Search
Close this search box.

ABN AMRO lijfrentesparen

Op het moment dat uw een expirerende lijfrente in uw bezit heeft, biedt de ABN Amro u verschillende mogelijkheden om met deze expirerende lijfrente om te gaan. ABN Amro biedt zowel verzekeringsoplossingen als ook banksparen aan. U kunt kiezen voor het uitstellen van de uitkering als ook overgaan tot direct uitkeren.

Op deze pagina tonen wij de actuele rentetarieven voor de verschillende bankspaarrekeningen.

Voor alle rentes van lijfrentespaarrekeningen (banksparen) die geschikt zijn voor expirerende lijfrentes, klik hier.
Laatste controle rente tarieven lijfrentesparen: 1-2-2024

Expirerende lijfrente banksparen uitstelfase

ABN AMRO Pensioen Aanvulling
 periode rente percentage
 variabele rente 1,90 %

ABN AMRO producten en diensten op deze site:
Hieronder ziet u een selectie van ABN AMRO producten waarover u op deze site informatie kunt vinden:

Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek