HomeFinance Hypotheken
Search
Close this search box.
Trade Republic 4% spaarrente aanbod met lees meer knop.

Compleet overzicht van actuele rentestanden

Website ActueleRentestanden.nl vernieuwd en uitgebreid

Website ActueleRentestanden.nl vernieuwd en uitgebreid

Het netwerk van HomeFinance bestaat uit meerdere websites over geldzaken, waaronder ActueleRentestanden.nl. Deze site bestaat al bijna 15 jaar en voorziet in een grote behoefte aan heldere informatie over rentetarieven. Die behoefte blijkt duidelijk uit de bezoekcijfers: in 2019 werd de website tot op heden bijna 1,2 miljoen keer bezocht. 

Altijd nieuws over rente

Er is altijd wel iets over rente in het nieuws. Gaat het niet om de hypotheekrente of spaarrente, dan wel om de rentes op landelijk en internationaal niveau. Consumenten maken zich druk over het magere rendement op hun spaarrekening of juist over de rente op hun hypotheek of lening – terwijl De Nederlandsche Bank (DNB) zich buigt over het gevaar van de lage rente voor de stabiliteit van ons financiële systeem.

ActueleRentestanden.nl is vernieuwd

De website van ActueleRentestanden.nl is nu vernieuwd. Naast een aansprekend nieuw logo zijn op de homepage nu alle belangrijke rentestanden op één pagina te vinden.

Marktrentes toegevoegd

Bovendien zijn op de site niet meer alleen de actuele rentestanden voor hypotheken, sparen en lenen te vinden. De gepubliceerde rentetarieven zijn uitgebreid met diverse nationale en internationale marktrentes:

Deze overzichten maken het gemakkelijker om de rente ontwikkelingen in de gaten te houden en een beeld te vormen over de richting waarin de rentestand zich beweegt.

Vanzelfsprekend is het populaire onderdeel Laatste rentewijzigingen – waar de laatste aanpassingen van hypotheekrentes, spaarrentes en leenrentes per product getoond worden – gehandhaafd.

Artikel delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws

Recente reacties
Vrijblijvend hypotheek aanvragen