Search
Close this search box.
Trade Republic 4% spaarrente aanbod met lees meer knop.

Compleet overzicht van actuele rentestanden

Website ActueleRentestanden.nl vernieuwd en uitgebreid

Website ActueleRentestanden.nl vernieuwd en uitgebreid

Het netwerk van HomeFinance bestaat uit meerdere websites over geldzaken, waaronder ActueleRentestanden.nl. Deze site bestaat al bijna 15 jaar en voorziet in een grote behoefte aan heldere informatie over rentetarieven. Die behoefte blijkt duidelijk uit de bezoekcijfers: in 2019 werd de website tot op heden bijna 1,2 miljoen keer bezocht. 

Altijd nieuws over rente

Er is altijd wel iets over rente in het nieuws. Gaat het niet om de hypotheekrente of spaarrente, dan wel om de rentes op landelijk en internationaal niveau. Consumenten maken zich druk over het magere rendement op hun spaarrekening of juist over de rente op hun hypotheek of lening – terwijl De Nederlandsche Bank (DNB) zich buigt over het gevaar van de lage rente voor de stabiliteit van ons financiële systeem.

ActueleRentestanden.nl is vernieuwd

De website van ActueleRentestanden.nl is nu vernieuwd. Naast een aansprekend nieuw logo zijn op de homepage nu alle belangrijke rentestanden op één pagina te vinden.

Marktrentes toegevoegd

Bovendien zijn op de site niet meer alleen de actuele rentestanden voor hypotheken, sparen en lenen te vinden. De gepubliceerde rentetarieven zijn uitgebreid met diverse nationale en internationale marktrentes:

Deze overzichten maken het gemakkelijker om de rente ontwikkelingen in de gaten te houden en een beeld te vormen over de richting waarin de rentestand zich beweegt.

Vanzelfsprekend is het populaire onderdeel Laatste rentewijzigingen – waar de laatste aanpassingen van hypotheekrentes, spaarrentes en leenrentes per product getoond worden – gehandhaafd.

Artikel delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws

Recente reacties
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek