Search
Close this search box.

ABN AMRO – Sparen

Spaarrekeningen en deposito’s op een rij

Welke spaarrekeningen en deposito’s kun je openen bij ABN AMRO? Bekijk op welke manier(en) je bij ABN AMRO kunt sparen, wat de actuele spaarrente is en hoe het zit met de spaargarantie als je jouw spaargeld bij deze bank neerzet.

Spaarrentes

Als een van de grootste banken in Nederland, biedt ABN AMRO verschillende spaarproducten.

Deposito spaarrentes

Deposito rente 1 jaar 10 jaar 5 jaar
ABN AMRO
ABN AMRO Spaar Deposito
1 jaar 2.35%10 jaar 2.85%5 jaar 2.35% Bekijken

ABN AMRO is een Nederlandse bank met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1824. De afkorting staat voor Algemene Bank Nederland Amsterdam-Rotterdam. De bank heeft een lange staat van dienst en heeft een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van de financiële sector, zowel in Nederland als internationaal.

Alles over ABN AMRO

Land van herkomst
Garantieregeling
Garantiebedrag
Nieuwsbrief
Op de hoogte van sparen

je gegevens zijn veilig

Nieuws over Sparen
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek