Search
Close this search box.
Trade Republic 4% spaarrente aanbod met lees meer knop.

Boodschappen doen zonder kassa

Kassaloos winkelen bij Albert Heijn

Kassaloos winkelen bij Albert Heijn

Albert Heijn gaat vandaag in twee winkels van start met kassaloos boodschappen doen. Klanten hoeven daar niet meer langs een kassa om af te rekenen.

Trend ingezet door Amazon

Deze trend is overgewaaid uit Amerika: Amazon opende begin dit jaar een kassaloze supermarkt in Seattle. Daar worden de aankopen geregistreerd door camera’s en sensoren, bij AH registreert de klant ze (nog) wel zelf.

Tap to go-kaart of Android app

De klant registreert met een tap-to-go kaart of een Android app op de smartphone welke boodschappen hij meeneemt. 10 minuten na vertrek uit de winkel wordt het verschuldigde bedrag van de rekening afgeschreven. Er komt dus geen kassa aan te pas.

Amsterdam Medisch Centrum

De AH-winkels voor kassaloos boodschappen doen zijn te vinden in het Amsterdam Medisch Centrum, binnenkort kan het ook bij de AH to go op Amsterdam CS. De ervaringen in deze winkels zijn leidend voor de vraag wanneer de nieuwe betaalmethode ook in andere AH-winkels wordt ingevoerd.

 

 

Artikel delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws

Recente reacties
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek