptijd.

De looptijd verandert zodra de leenrente wijzigt en wanneer u opnieuw geld opneemt (beide mogelijk bij een doorlopend krediet), en bij een extra terugbetaling buiten de gewone maandlast van de lening.

Nieuwsbrief
Op de hoogte van leningen

je gegevens zijn veilig

Wij vergelijken onderstaande lening verstrekkers

Geld lenen
vrijblijvend aanvragen
Geld lenen
Bank Rente
Freo 6,50%
Defam Premium 6,60%
SNS Bank 6,60%
Lloyds Bank 6,70%
Rabobank 6,70%
ING 6,80%
> Bekijk de overige 30+ rentes
Nieuwsbrief
Op de hoogte van leningen

je gegevens zijn veilig

Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek