Vragen? Bel ons: 088-22 77 344

Welke spaarrekeningen en deposito's kun je openen bij ABN AMRO? Bekijk op welke manier(en) je bij ABN AMRO kunt sparen, wat de actuele spaarrente is en hoe het zit met de spaargarantie als je jouw spaargeld bij deze bank neerzet.


Over ABN AMRO

Algemene informatie

ABN AMRO Bank is een Nederlandse bank opgericht in 1824. De ABN AMRO bank richt zich zowel op particuliere klanten als ook op zakelijke klanten. Voor particulieren biedt de bank allerlei producten en diensten. Denk hierbij aan hypotheken, spaarrekeningen, leningen, verzekeringen en beleggingsproducten.
Land van herkomst:
Nederland
Garantieregeling:
Nederlandse depositogarantiestelsel
Garantiebedrag:
€ 100.000
Bankvergunninghouder:
ABN AMRO
Deelt bankvergunning met:
Moneyou

Rekeningen van ABN AMRO

Overzicht van spaarrekeningen

Vrij sparen

Op deze rekening kun je zowel sparen als beleggen.

Met voorwaarden

Op deze spaarrekening kunnen (groot)ouders sparen voor hun (klein)kind. De rekening kan alleen geopend worden voor een kind dat nog geen 11 jaar oud is. De rente bestaat normaal gesproken uit een basisrente en een bonusrente waarbij de bonus alleen wordt uitgekeer over het saldo dat aan het eind van een kalenderjaar op de rekening staat.

De Jongerengroeirekening is een betaalrekening die ook als spaarrekening gebruikt kan worden. Deze rekening is speciaal bedoeld voor jongeren tot 18 jaar.

Deposito

 1. 1 jaar
  2,50%
 2. 2 jaar
  2,55%
 3. 3 jaar
  2,60%
 4. 5 jaar
  2,65%
 5. 10 jaar
  2,70%

Homefinance.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor onze cookie en privacyverklaring.