Search
Close this search box.

Aanbieders lijfrentesparen voor exp. lijfrente

Hieronder ziet u de lijst van maatschappijen waarvan u op deze site de rente tarieven voor lijfrentespaarrekeningen (banksparen) kunt vinden waarop u het geld van een expirerende lijfrente kunt storten. Op het moment dat u op de link klikt naast het logo, krijgt u een pagina met enige informatie en een overzicht van de lijfrentesparen tarieven van de desbetreffende maatschappij.

Wilt u de actuele rentes van de verschillende maatschappijen vergelijken, klik dan hier.
Wilt u weten wat u met uw expirerende lijfrente kunt doen, klik hier.


ABN AMRO expirerende lijfrente banksparen ABN AMRO expirerende lijfrente banksparen Brand New Day expirerende lijfrente banksparen Brand New Day expirerende lijfrente banksparen

Centraal Beheer expirerende lijfrente banksparen Centraal Beheer expirerende lijfrente banksparen Nationale Nederlanden expirerende lijfrente banksparen Nationale Nederlanden expirerende lijfrente banksparen

Rabobank expirerende lijfrente banksparen Rabobank expirerende lijfrente banksparen RegioBank expirerende lijfrente banksparen RegioBank expirerende lijfrente banksparen

SNS Bank expirerende lijfrente banksparen SNS Bank expirerende lijfrente banksparen

Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek