Search
Close this search box.
Trade Republic 4% spaarrente aanbod met lees meer knop.

Medewerkers van HomeFinance

Wie werken er aan de financiële websites?

Een website als HomeFinance.nl ontstaat niet zomaar: daar wordt hard aan gewerkt. Ook in het onderhoud en het up-to-date houden van alle rentes en informatie steken we met zijn allen veel energie – alles om ervoor te zorgen dat u de juiste vergelijkingen, berekeningen en informatie kunt vinden op de site.

Wie zijn de mensen die zich dagelijks bezighouden met HomeFinance.nl?

  • Robin van den Bosch – directeur / eigenaar die zich richt op de content en commercie
  • Jorrit Drenth – directeur / eigenaar die zorgt voor de dagelijkse operatie
  • Team ICT’ers – zij zorgen er – onder leiding van Maarten Soetens – voor dat de site altijd beschikbaar is en doorlopend verbeterd wordt

Bloggers op HomeFinance.nl

Vrijwel dagelijks verschijnen er op HomeFinance.nl actuele nieuwsberichten en blogartikelen. Graag stellen wij onze bloggers aan u voor (klik op foto of naam voor meer informatie)!

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws

Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek